Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

QUOTE(AZURA @ 2006 11 28, 17:03)
Mano kaimyne (mociute) Vilniuje gydo visas odos grybelines ligas : zvyneline, psioriaze, roze, egzema.... ji yra isgydziusi labai daug zmoniu. Jei ka domina, rasykite man i AZ, duosiu jos kontaktus.
Zinau, kokios sio ligos yra baisios, noreciau jums pagelbeti  4u.gif

O gal čia gali papasakoti kokiais metodais ir būdais gydo??? bigsmile.gif
Tuomet išvengsi perpildytos AŽ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skeveldra: 28 lapkričio 2006 - 18:22
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 28, 18:18)
O gal čia gali papasakoti kokiais metodais ir būdais gydo???  bigsmile.gif 
Tuomet išvengsi perpildytos AŽ...  blush2.gif

Ji gydo netradiciniu budu, turi savo metoda, savo receptus, pati daro visokius tepaliukus.
Labai gera, faina, maloni mociute. Jinai gydo jau labai daug metu, tikrai ne kokia sarlatane.
Cia mano kaimynes mama, ji nesenai atvaziavo gyventi i Lietuva, anksciau gyveno Socyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 28 lapkričio 2006 - 19:11
QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 27, 21:38)
sveikos, undinėlės 4u.gif (mane taip mano brangiausias vadina dėl žvynų)
nepastebėjau, kad būtų kas pabandęs natūralios medicinos centre pasidaryti maisto netoleravimo testą g.gif aš jau turiu tokią slaptą mintį, nes esu girdėjusi, kad subalansuota mityba palengvina ligos eigą. šiuo metu man žiaurus paūmėjimas, dar prisidėjo niežulys beprotiškas - ko gyvenime nebuvo, pora nagų "susirgo". labai norėčiau iš bandžiusių testą, kad parašytų, ar turėjo kokios įtakos, ar neverta bandyti

man dar liūdniau verysad.gif naudoju po maudymosi losjoną drėkinantį "Linolla fett". jau žiūriu į pabaigą jis man, nuvažiuoju į vaistinę , o ten pasako, kad nebeveža jo į Lietuvą doh.gif gal kas žinote, bandėte kokį kitą losjoną, nes jeigu išsimaudžius neišsitrinsiu, tai išveš į Naująją Vilnią blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 11 28, 19:33)
Ji gydo netradiciniu budu, turi savo metoda, savo receptus, pati daro visokius tepaliukus.
Labai gera, faina, maloni mociute. Jinai gydo jau labai daug metu, tikrai ne kokia sarlatane.
Cia mano kaimynes mama, ji nesenai atvaziavo gyventi i Lietuva, anksciau gyveno Socyje.

Nu aš dar su savo įkyriais klausimais... blush2.gif
O pas ją brangiai kainuoja...??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 28, 20:08)
man dar liūdniau verysad.gif naudoju po maudymosi losjoną drėkinantį "Linolla fett". jau žiūriu į pabaigą jis man, nuvažiuoju į vaistinę , o ten pasako, kad nebeveža jo į Lietuvą doh.gif gal kas žinote, bandėte kokį kitą losjoną, nes jeigu išsimaudžius neišsitrinsiu, tai išveš į Naująją Vilnią blink.gif

Nebandei su biūbchen aliejuka,man tai jis thumbup.gif labai gerai drėkina ir susigeria į odą,jokio riebalo nelieka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 28, 21:01)
Nu aš dar su savo įkyriais klausimais...  blush2.gif
O pas ją brangiai kainuoja...???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 28, 21:01)
Nu aš dar su savo įkyriais klausimais...  blush2.gif
O pas ją brangiai kainuoja...???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jinai neima pinigeliu, nera taksos, kaip kad pas burejas smile.gif bet zmones vis tiek jai atsidekoja, duoda pinigeliu kiek kas gali.
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2006 11 28, 22:51)
Nebandei su biūbchen aliejuka,man tai jis  thumbup.gif labai gerai drėkina ir susigeria į odą,jokio riebalo nelieka thumbup.gif
Papildyta:
Mane irgi domina ax.gif

turiu visokių minkštinančių, drėkinančių marmaliozių, bet kažkaip nesinori teptis su bet kuo. tas mano losjonas buvo kaip tik skirtas psoriazei drėkinti po vonios ar vonioje kelis lašus įsipylus thumbup.gif todėl ir norėčiau sužinoti, gal kas naudoja kokį kitokį, nes man dabar toks paūmėjimas, kad sveikos vietos nei ant veido nebeliko verysad.gif
Atsakyti
Sweikos gyvos smile.gif o gal kuri girdejot apie homeopata Vilniuje?Jis ten kazkokius stebuklus daro su savo zirneliais , tik labai jau tiksliai ten reikia kankintis juos, skaiciuot, bet sake labai daug kam padejo, tik kaip o kontaktus sugaut...
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 30, 20:07)
turiu visokių minkštinančių, drėkinančių marmaliozių, bet kažkaip nesinori teptis su bet kuo. tas mano losjonas buvo kaip tik skirtas psoriazei drėkinti po vonios ar vonioje kelis lašus įsipylus thumbup.gif  todėl ir norėčiau sužinoti, gal kas naudoja kokį kitokį, nes man dabar toks paūmėjimas, kad sveikos vietos nei ant veido nebeliko verysad.gif

VARGŠĖ. KAIP UŽJAUČIU unsure.gif . BET MAN ATRODO KAD GALI IR NE TAM SKIRTĄ PABANDYT - KITĄ KARTĄ DAR GERIAU PASIRODO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 11 30, 20:08)
VARGŠĖ. KAIP UŽJAUČIU unsure.gif . BET MAN ATRODO KAD GALI IR NE TAM SKIRTĄ PABANDYT - KITĄ KARTĄ DAR GERIAU PASIRODO ax.gif

jau žinok aš pati save pradėjau užjausti ir pastebėjau, kad artėju prie depresijos. į kirpyklą nenoriu, pas kosmetologę nenoriu, į miestą nenoriu schmoll.gif o šventės artėja, visi planuoja kažką kažkur. kraupu
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 11 25, 12:10)
keista kad nepadėjo - kiek susidūriau, visiems padeda g.gif . nebent prieš tai hormoninius naudojai. be to būna nevykusių SKIN-CAP serijų, kai pinigus veltui išmeti ir būklę tik pablogina - tada ieškau kitos serijos vaistų. bet negi dabar pirksi kitą, kai nežinai g.gif . UŽJAUČIU unsure.gif  l

O ką, po jų neveikia?
Atsakyti
QUOTE(lindamm @ 2006 12 01, 20:04)
O ką, po jų neveikia?

Po kiekvienų HORMONINIŲ kitų vaistų veikimas sumažėja,o gali jokie nebepadėti,tik hormoniniai.Mama labai vengė vaikystėj mane gydyti hormoniniais,nuolat buvau išberta,nes kitokie nepadėjo,bet dabar jai esu dėkinga. ir SKIN-CAP man šiuo metu vienintelis vaistas. verysad.gif
Atsakyti