Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

As jau netrukus apsilankysiu pas savo odos gydytoja, tai jos ir pasiteirausiu kas geriausiai man tinks. Pati paklausiu apie ta tepaliuka. Dekui uz patarima. smile.gif
Atsakyti
Mamukas, nu man žinok nerealus tas tavo mitybos planas,nuslobsi gatavai schmoll.gif unsure.gif jei jokios mėsos negalima, tai tau nubyrės visi nagai ragai.. unsure.gif Čia matyt bus kaip mano tėvukui - pabadavo kelias dienas ir dingo žvynelinė negavus jai reikalingų medžiagų biggrin.gif
Atsakyti
O as isvis mesos nevalgau, bet matyt zvyneline ne vien mesa gyva biggrin.gif
Atsakyti
kad ragai nukris, tai thumbup.gif , bet kad nagai verysad.gif prisipirkau moliūgų pas vieną SMamietę, tai šiandien vien juos lapnoju. kas keturias dienas galima maistą kartoti, tai rytojui jau ryžius ruošiu doh.gif bet jau laikysiuos iki galo, nes tiek pinigėlių sumokėjau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mamuk, laikykis ne dėl pinigėlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 12 21, 18:35)
kad ragai nukris, tai  thumbup.gif , bet kad nagai verysad.gif prisipirkau moliūgų pas vieną SMamietę, tai šiandien vien juos lapnoju. kas keturias dienas galima maistą kartoti, tai rytojui jau ryžius ruošiu doh.gif bet jau laikysiuos iki galo, nes tiek pinigėlių sumokėjau doh.gif  doh.gif 

mamuk, jei ne paslaptis, kokias paslaugas ėmei ir kiek kainavo?.. blush2.gif aš mąstau gal ir man vertėtų.. Ne vien dėl odos, bet ir dėl antsvorio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 12 26, 17:39)
mamuk, jei ne paslaptis, kokias paslaugas ėmei ir kiek kainavo?.. blush2.gif aš mąstau gal ir man vertėtų.. Ne vien dėl odos, bet ir dėl antsvorio blush2.gif

nemanau, kad čia paslaptis mirksiukas.gif kol kas aš dariausi maisto netoleravimo testą. tai kainuoja 850 lt. doh.gif ten labai siūlo visas procedūras - žarnyno valymą, Vega testą, Detoxą, baro kameras, bet aš daugiau nieko nenoriu kol kas. ir kažin ar norėsiu, nes esu nusivylusi - aiškina man apie sveiką gyvenseną ''gydytoja'' ką tik atėjusi iš rūkomojo g.gif o apie vieną procedūrą tai net lietuviškai nemoka "gydytoja" kalbėti, tai iš jos konsultacijos irgi išėjau nelabai įtikinta, kad man to reikia...siūlau palaukti sausio vidurio, kai aš grįšiu iš antros konsultacijos su "gydytoja dietologe" (jei iki tol badu nenumirsiu), tada aš parašysiu, ar ten verta pinigus kišti, ar mes ir pačios galim susitvarkyti. dėl antsvorio manau neverta ten važiuoti, nes taip maitinantis galim ir savarankiškai. o jau po antro vizito tikrai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS MAMUKAI user posted image

kAIP LAIKOTĖS ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Be sniego, be šaltuko
Paršiukas mus užklupo,
Išknist mums pažadėjo
Daug laimės, džiaugsmo, gėrio,
Sveikatos prikriuksėjo, ramybės, pinigų,
Tad šiuos mielus linkėjimus,
Iš aš visoms siunčiu

user posted image
Atsakyti
ir jus visas su Naujais;) paršingų metųsmile.gif))
Atsakyti
Visas visas su šventėm 000059.gif

Grįžau iš naujametinės kelionės po užsienį: viskas vyko kuo puikiausiai, bet mano odelė šposų prikretė - taip išbėrė ypač aplink plaukų liniją, kad nebežinau ko griebtis doh.gif doh.gif Ir vis mąstau nuo ko čia taip pasidarė g.gif gal užsieninis vanduo nepatiko g.gif ir nuotraukas reikės apdirbti, bo tai viskas kuo ryškiausiai raudonuoja wink.gif
Atsakyti
smile.gif sveiki ... skaitau jau kokios trys savaites su pertraukom si foruma - perskaiciau abi temas- labai apsidziaugiau kad suradau - spaudzia man sita liga smegenine nors tu ka - niekaip nesugebu as su ja susidraugaut - turbut nenoriu - ciki labai gerai kad suradau bendraminciu - suzinojau tikrai nemazai ... tik keista kad mazai rasot apie psichologine busena - tik keletui kilo problemu kirpykloj - o kaip su darugais kolegom - negi visos tokios stiprios - o gal zmones jus supantys tokie supratingi - o gal jusu forma tokia lengva - as tai komleksuoju - na dabar siek tiek maziau - bet vistiek - vasara sunku nusirenkt trumpom rankovem - o apie viesa baseina ar pirti is viso kalbos nera
Atsakyti