Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 19:24)
Matai, o Gute444 sako, kad nieko biggrin.gif

Mano nuomone labai subjektyvi, nes pati simpatizuoju tokioms spalvoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 19:31)
O kaip kitom, kuri gražesnė ji, ryža ar blondinė?  4u.gif

Man ji isvis negrazi biggrin.gif
Bet siap manau, kad sviesi jai labiau prigimtine, o ryza atrodo ryzkesne rolleyes.gif

Gute, apie ta ir snekam, kad atrodo graziau tas, kam simpatizuoji rolleyes.gif

Kai daziausi juodai, buvo labai panasu i 2 Dontstop ideta foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 lapkričio 2011 - 19:37
QUOTE(Malena @ 2011 11 25, 20:21)
gal nesergi stipriai,

Taip, esu itin sveika, tik pernai vis pasirgdavau gerklės uždegimu g.gif Slogos rimtos nesu turėjusi smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 20:24)

Man mintis sove - Dontstop, o gal jums visai grazu naturalesne, tiesiog jau nepamenat? ax.gif

Nepamenu, paskutinį kartą natūrali buvau 12 - os metų smile.gif Bet ir šiaip man blyškios blondinės, pagal mano grožio sąvoką - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 19:32)
O grožis subjektyvi sąvoka  ax.gif
Kodėl jūs manot, kad makiažas - tai špaklius?  biggrin.gif

Dažau brown black spalva, kuri beveik visada atrodo kaip juoda. Oda atrodo ne visada vienodai, kas naudoja savaiminius, žino, kad ji tamsiausia pirmą po užtepimo dieną, paskui laipsniškai šviesėja.

Nesakiau, kad špaklius būtinai tongue.gif grožio sąvoka manau subjektyvi kalbant apie kažkokius bruožus, gražią plaukų spalvą ir panašiai, bet ne tada kai grožis yra tik `apsimakiažinus` 4u.gif
Žmogus gražus tada, kai jis gražiai atrodo natūraliai, va tada makiažas tik paryškina, priduoda dar daugiau žavumo, o kas iš to, kad viską nusivalius nedrįstama net namie būti ir sirgti? 4u.gif
Man čia visur vaizduotei trukdo mėlynos akys lotuliukas.gif
Žinau apie kremus, teko pačiai kažkada bandyti naudoti, bet neišmokau visiškai lygiai išsitepti nei kremais, nei purškiamais, nei servetėlėmis (visada nesisekdavo ties plaukų linija, rankų sritis ties alkūnėmis ir vidinės sulenkimo pusės), o vieną kartą įgyjau oranžinį atspalvį, viskas tuo ir baigėsi lotuliukas.gif o dar kai pasinagrinėjau jų kenksmingumą, tai velniam man to ir reikia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 19:35)
Gute, apie ta ir snekam, kad atrodo graziau tas, kam simpatizuoji rolleyes.gif

thumbup.gif
man asmeniškai pati plaukų spalva tai gražesnė ryža, nes tokioms aš labai prijaučianti ir nusivylusi, kad man netinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 16:29)
kita persona su tos pačios gamos spalvom vėl man tragiškai...
tai arba išties netinka vasaroms tokios spalvos, arba aš durna... arba jos tinka tik kažkur nežymiai, pvz gėlyčių pavidalu ant pilko audinio  g.gif 
viena tokia spalva irgi   schmoll.gif

Nu pagal mane irgi ne vasaros čia spalvos g.gif Visai netinka. Iš žiemos paletės čia gal smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 16:39)

Beje, kadangi tiek naujai prisijungusiu prie albumo, man irgi nuomone idomi, ar kas galvoja, kad as ne ruduo biggrin.gif ?

Fotki nulūžo man unsure.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 17:01)
man pastaruoju metu visur pavasariai vaidenasi, nekreipkit į mane dėmesio biggrin.gif

Jo, man irgi doh.gif Kompanijos matyt ieškau biggrin.gif

Papildyta:

Iš tikrųjų baisiai sunku objektyviai pasakyt, kas žmogui tinka, nes visos vertinam pagal save, kas kuriai gražiau g.gif Man pastoviai ryža = gražu, nieko negaliu sau padaryt doh.gif Retai pavyksta pamatyt kad kam nors ryža nelabai tinka smile.gif

Tiesa dontstop skalpavimas jau ne pirmoj temoj tai man labai patinka biggrin.gif Iš tikrųjų - mane žavi, kad žmogus žino, kaip nori atrodyt, negaili tam nei laiko, nei pastangų, yra patenkiinta rezultatu. Velniam dabar čia kabinėtis ir aiškint, kad negerai taip daryt, nes man atrodo kitaip geriau biggrin.gif Jei būtų nepatenkinta savo išvaizda ar pavargus nuo pastovaus darbo palaikant įvaizdį - tada būtų galima patarinėt, o kam įkalbinėt žmogų keistis, jeigu jam gerai taip, kaip yra? g.gif
Užtai nebesistebiu jau kad dontstop savo veido nenori rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 20:46)

Žmogus gražus tada, kai jis gražiai atrodo natūraliai

Čia pagal jūsų grožio sąvoką. Pagal mano - viena iš 1 000 atrodo gražiai būdama natūrali smile.gif
Ginčas beprasmis - man gražu būtent toks tipažas, aš sėkmingai jį palaikau jau 10 metų. Nemanau, kad kas nors kada nors įkalbėtų mane grįžti prie natūralių plaukų ar atsisakyti makiažo ar atsisakyti "įdegio". Galbūt aš vėliau pati prie to prieisiu, gal pasikeis mano skonis, gal dar kas nors mirksiukas.gif Šiai dienai aš esu labai patenkinta savo išvaizda ir nieko keisti nenoriu smile.gif (apie svorį nekalbam)
Kai parašau, kad dažausi kasdien, visos iškart įsivaizduoja storą špakliaus sluoksnį biggrin.gif O iš tikrųjų aš aplamai nenaudoju nei krempudros, nei pudros, esu rašiusi šioje temoje, kad net per abejas savo vestuves darydama makiažą (dariausi pati, esu baigusi makiažo kursus) nenaudojau pudros. Manau, kad vien iš to galima suprasti, kokie tie mano kasdieniai sluoksniai špakliaus biggrin.gif
Tiesiog viską ką aš darau kasdienai, tai: ryškinu antakius, ryškinu blakstienas, koreguoju akių formą ir dydį, maskuoju tamsius paakius. O išeidama iš namų dar pasinaudoju lūpų blizgiu.
Visos kitos opcijos pagal nuotaiką.
Ir man kaip tik kliūna daugybė kitų moterų baltais antakiais ar tamsiai ratilais paakiuose, kurios galbūt palengvina sau gyvenimą ir sutaupo 3 minutes brangaus laiko ryte, užtat atitinkamai ir atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 20:48)

Žmogus gražus tada, kai jis gražiai atrodo natūraliai

Ir dar papildysiu ta tema ax.gif
Vakar aptarinėjom Ditos von Teese atvejį, aš suprantu, kad ji (kaip ir bet koks kitas žmogus) ne visiems atrodo graži, bet šitoje temoje atsirado bent dvi jos gerbėjos biggrin.gif , tai aš ir Bytte. O juk jos grožis taip pat dirbtinas mirksiukas.gif Bet ji vis tiek laikoma gražuole smile.gif Taigi, link ko aš vedu - ne tik natūralumas yra gražu user posted image Jums - galbūt. Bet ne visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 19:57)
O iš tikrųjų aš aplamai nenaudoju nei krempudros, nei pudros, esu rašiusi šioje temoje, kad net per abejas savo vestuves darydama makiažą (dariausi pati, esu baigusi makiažo kursus) nenaudojau pudros. Manau, kad vien iš to galima suprasti, kokie tie mano kasdieniai sluoksniai špakliaus  biggrin.gif
Tiesiog viską ką aš darau kasdienai, tai: ryškinu antakius, ryškinu blakstienas, koreguoju akių formą ir dydį, maskuoju tamsius paakius. O išeidama iš namų dar pasinaudoju lūpų blizgiu.
Visos kitos opcijos pagal nuotaiką.
Ir man kaip tik kliūna daugybė kitų moterų baltais antakiais ar tamsiai ratilais paakiuose, kurios galbūt palengvina sau gyvenimą ir sutaupo 3 minutes brangaus laiko ryte, užtat atitinkamai ir atrodo  smile.gif

Na aš jau sakiau, kad taip pat manau, jog moteris turi minimaliai prisižiūrėti kiekvieną dieną t.y. antakiai, blakstienos, lūpos, jeigu yra kažkokios odos problemos ir minimalus sluoksnis pudros ar kitos maskuojančios priemonės, bet ji turi atrodyti gana žaviai, patenkinamai ir būdama natūrali.
Vuuuhu, nenorit pravesti makiažo pamokėlių? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:04)
Vakar aptarinėjom Ditos von Teese atvejį, aš suprantu, kad ji (kaip ir bet koks kitas žmogus) ne visiems atrodo graži, bet šitoje temoje atsirado bent dvi jos gerbėjos  biggrin.gif , tai aš ir Bytte. O juk jos grožis taip pat dirbtinas  mirksiukas.gif  Bet ji vis tiek laikoma gražuole  smile.gif  Taigi, link ko aš vedu - ne tik natūralumas yra gražu.

Aš nesakau, kad būtinai natūralumas yra gražu, visada moteris atrodo gražiau pasidažiusi nei natūrali, bet norėjau pasakyti, kad graži moteris ir be makiažo yra kažkiek graži, o kai moteris nebijo pasirodyti tik atlikusi kasdienį ritualą, tai jos grožis ir yra tik makiažas, o ne ji pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:08)

Vuuuhu, nenorit pravesti makiažo pamokėlių?  biggrin.gif

Temoj atsakau į visus klausimus apie makiažą, o gyvai pamokėles irgi pravedu, mokamai biggrin.gif Kad neklaidinčiau, iškart prisipažįstu, kursus lankiau prieš 9 metus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:12)
graži moteris ir be makiažo yra kažkiek graži

Aš deja negaliu savęs priskirti prie gražių moterų, nei be makiažo, anei su juo laugh.gif Na neapdovanojo gamta, ką jau čia ..
Atsakyti
Oooo.. tai aš tuoj atsiminsiu visus rūpimus klausimus biggrin.gif
Pirmiausia tai neišmokstu gražiai užsitepti skaistalų (veido forma apvali) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 21:15)

Pirmiausia tai neišmokstu gražiai užsitepti skaistalų (veido forma apvali)  4u.gif

Svarbiausia netepti jų per žemai ir per arti nosies. Pakoreguoti veido formos vien skaistalais vis tik neišeis. Apytikslė vieta - "obuoliukai", kurie iššoka, kai šypsomės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 20:22)
Svarbiausia netepti jų per žemai ir per arti nosies. Pakoreguoti veido formos vien skaistalais vis tik neišeis. Apytikslė vieta - "obuoliukai", kurie iššoka, kai šypsomės  4u.gif

Žinau, dažniausiai tą vaidmenį atlieka auskarai, šukuosena, nes su pačio makiažo šviesinimais/tamsinimais nežaidžiu, bet skaistalai man šiaip labai gražu prie ryškesnio makiažo, todėl norisi idealiai juos užsitepti 4u.gif
O jeigu šiaip kalbant apie apvalų veidą, kokios šukuosenos tinka? Ypač surištų plaukų? Nes visur rašoma tik apie palaidus, o iš palaidų retai ką prisitaikau..
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 18:56)
Tiesa dontstop skalpavimas jau ne pirmoj temoj  tai man labai patinka biggrin.gif Iš tikrųjų - mane žavi, kad žmogus žino, kaip nori atrodyt, negaili tam nei laiko, nei pastangų, yra patenkiinta rezultatu.
Užtai nebesistebiu jau kad dontstop savo veido nenori rodyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Aš irgi labai džiaugiuosi, kad Dontstop dar nepabėgo tongue.gif Nes vos ne kiekvienoj temoj jai tenka aiškintis - kodėl neturi maudomuko, nesidegina, neturi ofisinių rūbų, naudoja savaiminius i ir t.t. doh.gif

Bytte, aš taip pat esu Cool Summer, bet visiškai nedraugauju su alyviniais atspalviais. Nu man jie tokie negražūs, kad net negaliu prisiverst ką nors pasimatuot schmoll.gif

Beskaitydama Osinkoj radau vieną tipą - Kontrastinga vaiski vasara / Contrasting resplended summer. Čia nėra baisiųjų alyvinių lotuliukas.gif, tad gal jums tiks? Man šitas tipas ryškumu turi "pavasariškumo" g.gif

p.s. Tema taip išpopuliarėjo, kad nebespėju prenumeruot ir skaityt surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 25 lapkričio 2011 - 20:42