Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

QUOTE(lindamm @ 2006 12 01, 21:04)
O ką, po jų neveikia?

tiesiog reikia ilgesnės pertraukos, kad kiti vaistai padėtų
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 12 01, 20:24)
jau žinok aš pati save pradėjau užjausti ir pastebėjau, kad artėju prie depresijos. į kirpyklą nenoriu, pas kosmetologę nenoriu, į miestą nenoriu schmoll.gif o šventės artėja, visi planuoja kažką kažkur. kraupu

Mamukai2, o gal nebandei SKIN-CAP aerozolio - tikrai verta pabandyti. aš dėkinga šiam vaistui. jei ne jis irgi būčiau depresijoj.
Atsakyti
Na va, parašiau ir žiūriu, nieko nėra.. sad.gif

Kiek toliau skaitau, tuo aš tos ligos daugiau bijau. Dar užvakar pastebėjom ant Marijuko rankų kelias raudonas dėmeles, kai apčiupinėjom, tai labai neša į mano.. Net nutirpom... Tikėsimės, kad klystam, bet jei nuo tokio amžiaus vaikutis pradės sirgt, tai kas toliau... Baisiai bijau.. Dar laukiam kol kas, nežinau nė ką daryt...

O dar norėjau paklaust, gal žinot ką efektyvaus nuo karpų. Pas Marijų visos rankos aplipę.. Kai buvo mažytis, atsirado viena.. O dabar jau kelios..

O pas mane padėtis nesikeičia, tos pačios dėmelės ir nepranyksta..
Atsakyti
tai gerai kad tik tos pačios dėmelės.
o dėl vaikų aš taip pat labai pergyvenu, kad neatsirastų, ir kiekvienas šašiukas atrodo kad jau. bet daug ligų su panašiais požymiais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lindamm @ 2006 12 02, 12:27)
Na va, parašiau ir žiūriu, nieko nėra.. sad.gif

Kiek toliau skaitau, tuo aš tos ligos daugiau bijau. Dar užvakar pastebėjom ant Marijuko rankų kelias raudonas dėmeles, kai apčiupinėjom, tai labai neša į mano.. Net nutirpom... Tikėsimės, kad klystam, bet jei nuo tokio amžiaus vaikutis pradės sirgt, tai kas toliau... Baisiai bijau.. Dar laukiam kol kas, nežinau nė ką daryt...

O dar norėjau paklaust, gal žinot ką efektyvaus nuo karpų. Pas Marijų visos rankos aplipę.. Kai buvo mažytis, atsirado viena.. O dabar jau kelios..

O pas mane padėtis nesikeičia, tos pačios dėmelės ir nepranyksta..

Na, nenoriu liūdint, bet man psorizė atsirado kai buvau 4 metukų... Tiesiog įgando šuo, labai išsigandau, nustojau net kalbėt... Ir po kokio gero pusmečio atsirado mano ištikimiausia gyvenimo draugė lotuliukas.gif
O tiek psoriazę, tiek karpų atsiradimą gali išprovokuot nusilpęs imunitetas - mano vyrui per metus atsirado gal apie 8 karpas... Na, homeopatė sakė, kad jų nepataria naikint nudeginant, nes gali atsirast kitose vietose, kur jos nelabai pageidaujamos, ypač suaugusiam vyrui... blush2.gif Sakė, kai atsistatys organizmas, jos visos išnyks savaime vienu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 12 02, 11:02)
Mamukai2, o gal nebandei SKIN-CAP aerozolio - tikrai verta pabandyti. aš dėkinga šiam vaistui. jei ne jis irgi būčiau depresijoj.

jaučiu, kad reikės ir man jį išbandyti. o jei ir tas nepadės, tai darysiu maisto netoleravimo testą. beje, buvau parašiusi apie tai klausimuką, bet niekas neatsiliepė. irgi baisu rizikuoti nežinant nereklaminės medžiagos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 12 02, 16:01)
Na, nenoriu liūdint, bet man psorizė atsirado kai buvau 4 metukų... Tiesiog įgando šuo, labai išsigandau, nustojau net kalbėt... Ir po kokio gero pusmečio atsirado mano ištikimiausia gyvenimo draugė  lotuliukas.gif
O tiek psoriazę, tiek karpų atsiradimą gali išprovokuot nusilpęs imunitetas - mano vyrui per metus atsirado gal apie 8 karpas... Na, homeopatė sakė, kad jų nepataria naikint nudeginant, nes gali atsirast kitose vietose, kur jos nelabai pageidaujamos, ypač suaugusiam vyrui...  blush2.gif  Sakė, kai atsistatys organizmas, jos visos išnyks savaime vienu metu smile.gif

Tai kad pas Marijų karpos nuo gimimo, o gimė sveikas. Ir kol nepradėjo eit į darželį nesirgo.
Ir daug kur skaičiau, kad kūdikiam atsiranda karpos ir pranyksta savaime... Vis dar laukiu, kol pranyks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 12 02, 16:01)
Na, nenoriu liūdint, bet man psorizė atsirado kai buvau 4 metukų... Tiesiog įgando šuo, labai išsigandau, nustojau net kalbėt... Ir po kokio gero pusmečio atsirado mano ištikimiausia gyvenimo draugė  lotuliukas.gif
O tiek psoriazę, tiek karpų atsiradimą gali išprovokuot nusilpęs imunitetas - mano vyrui per metus atsirado gal apie 8 karpas... Na, homeopatė sakė, kad jų nepataria naikint nudeginant, nes gali atsirast kitose vietose, kur jos nelabai pageidaujamos, ypač suaugusiam vyrui...  blush2.gif  Sakė, kai atsistatys organizmas, jos visos išnyks savaime vienu metu smile.gif

Karpas galima panaikinti siulo pagalba, smarkiai uzverzei kilpa ir po keliu dienu ji "nudziuna", aisku ant veido ar ranku to nepadarysi, taip pat gal tas tinka ne visoms karpoms. Visikai neisnyksta bet lieka tik mazas spuogiukas, kuris kartais visai pranyksta. Kas nebijo skausmo ir kraujo gali su adatos ar pinceto pagalba nudraskyti karpa kol isbegs visas kraujas, puliai ir visa kita, beabejo nesterilu ir yra galimybe uzkresti krauja, bet padeda puikiai (skirta tik sadomazohistam) rolleyes.gif
Man padeda ir problemu nebuvo, taciau spresti tik jums, uz komplikacijas neatsakau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniuska: 03 gruodžio 2006 - 13:21
QUOTE(agniuska @ 2006 12 03, 14:21)
Karpas galima panaikinti siulo pagalba, smarkiai uzverzei kilpa ir po keliu dienu ji "nudziuna", aisku ant veido ar ranku to nepadarysi, taip pat gal tas tinka ne visoms karpoms. Visikai neisnyksta bet lieka tik mazas spuogiukas, kuris kartais visai pranyksta. Kas nebijo skausmo ir kraujo gali su adatos ar pinceto pagalba nudraskyti karpa kol isbegs visas kraujas, puliai ir visa kita, beabejo nesterilu ir yra galimybe uzkresti krauja, bet padeda puikiai (skirta tik sadomazohistam) rolleyes.gif
Man padeda ir problemu nebuvo, taciau spresti tik jums, uz komplikacijas neatsakau blush2.gif

Aš karpas naikindavau savo plauko pagalba. Kaip agniuska minėjo, užverži karpą, bet ne siūlu o savo plauku ir ji po kelių dinų nudžiūna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuska @ 2006 12 03, 13:21)

Aš bijočiau taip elgtis. Mano nuomone, su tokiais dalykais geriau nejuokauti, o pasitarti su gydytoju. Tas "gal tas tinka ne visoms karpoms" ir baugina - o kaip žinoti, kurią karpą galima, o kurią ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 12 04, 15:15)
Aš bijočiau taip elgtis. Mano nuomone, su tokiais dalykais geriau nejuokauti, o pasitarti su gydytoju. Tas "gal tas tinka ne visoms karpoms" ir baugina - o kaip žinoti, kurią karpą galima, o kurią ne?  g.gif

Jo jo, as irgi girdejau, kad per kazkoki menuli (pilnati gal) tept menesiniu krauju... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu nesamones kazkokios, karpos yra vidine organizmo busena, pasireiskianti per oda... ir vaikui visaip iki krauju rist, krapstyt nepatarciau... jau geriau nupirkt tada homeopatinej vaistinej tepaliuko, jei nesigydot homeopatiskai - tada paprastoj vaistinej yra kazkokie vaistai moment klijais kvepiantys is "d" raides (dufolak gal, nepamenu tiksliai)...
Arba kantriai laukt, as kai turejau karpu jos dingo man kazkur per 2 metus smile.gif
Atsakyti
na va, užsiregistravau maisto netolerancijos testui Žvėryno natūralios medicinos centre. 12 dieną jau turėsiu mitybos planą thumbup.gif gal tada dings ta bjaurybė nuo manęs bigsmile.gif
Atsakyti