Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

user posted image

Ku-ku, a da nepabudot is ziemos miego tongue.gif
Atsakyti
Kad ir užmigę gal nebuvom biggrin.gif

Bandau kažkaip į darbus įsivažiuot po atostogų... rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip sveikatos, nepuola pavasarines bacilos?
Mes su merga tai kosejam abi, bet jau sakyciau i geraja puse pajudejom smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 03 06, 13:19)
Kaip sveikatos, nepuola pavasarines bacilos?
Mes su merga tai kosejam abi, bet jau sakyciau i geraja puse pajudejom smile.gif.

Oi labai bijau ta tema kalbėt, nu bet tfu tfu laikomės unsure.gif
Atsakyti
Ar buvot kaziuke? Ka pirkot, kaip siemet kainos?
Atsakyti
Užšalo tema doh.gif lotuliukas.gif

Sunku ir man dar po atostogų... Kažkaip akys merkias, galva neverda lotuliukas.gif , vis nublūdinu kur doh.gif Vakar daržely pasiklydau doh.gif hihihi.gif.... Koks tai ežiukas rūke jaučiuos blink.gif rolleyes.gif

Kaziuke buvom, mentelę pirkau ir psio (gėda tuščiai buvo grįžt). Vaikai riešutukų ir gana, bo šalta buvo blush2.gif

Bacilas siunčiam kuo tolyn, nereik jų schmoll.gif
Atsakyti
Buom kaziuke, bet ir gi taip tik apsidairyti... nusipirkom magnetukų ir čiulpinukų su medumi - gaidžiukų, kur paskui vaikai juokėsi daržiuke ohmy.gif ( matomai ten pasakojosi kas ka pirko) bet kokie pikti vaikai sad.gif

kas turi baltus karolius g.gif arba dar koki apdarėli galvai retro, italijos mafijos stiliui? g.gif

bet kaip smagu ziema atostogos, ka... baltai pavydziu smile.gif man sunkus laikas paskutiniu metu - planuoju keisti poziuri - i viska blush2.gif gyvenima, darba... nepatinka paskutiniai keli menesiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2012 03 06, 22:47)
Buom kaziuke, bet ir gi taip tik apsidairyti... nusipirkom magnetukų ir čiulpinukų su medumi - gaidžiukų, kur paskui vaikai juokėsi daržiuke ohmy.gif ( matomai ten pasakojosi kas ka pirko) bet kokie pikti vaikai sad.gif

man sunkus laikas paskutiniu metu - planuoju keisti poziuri - i viska  blush2.gif  gyvenima, darba... nepatinka paskutiniai keli menesiai  doh.gif

iš ko juokėsi? iš saldainių? g.gif

labai geras požiūris - keisti požiūrį 4u.gif pirmyn smile.gif

mes Kaziuke nebuvom šiemet, šalta kažkaip ir visiškai jokio noro nebuvo, be to ir peršalus buvau gerokai ax.gif

laukiu pavasario cool.gif sunku patikėt biggrin.gif
Atsakyti
na pasirodo taip... kadangi nepirko A gyvates medines, nepirko verbos, pasirodo juokinga kazkam - pasikalbejom, tartum ramus isejo jau vakar smile.gif sunku visgi keisti grupes

per langa taip saulytė sviečia - neilgai laukti liko iki pavasario wub.gif
Atsakyti
Kaziuke ir mes nebuvom, uzteko F paprekiauti mokykloje smile.gif. Gryzo visas laimingas apsiprekines ir dar su pinigais biggrin.gif.
O savaitgali avilius eilini karta gaminom, ruosiames naujam sezonui smile.gif.

Atsakyti
Na va, bacila Medos gerklę užraudonino, tupim su namuos: šiandien aš, ryt vyras. Nepagis - važiuos gražuolė pas močiutę ax.gif

Fanta, dėkui dideliausias už rekomendaciją. "Maša ir lokys" kone kasdien sukamas, niekaip neatsibosta. Va ir dabar žiūri kuo ramiausiai lovoj, "pastelnyj režim" thumbup.gif

QUOTE(rivera @ 2012 03 07, 11:31)
Kaziuke ir mes nebuvom, uzteko F paprekiauti mokykloje smile.gif. Gryzo visas laimingas apsiprekines ir dar su pinigais biggrin.gif.

Ajoooo... maniškė nieko nepasiruošus į Kaziuką daržely išėjo. Paskutinę minutę MB tik porą litų paliko. Bet grįžo tooooooooooooookia apsipatenkinus: ir pirkinių kalnas, ir dar pinigų daugiau nei iš ryto blink.gif doh.gif Sorry, Bizyte, čiuju čia taviškės vaišėmis paprekiavo, ir pinigų užsikalė, ir dar pati apsipirko blush2.gif
Atsakyti
Auxeli, kad kuo lengviau praslįstumėt su ta gerkle 4u.gif

Aha, Maša - jėga, vaikams jau kažkiek pabodo, bet aš pati dar įsijungiu karts nuo karto blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti