QUOTE(Digse @ 2011 11 27, 21:38)
Graži ta tokia neryški tamsiai rožinė (ot spalvų kalbininkė

)
Mano draugė
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 09:19)
Aš iškart per pokalbius klausiu dėl aprangos. Visi variantai su dress kodu man netinka, atsisakau. Nežadu pirmų porų algų pakloti vien kostiumėliams
Gali būti taip, kad reikia pakeisti tik kirpėją

Pas mane irgi verpetas virš smilkinio, dauguma kirpėjų išvis nesiima kirpti kirpčiukų, tuo labiau, kad prašau ilgų lygių iki antakių. Bet jei jau nukerpa gerai, tai net formavimo priemonių nereikia
Palaidi turbūt į temą
Vien dėl aprangos darbo neatsisakau, tuo labiau, kad vistik dauguma rimtų darbų daugiau mažiau truputį to reikalauja garsiai arba tyliu savo supratimu, bet žinoma nekenčiu to.
Gali būti, čia kaip ir su paprastu plaukų iškarpymu, kai iškarpo vienos, tai pasišiaušiu visa ir vaikštau kaip liūtas, o jos aiškina, kad mano plaukams netinka iškarpymas, nu kaip gali netikti, jei susiradau kirpėją, kuri iškarpo pasakiškai gražiai

bet bėda dar tame, kad man labai nepatogu su kirpčiukais. Su palaidais plaukais man irgi kažkaip nepatogu, visur lenda, krenta, vasarą karšta, todėl galvoju ką čia galima prisiderinti be kirpčiukų ir palaidų plaukų?
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 09:38)
Gal kas pamenat, neseniai skundžiausi temoje, kad nerandu raštuoto klasikinio kardigano, tiksliau randu, bet nepigiau, kaip už 90 lt. Taigi, savaitgalį pavyko rasti už 15
Spalva man visai patiko. Raštas ne, asmeniškai

o kur radote tokį pigų?
QUOTE(Gute444 @ 2011 11 28, 10:25)
O nenešiojamą turiu storą pusvilnes megztinį ir pusvilnės golfą trumpomis rankoemis [color=yellow](nepraktiškesnio drabužio ir būti negali, nežinau kokio proto aptemimo pagauta ji nusipirkau).
O kodėl taip nepatenkinta juo?

aš svarstau apie tokį pirkinį, todėl įdomu.
QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 10:50)
aha

, skaiciau osinkoj kaip tik apie tai, pagal jas cool summer, soft summer nedalinama i potipius dar kaip tame psl... vasara su ziemos itaka ir yra cool summer
Aaa tai va kodėl man tinka ir cool winter ir cool summer spalvos turbūt