Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/ psoriazė- 2 dalis

Klausimėlis Jums visoms smile.gif

Kaip manote ar sveika mityba turi įtakos mūsų ligai? g.gif
Gal kuri pradėjote maitintis sveikai ir liga "sušvelnėjo"?
Galvoju gal verta pabandyt....
Pasidalinkite savo mintimis ir galbūt atrasime dar vieną būdą kovojant su šita baisybe gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja9 @ 2006 04 24, 10:47)
Klausimėlis Jums visoms  smile.gif
Kaip manote ar sveika mityba turi įtakos mūsų ligai?  g.gif
Gal kuri pradėjote maitintis sveikai ir liga "sušvelnėjo"?

Aišku turi mirksiukas.gif Man užteko mesti gerti kavą, iškar apsigydžiau, tik va valios neturiu blush2.gif tai neatsisakau žalingų mitybos įpročių - geriu kavą, mėgstu aštriai valgyt, kartais susigriebiu, tai tikrai tikrai jaučiu pagerėjimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mityba tikrai labai didelę įtaką turi. Po švenčių visada pablogėja verysad.gif . Ir šiaip, jei padauginu rūkytų ar saldžių patiekalų, visada ant rankų pasimato verysad.gif .
Atsakyti
Labas merginos bye1.gif ,
senoj temoj rasiau apie vitaminus "svari oda plius", pabandykit tikrai verta. O del zvyneliu galvoj pabandykit sampuna is euro vaistines AUSTRALIAN BODYCARE, jo yra dvieju stiprumu. Tai sampunas su arbatmedzio aliejumi, vienas yra 2proc, o kitas 1 proc, kasdieniam galvos plovimui. Jis ne nuo psoriazes, bet nesausina galos odos ir ji ne taip pleiskanoja ir niezti. Tos firmos yra ir daugiau produktu kremai, arbatmedzio aliejus ir t.t. Sita produkcija parduodama tik vaistinese, nes arbatmedzio aliejaus koncentracija didele.
Atsakyti
hmm... tai tada reikia pradėt sveikai gyvent mirksiukas.gif
bet taip sunku atsisakyt kavytės ir visokių skanumynų....
bet jei liga pabėgtų, tai verta...
Kas man palaikytų kompaniją nuo rytojaus kavytės nebegert ir valgyt sveiką maistelį? group.gif Skelbiu kovą su šita liga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja9 @ 2006 04 25, 10:04)
hmm... tai tada reikia pradėt sveikai gyvent  mirksiukas.gif
bet taip sunku atsisakyt kavytės ir visokių skanumynų....
bet jei liga pabėgtų, tai verta...
Kas man palaikytų kompaniją nuo rytojaus kavytės nebegert ir valgyt sveiką maistelį?  group.gif  Skelbiu kovą su šita liga wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su mielu noru aš jau net 2 dienas kavos negėriau ir gyva lotuliukas.gif geriu žalią arbatą pažiūrėsim kas bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja9 @ 2006 04 25, 10:04)
Kas man palaikytų kompaniją nuo rytojaus kavytės nebegert ir valgyt sveiką maistelį?  group.gif  Skelbiu kovą su šita liga wink.gif

thumbup.gif

QUOTE(Incė @ 2006 04 25, 10:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif su mielu noru aš jau net 2 dienas kavos negėriau ir gyva lotuliukas.gif geriu žalią arbatą pažiūrėsim kas bus blink.gif

thumbup.gif

nu dėl kompanijos ir dėl sveikatos pasirįžtu nuo rytojaus gerti žalią arbatą vietoj kavos pioneer.gif

prašom, panelytės, sąžiningai kasdien teikti ataskaitas čia ax.gif
Atsakyti
na aš su jumis mirksiukas.gif tik iš kitos pusės pradėsiu- nuo maisto reik pradėt... man tas vienas puodelis kavos per diena manau nepakenks... blush2.gif
aš pradedu - nevalgyt šią savaitę rūkytos dešrytės, keptų gaminių ir duonos ( bulkutes, saldumynai, batonas- seniai išmesti) , nes jaučiu kad man būtent nuo saldumynų ir nuo visokių miltinių paaštrėja. ai, dar persivalgymai- doh.gif doh.gif
tad, pagyvent mažiau valgant ... PIRMIAUSIA PRADĖSIU NUO TRUMPŲ TERMINŲ- T.Y. pažadas galioja iki savaitgalio... o po to vėl nuo pirmadienio... savaitgaliai neįeina kol kas man schmoll.gif schmoll.gif

sėkmes visom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sweikutes, ta zvyneline kokai baisuokle tai sakes doh.gif mano vyrui yra, o jam kai pasakiau kad negalima desros, saldumynu ,rukytu, tai jis man sako o ka galima valgyt blink.gif , nu ir pasimeciau tai ka ten galim blush2.gif
va o norejau paklaust klaipedos krasto panycku, va vakar maciau laida per balticum apie deles, kad jos isvalo krauja ir pranyksta zvyneline, gal kas zinot adresa, nes atseit ta labaratorija tik klp viena ir visose baltijos salyse unsure.gif tai norejau pasiteiraut gal kas jau ir isbande...
Atsakyti

Mergaitės, kad mitybą reikia kontroliuoti-faktas kaip blynas bigsmile.gif Vien tik pradėjus valgyti troškintą maistą, ne keptą, skirtumas jaučiasi. Tik jokiu būdu, kad nebūtų riebus, be grietinės, sviesto, tik švelnūs prieskoniukai. Labai gerai pusryčiams virtos košytės. Mat turėjau rimtą problemą su stemple, tai praėjau mitybos subtilybes. Patartina nuo 18val nieko nevalgyti, skrandukas turi ilsėtis. Labai gerai svoris krenta, taip nesu iš stambiųjų, buvo 55kg, dabar 51kg, jaučiuosi puikiai. Gerai kaip nemėgstu saldumynų, rūkyto maisto valgau retai, mano skrandžiui tikras nuodas, rėmuo graužia . Patikėkit, kai ligos priveda iki tam tikros krizės, viską galima ištverti. Šiuo metu stemplė tvarkoje, tyrimai geri, bet vistiek mitybą kontroliuoju. Geriau dažniau valgyti, nei vienu metu daug. Dabar kavos išgeriu 1-2 puodelius per dieną,o reiktų negerti, arbatą geriu įvairią, nes vien gerti žalią-negalima, muša kraujo spaudimą, tai gydytojos nuoroda. Galėčiau daug rašyti, bet manau,pačios nemažai turite informacijos. O apie rūkymą- pamirškite... Progomis paragauju brendžio, kartais kokios trauktinės, nėra, kad visai būčiau apstinentė. Esu gyva thumbup.gif , žvynelinė tupi ant alkūnių ir kelienų, o kažkada sveikos vietos nebuvo.
Atsakyti
Valioooooooooo!!! Kaip smagu kad atsirado palaikančių, atrodo net lengviau kai esi ne viena 4u.gif
aš irgi pažadu negerti kavytės, nevalgyti rūkytų ir keptų gaminių... ech...nu gerai jau gerai ir saldumynų ax.gif
Svarbiausia nesinervinkime ir džiaukimės pavasariu.

Dėkui Vivaidai už patarimus, manau jie mums labai pravers thumbup.gif

Atsakyti
Linkiu visoms kantrybės ir sėkmės sveikesnėje mityboje. Pasilepinkit save vaisiukais, labai gerai jogurtas Danon-aktivia. Pamatysit kaip galima būt sočiai ir be šitų nereikalingų "marazmų" clap.gif
Atsakyti