Paskaičiau jūsų nusiskundimus, ir pagalvojau kad tikrai reikia parašyt savo gydytojos metodus..pamenu kažkada čia buvau rašius, bet jau senokai, tai parašysiu dar kartą, gal kam pravers

. Iki šito gydymo buvau visiškoj depresijoj..nieko nebesinorėjo, o dar gi 16- kos metų buvau (dabar - 20). Beveik kiekvieną dieną verkdavau, ir nebetikėjau kad kada nors galėsiu ramiai sau vasarą išsirengti.. juolab, kad buvau mėnesi ligoninėse pragulėjus, 2 savaites Kaune, 2 -vilniuj, ir nieko. Išeidavau dar labiau išberta. Bet va nuvažiavau į Biržus, pas labai nuostabią odos gydytoją, kuri mane išgydė dietom ir vitaminais. 3 metus iš viso nebėrė, tik dabar atsirado vėl bjaurybių galvoj, labai tai nekreipiu dėmesio, biškiuka paniežti ir tiek

Ir nusprendžiau pati kaip nors pasigydyti

Tai nusipirkau skin cap'ą, žiurėsim kaip bus...
Tai wat galiu išdėstyt tiksliai ką gėriau: Buvo sudarytas vitaminų kursas: Alkymer + B vitaminai (lygtais neuromax), c vitaminas, ir nervosol( toks nuo nervų skystimukas, su valerijonais), aišku pirmus 2 mėnesius tepiausi ir tepalais visokiais, gydytojos išrašytais ir ažuolyno vaistinėj sumiksuotais

) bet jau tokie smirdantys buvo, grynu degutu ar kuo jie ten smirdėjo, tai visa šeima nuo manęs lakstė

)). Ir turėjau valgyti kuo mažiau riebalų, saldumynų išvis atsisakyt, o ypač jinai išvardino šiuos produktus, kaip labiausiai kenkenčius: olandiškas(lydytas sūris), pomidorų padažas (pomidorai taip pat), raudonas vynas, apskritai visi vaisiai ir daržovės raudonos ir oranžinės spalvos. Bet labiausiai tai išvisi atsisakyt reikia riebalų, sūrio ir pomidorų. Čia jinai neišsigalvojo, ištirti šitie produktai, naujesnėse literatūrose rašoma apie juos. Išvis galvodavau kodėl jos metodai kitokie nei kitų gydytojų..gal kad Jav stažavosi..