QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 20:46)
Žmogus gražus tada, kai jis gražiai atrodo natūraliai
Čia pagal jūsų grožio sąvoką. Pagal mano - viena iš 1 000 atrodo gražiai būdama natūrali
Ginčas beprasmis - man gražu būtent toks tipažas, aš sėkmingai jį palaikau jau 10 metų. Nemanau, kad kas nors kada nors įkalbėtų mane grįžti prie natūralių plaukų ar atsisakyti makiažo ar atsisakyti "įdegio". Galbūt aš vėliau pati prie to prieisiu, gal pasikeis mano skonis, gal dar kas nors

Šiai dienai aš esu labai patenkinta savo išvaizda ir nieko keisti nenoriu

(apie svorį nekalbam)
Kai parašau, kad dažausi kasdien, visos iškart įsivaizduoja storą špakliaus sluoksnį

O iš tikrųjų aš aplamai nenaudoju nei krempudros, nei pudros, esu rašiusi šioje temoje, kad net per abejas savo vestuves darydama makiažą (dariausi pati, esu baigusi makiažo kursus) nenaudojau pudros. Manau, kad vien iš to galima suprasti, kokie tie mano kasdieniai sluoksniai špakliaus
Tiesiog viską ką aš darau kasdienai, tai: ryškinu antakius, ryškinu blakstienas, koreguoju akių formą ir dydį, maskuoju tamsius paakius. O išeidama iš namų dar pasinaudoju lūpų blizgiu.
Visos kitos opcijos pagal nuotaiką.
Ir man kaip tik kliūna daugybė kitų moterų baltais antakiais ar tamsiai ratilais paakiuose, kurios galbūt palengvina sau gyvenimą ir sutaupo 3 minutes brangaus laiko ryte, užtat atitinkamai ir atrodo
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 20:48)
Žmogus gražus tada, kai jis gražiai atrodo natūraliai
Ir dar papildysiu ta tema
Vakar aptarinėjom Ditos von Teese atvejį, aš suprantu, kad ji (kaip ir bet koks kitas žmogus) ne visiems atrodo graži, bet šitoje temoje atsirado bent dvi jos gerbėjos

, tai aš ir Bytte. O juk jos grožis taip pat dirbtinas

Bet ji vis tiek laikoma gražuole

Taigi, link ko aš vedu - ne tik natūralumas yra gražu

Jums - galbūt. Bet ne visiems