Įkraunama...
Įkraunama...

Fabų kampelis

Nuo vakar jau ir man šalta unsure.gif Tikiuos, prognozės pasikeis, bo į priekį vėl virš -25 unsure.gif Jau norisi kartoti tą FB klaidžiojantį rusiškom raidėm užrašą ***** KAIP ŠALTA biggrin.gif Jeigu ne atostogos ant nosies, tai iš proto išvestų tokie orai doh.gif

Atsakyti
Mano mazoji snarglina tai niekur neis dar sav. O berniokas siandien dar atostogauja, nors uzduoteliu turim tai sprendziam namuose smile.gif.
Atsakyti
Jooooo, man irgi šalta. Ryte vos ne depresija apėmė, kai peržiūrėus kiek įmanoma orų prognozių puslapių, radau vėl atšalimą....

Fanta, apie šituos tu, ania smile.gif mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tai šitas dar gerulis, irgi po FB "klajoja" hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 06 vasario 2012 - 20:32
Jooo, Auxeli, tie patys biggrin.gif

Treja, nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man toks jausmas, kad tokie dideli šalčiai tęsiasi kokius 3 mėnesius be sustojimo doh.gif Ir dar į priekį nieko gero...
Atsakyti
nieko, išgyvensim.... irnesakyk.gif va ten tam kaime kaip ten jis...-50 ir nieko biggrin.gif

Atsakyti
Jo, reiks kažkaip išgyvent. Galėtų užklupt kokis -60, kol mes atostogausim, kaip sakant, nuo dūšios tegu pašaldo, o tada nuo kovo 1d. tegu būna jau +18 biggrin.gif
Atsakyti
Aha, Treja, šitas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Fanta, nu tu čia zadužo.... Max -30 įsivaizduoju, daugiau niekaip, bet ir nenooooooooriu... Kur reiktų dingt, nejau į tą bunkerį, kur kokis tai žmogelis pasiruošė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kol mes Austrijoj nieko labai tokio lotuliukas.gif Trejos biški gaila, nu bet kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2012 02 06, 21:19)
Nu kol mes Austrijoj nieko labai tokio lotuliukas.gif Trejos biški gaila, nu bet kaip nors lotuliukas.gif

Aha, Treja nesušalk. Bo gi dar plombyrų nepažiūrėjom mirksiukas.gif Ar tu jau???
Kinoteatre čiuju nerodo hihihi.gif, tai reiks šiaip kokį vakariuką organizuotis. Aš tai parsisiunčiau, ale dar kenčiu, sakau gal kadu kartu pažūrėsim mirksiukas.gif ... Kas dar nematę g.gif? Organizuotumės pvz. kokį vakarą be dziedų ir vaikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2012 02 06, 21:19)

huh.gif

QUOTE(Auxelis @ 2012 02 06, 22:23)
Aha, Treja nesušalk. Bo gi dar plombyrų nepažiūrėjom mirksiukas.gif Ar tu jau???

Nežiūrėjau schmoll.gif , aš ir pamiršau visai apie juos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 02 06, 22:47)

Nu nepyk, pupa, aš pajuokavau friends.gif flirt.gif Šiandien kaip šilta, kaip Kanaruos jaučiuos biggrin.gif
Atsakyti