Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

As tai is tikruju bijau tokiu drastisku priemoniu kaip bado dietos - manau reikia labai atsargiai ir tinkamai tam pasiruost, nes jei visa savaite kotleciukus kerti ir paskui veina diena sugalvoji savaite badaut gali blogai baigtis ... bet manau visos cia suauge ir taip neprotingai nesielgs... noreciau isbandyt ir as tik truksta ziniu - kazkaip internetu ir zurnalais nemanau kad reiktu pasitiket o kur rimciau pasiskaityt neturiu g.gif
o del asociacijos tai zinau kad tokia yra vilniuje isisteigusi...
Papildyta:
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 05, 18:50)
sveika prisijungus prie "Undinėlių".(mano brangiausias mane taip vadina dėl odos).oi oi oi kiek visokių nesąmonių yra buve dėl mūsų odos ypatybių.  doh.gif paminėsiu keletą: nuomavomės butą kelios panos ir vieną vakarą įvyko pokalbis tema " mes nenorim užsikrėsti, todėl arba tu išsikraustyk arba mes"; labai ilgai nepripažinau intymaus bendravimo, nes bijojau išgąsdinti; buvau save tiek nuvertinus, kad rinkausi tokius ''draugus'', kurie įvardijami "prostitutės'', "degradai" ir pan. visa laimė, kad sutikau dabartinį savo Žmogų - jis man labai padėjo prisiminti, kad aš esu nuostabiausia, gražiausia, geriausia, mylimiausia, -iausia, -iausia, -iausia blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif va kokia aš dabar esu thumbup.gif ir nuo dar pasitaikančių nesusipratimų beveik atbukau. o atėjus į kirpyklą tiesiai šviesiai paklausiau - "torių tokią bėdą, ar apkirpsit?'' ir dabar ten nuolat lankausi neklausdama. tik į baseiną nedrįstu blush2.gif

mamukai aciu uz sveikinimus - matau visos patirties skaudzios tuo atzvilgiu turim - as taip pat - gal be tokiu ultimatumu arba arba bet ir as jos turiu - is darugu zinoma palaikymas - va kaip dzeldze - vis auskciau nosi ragina pakelt ir nekreipt demesio .... bet visumoj tyliu nusisukimu irgi esu patyrusi - kai atviari nepasako bet ir nebendrauja - apie paauglyste tai is viso nera ka kalbet ... bet va ir dabar turiu dilema - varyt ar nevaryt svest gimtadienio i spa centra - kompanija ne pati labiausiai pazistama ir zmoniu daug - tai galvoju ar smagiai jausiuosi - po sventinio maitinimosi viskas suaktyve g.gif - na dar turiu laiko iki savaites pabaigos pasvarstyt - na tokia jau svarstykliu dalia biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mamukas2 @ 2006 12 16, 14:27)
na va, brangiosios, jau turiu maitinimosi planą thumbup.gif  dabar mėnesį nevalgysiu jokios mėsos, konditerinių gaminių, iš kruopų tik ryžius, jokių saldumynų, jokios kavos ir tik keletą vaisių ir daržovių, jokių pieno produktų. dabar sveriu 100 kg, tad po mėnesio galėsit manęs paklausti kiek sveriu ir aš jums atsakysiu, kad kokių 95 kg., nes nuo tokio maisto ir tokiais kiekiais kaip nurodyta, tikrai be abejonių svoris mažės mirksiukas.gif patarė tepalų nenaudoti, tik veidui, tai pažiūrėsiu, kaip ta bjaurybė reaguos į maisto pokyčius. jau geriau su kilogramais likti, negu su ta bjaurybe

Mamukai kaip tavo matinomosi planas - ar matai kokiu rezultatu ?
Labai smalsu nes pati vis ruosiuosi sita testa pasidaryt - tik kazkaip tu 850 neatlieka - bet vistiek manau verta ? pasidalink patirtim
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 01 07, 12:56)
kai buvo didelis plotas ant kojos, vasarą jausdavau žvilgsnius, mane lydinčius, jei tik sijoną užsimaukšlindavau doh.gif Baisiausiai atrodė alkūnės, tai jų jau kaip ir nepaslėpsi vasarą.. Stresavau, bet kažkaip per tam tikrą laiką apsipratau ir nekreipiu dėmesio į aplinkinius - deginuosi dažnai vasarą, tai dingsta.. Ant kojos - su visam dingo..
tavo aprašyti draudžiami produktai grynai tokie patys kurių neleidžiama valgyti sergant atopiniu dermatitu.. Sakau,nes mano dukrytė serga juo, ir tikrai, užvalgius raudonų/oranžinių vaisų/daržovių, ar fermentinio sūrio, liga žiauriai paūmėja..  O nuo pomidorų mano vyrą kaip išberia blink.gif Tikrai teisybę gydytoja sako..

Vynas man blogos įtakos kaip ir nedaro (gal kad pso forma lengva), užtenka vieno stikliuko degtinės ar kokio likeriuko (na,stipresnio gėralo),kitą rytą nusikasau alkūnes doh.gif

O kaip ten su B vitaminais? Kažkas minėjo,kad jie nerekomenduojami sergant pso? mastau.gif  unsure.gif

asmeniskai man nuo maisto tokiu staigiu reakciju nebuvna jei ilgiau bilekaip pasimaitinu tai jauciasi pablogejimas - gal labiau stresas veikia - prie tu blogu produktu tai dar priskirciau ir gazuotus gerimus - spraitus ir t.t. o del smalvos darzoviu ar vaisiu man kazkaip kvailai atrodo - paauglystej man viena "daktare" yra tokia dieta patarusi - nesilaikiau as jos - veliau mano gydytoja man pritare - kad ne spalvoj esme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 07, 23:41)
O dėl kompleksų - manau jų turi kiekvienas sergantis šia liga, bet svarbiausia neimti į galvą irnesakyk.gif tai ir kiti mažiau pastebės mirksiukas.gif
Beje, planuoju išbandyti gydomojo bado dietą ax.gif  Gal kuri yra bandžiusi ir galėtų daugiau papasakoti? Daug skaičiau, kad kartais po bado žvynelinė pasitraukia... cool.gif

Mano tėvukas išbandė ir beveik pusmetį nebeturi žvynų, o buvo visas kūnas kaip žuvies doh.gif Bet jis nenorom išbandė, tiesiog skrandis sustreikavo irkeletą parų nepriėmė maisto, tai gėrė tik vandenį doh.gif

Siūlyčiau perskaityti Polio Brego knygą 4u.gif Jis vienintelis propagavo gydomąjį badą, knygoj išsamiai paaiškinta kaip pasiruošti (pradedama nuo 1 bado dienos, kitą kartą jau 2, ir taip ilginama iki keleto dienų), kaip po bado įvesti maistą po truputį ir t.t. Šiaip gera knyga mirksiukas.gif Pagal jos metodus gyvena mano vienas draugas, Lietuvoje žinamas čiuožėjas blush2.gif Jis man ir užrodė šitą knygą..
Bet aš valios neturiu schmoll.gif , tai nesilaikau blush2.gif
Atsakyti
na, tokie badavimai ir siaip dietiniai organizmo valymai tai super thumbup.gif , tik va turi jau kokias atostogas pasimt ar ka, nes i darbuka tia jau nepavaiksciosi, ypac pirmas dienas- kai galva svaigsta ir pan. be to, po keliu dienu tiap viskas iskyla i pavirsiu , kad ir niekur nenueisi.... tai va- noreciau pamegint, deja ner salygu- i darbuka reik. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 01 08, 11:56)
As tai is tikruju bijau tokiu drastisku priemoniu kaip bado dietos - manau reikia labai atsargiai ir tinkamai tam pasiruost, nes jei visa savaite kotleciukus kerti ir paskui veina diena sugalvoji savaite badaut gali blogai baigtis ... bet manau visos cia suauge ir taip neprotingai nesielgs... noreciau isbandyt ir as tik truksta ziniu - kazkaip internetu ir zurnalais nemanau kad reiktu pasitiket o kur rimciau pasiskaityt neturiu  g.gif
o del asociacijos tai zinau kad tokia yra vilniuje isisteigusi...

Vat ir man tų žinių trūksta dėl to į jus ir kreipiuosi unsure.gif

QUOTE(Čili @ 2007 01 08, 12:28)
Mano tėvukas išbandė ir beveik pusmetį nebeturi žvynų, o buvo visas kūnas kaip žuvies doh.gif Bet jis nenorom išbandė, tiesiog skrandis sustreikavo irkeletą parų nepriėmė maisto, tai gėrė tik vandenį doh.gif

Siūlyčiau perskaityti Polio Brego knygą 4u.gif Jis vienintelis propagavo gydomąjį badą, knygoj išsamiai paaiškinta kaip pasiruošti (pradedama nuo 1 bado dienos, kitą kartą jau 2, ir taip ilginama iki keleto dienų), kaip po bado įvesti maistą po truputį ir t.t. Šiaip gera knyga mirksiukas.gif Pagal jos metodus gyvena mano vienas draugas, Lietuvoje žinamas čiuožėjas blush2.gif Jis man ir užrodė šitą knygą..
Bet aš valios neturiu  schmoll.gif , tai nesilaikau blush2.gif

Čili, thank's 4u.gif O gal tikslų knygos pavadinimą atsimeni ir leidimo metus? Būtų paprasčiau ieškot... blush2.gif
Jaučiu užsikabliavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatra25 @ 2007 01 08, 21:28)
na, tokie badavimai ir siaip dietiniai organizmo valymai tai super  thumbup.gif , tik va turi jau kokias atostogas pasimt ar ka, nes i darbuka tia jau nepavaiksciosi, ypac pirmas dienas- kai galva svaigsta ir pan. be to, po keliu dienu tiap viskas iskyla  i pavirsiu , kad ir niekur nenueisi.... tai va- noreciau pamegint, deja ner salygu- i darbuka reik.  blush2.gif  blush2.gif

olia lia - matai kaip cia su tuo badavimu g.gif netinka man toks variantas verysad.gif
Papildyta:
dar turiu klausimuka - ar pries soliariuma naudojat kokius ten kremukus apsauginius ar pan. na kazka specialaus? unsure.gif nezinau kaip cia geriau
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 08, 23:33)
Vat ir man tų žinių trūksta dėl to į jus ir kreipiuosi unsure.gif
Čili, thank's  4u.gif  O gal tikslų knygos pavadinimą atsimeni ir leidimo metus? Būtų paprasčiau ieškot... blush2.gif
Jaučiu užsikabliavau bigsmile.gif

yra dvi jo knygos žymesnės, abi geros 4u.gif :

Polis Bregas "sveikai gyventi",

bet man rodos šitą skaičiau unsure.gif :
"Bregas, Polis S. Tobulumo formulė / skaito Jūratė Marcinkevičienė. – V. : LAB, 2004. "

Kreuklele, aš tai naudoju su filtru ir bronzantais, kai nesitepiau, tai apgamų kiek naujų atsirado blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 09 sausio 2007 - 10:57
QUOTE(Čili @ 2007 01 09, 11:55)
Kreuklele, aš tai naudoju su filtru ir bronzantais, kai nesitepiau, tai apgamų kiek naujų atsirado blink.gif  unsure.gif

Aciu Cili 4u.gif reiks isbandyt - nes as tai be nieko deginuosi - tiksliau pries pasitepu dove pieneliu, kuri naudoju siaip drekinimui odos, bet vsi galvoju kad reiktu pamegint kazka
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 01 09, 11:55)
yra dvi jo knygos žymesnės, abi geros 4u.gif :

Polis Bregas "sveikai gyventi",
bet man rodos šitą skaičiau unsure.gif :
"Bregas, Polis S. Tobulumo formulė / skaito Jūratė Marcinkevičienė. – V. : LAB, 2004. "
Kreuklele, aš tai naudoju su filtru ir bronzantais, kai nesitepiau, tai apgamų kiek naujų atsirado blink.gif  unsure.gif

Ačiū už knygas 4u.gif

Atsakyti
sveikutės,
pasiilgot manęs, ką? mirksiukas.gif
ech, nieko nejaučiu, jokių pokyčių nei ant rūros, nei ant odos verysad.gif jau be kelių dienų mėnuo kaip laikausi tos dietos, bet kol kas - nieko. pradžia buvo žiauri: galva svaigo kaip kad antrą dieną po gero baliaus vandens užgėrus, rankos drebėjo, buvau žiauriai pikta( dabar suprantu, kodėl Naomi Kempbel tokia agresyvi - valgyt nori), o ant veido ir kūno prasidėjo tooookia žiauri paauglystė, kad jau genties vadas vieną dieną parnešė man dvejopo poveikio prausiklį paauglystės kompleksams prausti hihihi.gif gyvenime nesu turėjus jokių spuogų, inkštirų ir pan. brudų, tai dabar veidas kaip tarka, o kitur kažkokie skaudus brudai auga blink.gif mama sakė ''pagaliau sulaukėm tavo paauglystės''. nes man jos dar nebuvo. o nuostabioji ''psoriazis vulgaris'' irgi niekur nesitraukia ir net sakyčiau, kad dar labiau mane atakuoja g.gif tepuosi tik veidą ir skaudamas vietas šiuo metu, nes ŽNMC patarė nenaudoti tepalų. o aš ir nenaudoju. kitą savaitę važiuosiu pokalbiui ir žiūrėsiu, ką man dar reiks arba nereiks valgyti. o apimtys ir svoris irgi nei krust schmoll.gif geriu daug vandens, arbatų, valgau moliūgus, cukinijas, pomidorus, agurkus, slyvas džiovintas ir abrikosus, ryžius, kopūstus. bet prisipažinsiu - nusidėjau tris kartus - per Kūčias, pirmą Kalėdų dieną ir Naujųjų naktį ax.gif neapsirijau nei kiek, nes skrandis susitraukęs, bet šio to paragavau. po to kažkodėl viduriai labai jau atlaisvėjo blush2.gif beje, aš vis dar maitinu ir pienas nemažėja, vaikelis patenkintas. o tos, kurios nori darytis tą testą, tai galiu aš jus už perpus mažesnį mokestį pakonsultuoti ir dietą sudaryti ir dar - eikit į pirtį, vanokitės ąžuolinėm vantom ir nereiks žarnyno valymo ar baro kamerų. bigsmile.gif va kaip. labanakt
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 01 09, 16:31)
Aciu Cili  4u.gif reiks isbandyt - nes as tai be nieko deginuosi - tiksliau pries pasitepu dove pieneliu, kuri naudoju siaip drekinimui odos, bet vsi galvoju kad reiktu pamegint kazka

tai dar labiau kenkia jei prieš tai tepiesi kažkuo, labiau dega unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 10, 03:57)
o ant veido ir kūno prasidėjo tooookia žiauri paauglystė, kad jau genties vadas vieną dieną parnešė man dvejopo poveikio prausiklį paauglystės kompleksams prausti hihihi.gif gyvenime nesu turėjus jokių spuogų, inkštirų ir pan. brudų, tai dabar veidas kaip tarka, o kitur kažkokie skaudus brudai auga blink.gif mama sakė ''pagaliau sulaukėm tavo paauglystės''. nes man jos dar nebuvo. o nuostabioji ''psoriazis vulgaris'' irgi niekur nesitraukia ir net sakyčiau, kad dar labiau mane atakuoja g.gif

organizmui pradedant valytis, visada atsiranda daug spuogų ir kitokio brudo, per odą valosi viskas unsure.gif vėliau kaip tik oda skaisti pasidaro 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 10, 04:57)
sveikutės,
pasiilgot manęs, ką? mirksiukas.gif
ech, nieko nejaučiu, jokių pokyčių nei ant rūros, nei ant odos verysad.gif jau be kelių dienų mėnuo kaip laikausi tos dietos, bet kol kas - nieko. pradžia buvo žiauri: galva svaigo kaip kad antrą dieną po gero baliaus vandens užgėrus, rankos drebėjo, buvau žiauriai pikta( dabar suprantu, kodėl Naomi Kempbel tokia agresyvi - valgyt nori), o ant veido ir kūno prasidėjo tooookia žiauri paauglystė, kad jau genties vadas vieną dieną parnešė man dvejopo poveikio prausiklį paauglystės kompleksams prausti hihihi.gif gyvenime nesu turėjus jokių spuogų, inkštirų ir pan. brudų, tai dabar veidas kaip tarka, o kitur kažkokie skaudus brudai auga blink.gif mama sakė ''pagaliau sulaukėm tavo paauglystės''. nes man jos dar nebuvo. o nuostabioji ''psoriazis vulgaris'' irgi niekur nesitraukia ir net sakyčiau, kad dar labiau mane atakuoja g.gif tepuosi tik veidą ir skaudamas vietas šiuo metu, nes ŽNMC patarė nenaudoti tepalų. o aš ir nenaudoju. kitą savaitę važiuosiu pokalbiui ir žiūrėsiu, ką man dar reiks arba nereiks valgyti. o apimtys ir svoris irgi nei krust schmoll.gif geriu daug vandens, arbatų, valgau moliūgus, cukinijas, pomidorus, agurkus, slyvas džiovintas ir abrikosus, ryžius, kopūstus. bet prisipažinsiu - nusidėjau tris kartus - per Kūčias, pirmą Kalėdų dieną ir Naujųjų naktį ax.gif neapsirijau nei kiek, nes skrandis susitraukęs, bet šio to paragavau. po to kažkodėl viduriai labai jau atlaisvėjo blush2.gif beje, aš vis dar maitinu ir pienas nemažėja, vaikelis patenkintas. o tos, kurios nori darytis tą testą, tai galiu aš jus už perpus mažesnį mokestį pakonsultuoti ir dietą sudaryti ir dar -  eikit į pirtį, vanokitės ąžuolinėm vantom ir nereiks žarnyno valymo ar baro kamerų. bigsmile.gif va kaip. labanakt

cia manes vis mintis neapleidzia- vis apie ta maisto tolerancijos testa galvoju - nu mamukai laikykis - manau poveikis turetu buti - tavo kancios juk turi buti kazkaip atlygintos clap_1.gif 4u.gif 4u.gif manau kad su tokiais gydymo metodais greit nebuna pagerejimo - nepasiduok ir tikek efektas dar suletejo ir del to kad tepalus nustojai naudot
Atsakyti
Labas visoms? Mano mama turi šią bėdą, bet mastau.gif iškyla po pervargimų ar išsekimo, kai tik pradeda lipt į viršų liga ji geria Omega3(iš GNLD)ir lexotonili. Jai labai padeda.
Atsakyti