o del asociacijos tai zinau kad tokia yra vilniuje isisteigusi...
Papildyta:
QUOTE(mamukas2 @ 2007 01 05, 18:50)
sveika prisijungus prie "Undinėlių".(mano brangiausias mane taip vadina dėl odos).oi oi oi kiek visokių nesąmonių yra buve dėl mūsų odos ypatybių.
paminėsiu keletą: nuomavomės butą kelios panos ir vieną vakarą įvyko pokalbis tema " mes nenorim užsikrėsti, todėl arba tu išsikraustyk arba mes"; labai ilgai nepripažinau intymaus bendravimo, nes bijojau išgąsdinti; buvau save tiek nuvertinus, kad rinkausi tokius ''draugus'', kurie įvardijami "prostitutės'', "degradai" ir pan. visa laimė, kad sutikau dabartinį savo Žmogų - jis man labai padėjo prisiminti, kad aš esu nuostabiausia, gražiausia, geriausia, mylimiausia, -iausia, -iausia, -iausia
va kokia aš dabar esu
ir nuo dar pasitaikančių nesusipratimų beveik atbukau. o atėjus į kirpyklą tiesiai šviesiai paklausiau - "torių tokią bėdą, ar apkirpsit?'' ir dabar ten nuolat lankausi neklausdama. tik į baseiną nedrįstu 

mamukai aciu uz sveikinimus - matau visos patirties skaudzios tuo atzvilgiu turim - as taip pat - gal be tokiu ultimatumu arba arba bet ir as jos turiu - is darugu zinoma palaikymas - va kaip dzeldze - vis auskciau nosi ragina pakelt ir nekreipt demesio .... bet visumoj tyliu nusisukimu irgi esu patyrusi - kai atviari nepasako bet ir nebendrauja - apie paauglyste tai is viso nera ka kalbet ... bet va ir dabar turiu dilema - varyt ar nevaryt svest gimtadienio i spa centra - kompanija ne pati labiausiai pazistama ir zmoniu daug - tai galvoju ar smagiai jausiuosi - po sventinio maitinimosi viskas suaktyve

Papildyta:
QUOTE(mamukas2 @ 2006 12 16, 14:27)
na va, brangiosios, jau turiu maitinimosi planą
dabar mėnesį nevalgysiu jokios mėsos, konditerinių gaminių, iš kruopų tik ryžius, jokių saldumynų, jokios kavos ir tik keletą vaisių ir daržovių, jokių pieno produktų. dabar sveriu 100 kg, tad po mėnesio galėsit manęs paklausti kiek sveriu ir aš jums atsakysiu, kad kokių 95 kg., nes nuo tokio maisto ir tokiais kiekiais kaip nurodyta, tikrai be abejonių svoris mažės
patarė tepalų nenaudoti, tik veidui, tai pažiūrėsiu, kaip ta bjaurybė reaguos į maisto pokyčius. jau geriau su kilogramais likti, negu su ta bjaurybe

Mamukai kaip tavo matinomosi planas - ar matai kokiu rezultatu ?
Labai smalsu nes pati vis ruosiuosi sita testa pasidaryt - tik kazkaip tu 850 neatlieka - bet vistiek manau verta ? pasidalink patirtim
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 01 07, 12:56)
kai buvo didelis plotas ant kojos, vasarą jausdavau žvilgsnius, mane lydinčius, jei tik sijoną užsimaukšlindavau
Baisiausiai atrodė alkūnės, tai jų jau kaip ir nepaslėpsi vasarą.. Stresavau, bet kažkaip per tam tikrą laiką apsipratau ir nekreipiu dėmesio į aplinkinius - deginuosi dažnai vasarą, tai dingsta.. Ant kojos - su visam dingo..
tavo aprašyti draudžiami produktai grynai tokie patys kurių neleidžiama valgyti sergant atopiniu dermatitu.. Sakau,nes mano dukrytė serga juo, ir tikrai, užvalgius raudonų/oranžinių vaisų/daržovių, ar fermentinio sūrio, liga žiauriai paūmėja.. O nuo pomidorų mano vyrą kaip išberia
Tikrai teisybę gydytoja sako..
Vynas man blogos įtakos kaip ir nedaro (gal kad pso forma lengva), užtenka vieno stikliuko degtinės ar kokio likeriuko (na,stipresnio gėralo),kitą rytą nusikasau alkūnes
O kaip ten su B vitaminais? Kažkas minėjo,kad jie nerekomenduojami sergant pso?

tavo aprašyti draudžiami produktai grynai tokie patys kurių neleidžiama valgyti sergant atopiniu dermatitu.. Sakau,nes mano dukrytė serga juo, ir tikrai, užvalgius raudonų/oranžinių vaisų/daržovių, ar fermentinio sūrio, liga žiauriai paūmėja.. O nuo pomidorų mano vyrą kaip išberia

Vynas man blogos įtakos kaip ir nedaro (gal kad pso forma lengva), užtenka vieno stikliuko degtinės ar kokio likeriuko (na,stipresnio gėralo),kitą rytą nusikasau alkūnes

O kaip ten su B vitaminais? Kažkas minėjo,kad jie nerekomenduojami sergant pso?

asmeniskai man nuo maisto tokiu staigiu reakciju nebuvna jei ilgiau bilekaip pasimaitinu tai jauciasi pablogejimas - gal labiau stresas veikia - prie tu blogu produktu tai dar priskirciau ir gazuotus gerimus - spraitus ir t.t. o del smalvos darzoviu ar vaisiu man kazkaip kvailai atrodo - paauglystej man viena "daktare" yra tokia dieta patarusi - nesilaikiau as jos - veliau mano gydytoja man pritare - kad ne spalvoj esme