Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 13:31)
tealine tai 4? blush2.gif
jeigu taip, tai mano akimis ziurint Digse susilieja su sita spalva g.gif

Aha.
Man tai ziauriai graziai ryzkina akis ir plaukus atmusa g.gif bet sunku gincytis, nes yra skirtumas ir del kompu g.gif

As jos plaukuose matau ryzuma, svelnu toki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 lapkričio 2011 - 13:35
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 14:29)
Digse, khaki l.grazu, ir teal'ine, bent man g.gif Ir raudonoj neblogai ziurites smile.gif
Akys jusu labai grazios 4u.gif
Nenorit but Soft autumn biggrin.gif ?

O galėčiau? biggrin.gif Ačiū 4u.gif Teal'inė, tai čia ta elektrinė tokia 4 foto? Kažkaip pagalvojau, kad per ryški.. O khaki tai čia 7 nuotraukoj? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 28 lapkričio 2011 - 13:34
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 13:33)
O galėčiau? biggrin.gif Ačiū 4u.gif Teal'inė, tai čia ta elektrinė tokia 4 foto? Kažkaip pagalvojau, kad per ryški.. O khaki tai čia 7 nuotraukoj? blush2.gif

Man atrodo tealine kiek labai prigesinta turetu jum buti laabai grazu rolleyes.gif
Taip, khaki yra nr 7 smile.gif
Pagal Osinka khaki spalvoje tik rudeneliai gerai ziurisi, cia kaip vienas is testeriu g.gif
O neturit ko nors oranzinio/ochrinio ar pan, prisidet prie veido ir nufotkinti? Bet turi but neryzkus, minkstas atspalvis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 lapkričio 2011 - 13:39
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 14:38)
Man atrodo tealine kiek labai prigesinta turetu jum buti laabai grazu rolleyes.gif
Taip, khaki yra nr 7 smile.gif
Pagal Osinka khaki spalvoje tik rudeneliai gerai ziurisi, cia kaip vienas is testeriu g.gif
O neturit ko nors oranzinio/ochrinio ar pan, prisidet prie veido ir nufotkinti? Bet turi but neryzkus, minkstas atspalvis?

Neįsivaizduoju, kas yra ochrinė spalva, bet radau šviesiai oranžinį rankšluostį, tuoj įdėsiu nuotrauką biggrin.gif

P.S. jau įdėjau, bet turbūt ne tokios spalvos reikėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 28 lapkričio 2011 - 13:46
Digse, mėlynas golfas, mano akim, labiausiai tinka, antra vieta - chaki. Tipas šiltas, balsuoju už pavasarį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 13:45)
Neįsivaizduoju, kas yra ochrinė spalva, bet radau šviesiai oranžinį rankšluostį, tuoj įdėsiu nuotrauką biggrin.gif

P.S. jau įdėjau, bet turbūt ne tokios spalvos reikėjo  g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:48)
Digse, mėlynas golfas, mano akim, labiausiai tinka, antra vieta - chaki. Tipas šiltas, balsuoju už pavasarį  4u.gif

Pritariu, kad siltas. Del pavasario nesigincysiu, nes apie juos neismanau. Reiktu, kad su pavasarinem spalvykem nusifotkintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 14:48)
Digse, mėlynas golfas, mano akim, labiausiai tinka, antra vieta - chaki. Tipas šiltas, balsuoju už pavasarį  4u.gif

soft spring? g.gif o kad oda labai šviesi, nieko? unsure.gif Shana, tokios spalvos net kojinės neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 14:52)
soft spring?  g.gif  o kad oda labai šviesi, nieko?  unsure.gif

Jei pavasaris, tai tik warm. Arba ruduo, iš rudens tipų warm arba soft g.gif Aš visgi už pavasarį, būtent dėl šviesios odos ir dar dėl ryškių akių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 13:52)
soft spring?  g.gif  o kad oda labai šviesi, nieko?  unsure.gif Shana, tokios spalvos net kojinės neturiu doh.gif

lotuliukas.gif
user posted image
? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:54)
Jei pavasaris, tai tik warm. Arba ruduo, iš rudens tipų warm arba soft  g.gif Aš visgi už pavasarį, būtent dėl šviesios odos ir dar dėl ryškių akių  ax.gif

Sutapo spejimai ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 14:54)
Jei pavasaris, tai tik warm. Arba ruduo, iš rudens tipų warm arba soft  g.gif Aš visgi už pavasarį, būtent dėl šviesios odos ir dar dėl ryškių akių  ax.gif

Warm spring ir oda turi būti warm g.gif Įdėjau dar vieną nuotrauką - dienos šviesoje, be blykstės smile.gif Na gal.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 15:01)
Warm spring ir oda turi būti warm g.gif Įdėjau dar vieną nuotrauką - dienos šviesoje, be blykstės smile.gif Na gal..  unsure.gif

Nuomonė nepakito - tikrai šiltas tipas ir oda šilta (kas gerai matosi nuotraukoje su rankšluosčiu, pati rankšluosčio spalva kiek ryškoka, bet esmė, kad nenublyškina) smile.gif
Atsakyti
user posted image
Digse, manau gali bur Warm spring arba Soft autumn, kaip matai, paletes nera tokios jau skirtingos.
Beje prie Spring idetos Drew Barrymore ir Christina Hendricks Osinkoje priskiriamas Rudeniui 4u.gif
Taip kad matyt tarp tipu yra sasaju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 lapkričio 2011 - 14:10