QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:24)
Gal ir pavasaris, bet tada warm
Na jūsų plaukai juk ne blond, o ryžoki? 
Pažiūrėkit pavyzdžius, kaip atrodo light spring plaukai - pvz - šviesūs, blondiniški, ne tamsiau kaip medaus atspalvio
Man atrodo, jūsiškiai gerokai tamsesni.

Pažiūrėkit pavyzdžius, kaip atrodo light spring plaukai - pvz - šviesūs, blondiniški, ne tamsiau kaip medaus atspalvio

Na jei reikėtų pasakyti ar blond ar ryžoki, tai tada jau labiau ryžoki, nors šiaip tiesiog šviesi rudi

QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 13:26)
as irgi pagal sia foto sprendziant uz vasara, oda, kad ir idegus atrodo salta, pavasaris siltas potipis
dekit daugiau nuotrauku, geriau tokiu kur esat lauke ir parinkit tokias kur jums atrodo, kad jusu tikrasias spalvas atspidi geriausiai

dekit daugiau nuotrauku, geriau tokiu kur esat lauke ir parinkit tokias kur jums atrodo, kad jusu tikrasias spalvas atspidi geriausiai

Taip, mano oda šviesi labai, net ir įdegus, galėčiau įdėti daugiau nuotraukų, tik vis dar neturiu priėjimo

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:28)
Digse, nuotraukoje jūs apsirengusi šaltų spalvų rūbais. Jūsų manymu, jums tokios spalvos tinka? Įdėkit foto su skirtingų spalvų rūbais 

Nuotraukoje aš tiesiog vilkiu paprastą suknelę, nepastebėjau net kokių ji spalvų ir kad tai svarbu