Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:29)
Žinau, dažniausiai tą vaidmenį atlieka auskarai, šukuosena, nes su pačio makiažo šviesinimais/tamsinimais nežaidžiu, bet skaistalai man šiaip labai gražu prie ryškesnio makiažo, todėl norisi idealiai juos užsitepti  4u.gif
O jeigu šiaip kalbant apie apvalų veidą, kokios šukuosenos tinka? Ypač surištų plaukų? Nes visur rašoma tik apie palaidus, o iš palaidų retai ką prisitaikau..

Apvaliam veidui tinka tai, kas slepia žandus biggrin.gif O slepia būtent palaidi plaukai, šūkuojami ne nuo veido, o priešingai ant žandų. Gerai, jei kirpčiukai ilgesni, bet ne vienodo ilgio, arba įstriži, sklastymas šone. Bet garbanos veido šonuose taipogi jį išplatina, sruogos turi būti lygios.
Sukelti plaukai išryškina esamus veido bruožus, ir jei jie (bruožai) neidealūs, tai matosi kaip ant delno. Jei labai reikia sukelti, tada bent kirpčiukus reikia palikti nesusegtus.
Beje, golfai taip pat pabrėžia netobulą veido formą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 11 25, 20:39)
drinks_cheers.gif

Aš irgi labai džiaugiuosi, kad Dontstop dar nepabėgo  tongue.gif  Nes vos ne kiekvienoj temoj jai tenka aiškintis - kodėl neturi maudomuko, nesidegina, neturi ofisinių rūbų, naudoja savaiminius i ir t.t.  doh.gif

Ir rankinukai, nepamirškim rankinukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nes vos ne kiekvienoj temoj jai tenka aiškintis - kodėl neturi maudomuko, nesidegina, neturi ofisinių rūbų, naudoja savaiminius i ir t.t.  doh.gif

Dėl maudomuko po paaiškinimo visiškai supratau, kam žmogui maudomukas, jeigu nenešioja tongue.gif tik neišgirdus paaiškinimo sunku suvokti 4u.gif
O aš irgi nekenčiu ofisinio stiliaus tongue.gif man kažkokia tragedija, kaip atsimenu kažkas vienoje iš pirmų temų minėjo, kad tiesiog nepatogiai psichologiškai jaučiasi, gal čia vėl būtų kažkaip galima sieti su charakteriu unsure.gif man tas pats, turiu tik vieną oficialų/klasikinį derinuką (būna gyvenime visokių atvejų), o šiaip esu dėkinga savo darbams dėl nereiklaus aprangos kodos, bet su tragedija ieškau naujo, bijodama oficialumo hihihi.gif
Atsakyti
O kaip nusistatyti tą spalvinį tipą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:41)
Apvaliam veidui tinka tai, kas slepia žandus  biggrin.gif  O slepia būtent palaidi plaukai, šūkuojami ne nuo veido, o priešingai ant žandų. Gerai, jei kirpčiukai ilgesni,  bet ne vienodo ilgio, arba įstriži, sklastymas šone. Bet garbanos veido šonuose taipogi jį išplatina, sruogos turi būti lygios.
Sukelti plaukai išryškina esamus veido bruožus, ir jei jie (bruožai) neidealūs, tai matosi kaip ant delno. Jei labai reikia sukelti, tada bent kirpčiukus reikia palikti nesusegtus.
Beje, golfai taip pat pabrėžia netobulą veido formą  4u.gif

Tai va, kad man kirpčiai didžiausia tragedija. Ant šono iškarpyti labai tinka, labai patinka, bet.. daugiau vargo nei grožio, nepaklusnūs, linkę pusiau suktis, net pūstis, turiu verpetą, jeigu per valandą laiko netyčia pavyksta juos sutvarkyti, išėjus į lauką vistiek tas pats velnias atsistato swoon.gif be kirpčių kažką gal galėtumėt pasiulyti susirišimui? 4u.gif Plaukai ilgi, bet stipriai iškarpyti, skalstymas šone, tai palaidais kaip suprantu įtaikau į temą? biggrin.gif
QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 20:44)
Ir rankinukai, nepamirškim rankinukų  lotuliukas.gif

Nu man tas paskutinis beige tai dar dabar atminty kartais iškyla (gerąja prasme) wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2011 11 25, 20:58)
O kaip nusistatyti tą spalvinį tipą?  g.gif

Odos spalva, akys, plaukų spalva 4u.gif o poto visuotiniu forumiečiu balsavimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2011 11 25, 20:58)
O kaip nusistatyti tą spalvinį tipą?  g.gif

Pirmame puslapyje merginos ikėlusios daugyve nuorodu i tipus, taip pat kelis tipo nustatymo testus, bet yra ir lengvesnis būdas gražiai paprasyti merginų senbuvių, kad jos padėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 23:06)
Odos spalva, akys, plaukų spalva  4u.gif  o poto visuotiniu forumiečiu balsavimu  lotuliukas.gif

Chmmm.... blink.gif Na ką - odos spalva balta, labai greitai įdega rusvai, be raudono atspalvio. Akys pilkos. Plaukai pelenų spalvos, jei natūralūs, bet šviesinu šiek tiek. Ir tiek jau pakanka nustatymui?
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2011 11 25, 23:11)
Pirmame puslapyje merginos ikėlusios daugyve nuorodu i tipus, taip pat kelis tipo nustatymo testus, bet yra ir lengvesnis būdas gražiai paprasyti merginų senbuvių, kad jos padėtų smile.gif

Gražiai prašau. angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2011 11 25, 21:13)
Chmmm....  blink.gif  Na ką - odos spalva balta, labai greitai įdega rusvai, be raudono atspalvio. Akys pilkos. Plaukai pelenų spalvos, jei natūralūs, bet šviesinu šiek tiek.  Ir tiek jau pakanka nustatymui?

Dar tyrinėja ar oda šilto/šalto atspalvio, ar akys šilto/šalto atspalvio, ar plaukai šilto/šalto atspalvio. Aš kadangi visdar neskiriu šaltų nuo šaltų atspalvių, tai kėliau šiokią tokią iliustruojančią nuotrauką, bet šiaip merginos pakankamai akivaizdžių variantų, pavyzdžių ir paaiškinimų prikėlė, tai pati supratau, kad esu žiema arba vasara, o tolimesnio nuosprendžio vieningai ir nepriėjome hihihi.gif

Aš kaip bandytoja perprasti tuos tipus, sakyčiau, kad būsit vasara, bet palaukim eskperčių didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2011 11 25, 22:17)
Gražiai prašau.  angel.gif

Cia tas paprasymas vyksta ikelus savo nuotrauka biggrin.gif Arba susitarus ir nusiuntus asmeniskai i AZ temos ekspertems dontstop arba byttei mirksiukas.gif
O temos populiarumas tai jau be zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 25, 19:21)
gal nesergi stipriai, man budavo taip suimdavo kad galva pasukt skauda, nuo ciaudejimo/kosejimo irgi galva tvinksi, nosis nuo slogos kaip chroniaus, nuo slogos ir asaros kartais labai bega, kad visas make up nubegtu. Nekalbu apie ligos pabaiga, bet pradzioj buna neimanoma net ir labai norint mano atveju.

va va ir as taip paciai sergu, akiu pradzioj nepramerkiu kaip asaros bega, nosis raudona doh.gif

QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 19:56)
Tiesa dontstop skalpavimas jau ne pirmoj temoj  tai man labai patinka biggrin.gif Iš tikrųjų - mane žavi, kad žmogus žino, kaip nori atrodyt, negaili tam nei laiko, nei pastangų, yra patenkiinta rezultatu. Velniam dabar čia kabinėtis ir aiškint, kad negerai taip daryt, nes man atrodo kitaip geriau biggrin.gif Jei būtų nepatenkinta savo išvaizda ar pavargus nuo pastovaus darbo palaikant įvaizdį - tada būtų galima patarinėt, o kam įkalbinėt žmogų keistis, jeigu jam gerai taip, kaip yra?  g.gif
Užtai nebesistebiu jau kad dontstop savo veido nenori rodyt  biggrin.gif

as tai nenoriu dontstop nei perkalbet nei kritikuot, net gi as ja zaviuosi del tokio savo budo, nusistatymo ir nuomones gynimo smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:14)
Aš deja negaliu savęs priskirti prie gražių moterų, nei be makiažo, anei su juo  laugh.gif Na neapdovanojo gamta, ką jau čia ..

na nesu macius jusu, bet vistiek nemanau, kad jau taip gamta neapdovanojo visai jusu ax.gif smile.gif

p.s. Tema taip išpopuliarėjo, kad nebespėju prenumeruot ir skaityt  surrender.gif

tikrai kad diskusijos vyksta pilnu tempu bigsmile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:22)
Aš kaip bandytoja perprasti tuos tipus, sakyčiau, kad būsit vasara, bet palaukim eskperčių  didis.gif

as taip pat kai paskaiciau jog plaukai pelenu spalvos iskart apie vasara pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
ne viską perskaičiau ... dauk prirašėt...
Vat aš tai taip mąstau apie išvaizdą...
pati bandžiau visokius tipažus... tai yra tikrai didelis skirtumas kai esi blondinė ir briunetė... jūs bėkit kiek norit nuo stereotipų bet jie mus valdo. Ir jei žmogus vardan savo stereotipinių įsitikinimų įsideda implantus (į krutis, užpakalį ar dar kur), ir visuomenė sako kad tai normalu nes ji/jis antraip blogai jaučiasi... tai kodėl negali blondinė nenorėt būti blondinė? ar atvirkščiai...
Beveik visos mano klasiokės blondina plaukus... nafiga jos tai daro? ką gražiau atrodo? taigi nei špakliaus nededa kad atrodytų kaip žmonės biggrin.gif bet nori būt blondinėm...

O Dita Von Teese kažkas tokio rolleyes.gif , kiek paparacina ją, visada savam stiliuje, elegancija, makiažas - viskas aukštumoj, ne veltui ji laikoma dievaite. Kiek žinau ji balina odą, bei dažo viską nes yra natūraliai šviesi ir ne tokia baltaodė. Bet ji sukūrė savo įvaizdį be plastinių operacijų... ta pati Barbara Starizend labai daug dirbo su išvaizda kad taptų soft summer iš žiemos... aš tai žaviuosi moterimis kurios atrodo taip kaip nori atrodyti, o ne kaip dievas davė... nes antraip ir atlėpusių ausų korekcija smerktina... apie krūtų didinimą išvis nekalbu... o čia vat taip savo pastangomis tokie pasiekimai.

Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 19:48)
Žinau apie kremus, teko pačiai kažkada bandyti naudoti, bet neišmokau visiškai lygiai išsitepti nei kremais, nei purškiamais, nei servetėlėmis (visada nesisekdavo ties plaukų linija, rankų sritis ties alkūnėmis ir vidinės sulenkimo pusės), o vieną kartą įgyjau oranžinį atspalvį, viskas tuo ir baigėsi  lotuliukas.gif  o dar kai pasinagrinėjau jų kenksmingumą, tai velniam man to ir reikia  cool.gif
nemanau, kad bus daug naudos iš mano apsisakymo, bet savaiminį aš gaminuosi natūralų, pati, ir tam nereikia daug priemonių ar įgūdžių.
Bet va kaip išsitepat visą kūną lygiai, tai man nesuprantama biggrin.gif veidas-kaklas ok. Bet kaip prieiti tarkim prie nugaros ir kitų nesąmoningų vietų. kaip apsižirūėti kas kelias dienas, kaip ten atsiplovinėja-tolygiai ar ne. g.gif Nusikalstu ir nueinu į soliariumą kada ne kada, kad bent kūnas įrustų, nes nedrįstu visa savaiminiu teptis. Sportuoju, galiausiai ir namie persirenginėju, numirčiau iš gėdos jei kur būtų baltas nedateptas kleckas lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, man rodos šiandien atradau tinkančia sau lūpdažio spalvą (soft summer). kažkas tokio:
user posted image
Truputį gal tik daugiau švelnios alyvos, mažiau rožinės sp. Neblogai žiūrisi smile.gif Bet ko savo makiaže nemėgstu tai blizgių spalvų, perlamutro. nei šešėliuose, nei ant lūpų, o berods Dontstop ir sakė, kad soft summer makiažas turėtų būti matinis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 25 lapkričio 2011 - 23:05