Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:24)
Gal ir pavasaris, bet tada warm  g.gif  Na jūsų plaukai juk ne blond, o ryžoki? unsure.gif

Pažiūrėkit pavyzdžius, kaip atrodo light spring plaukai - pvz - šviesūs, blondiniški, ne tamsiau kaip medaus atspalvio  4u.gif Man atrodo, jūsiškiai gerokai tamsesni.

Na jei reikėtų pasakyti ar blond ar ryžoki, tai tada jau labiau ryžoki, nors šiaip tiesiog šviesi rudi g.gif Taip, manieji tamsesni nei medaus atspalvio smile.gif Ir tikrai tamsesni nei šiose nuotraukose.

QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 13:26)
as irgi pagal sia foto sprendziant uz vasara, oda, kad ir idegus atrodo salta, pavasaris siltas potipis smile.gif
dekit daugiau nuotrauku, geriau tokiu kur esat lauke ir parinkit tokias kur jums atrodo, kad jusu tikrasias spalvas atspidi geriausiai smile.gif

Taip, mano oda šviesi labai, net ir įdegus, galėčiau įdėti daugiau nuotraukų, tik vis dar neturiu priėjimo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:28)
Digse, nuotraukoje jūs apsirengusi šaltų spalvų rūbais. Jūsų manymu, jums tokios spalvos tinka? Įdėkit foto su skirtingų spalvų rūbais  smile.gif

Nuotraukoje aš tiesiog vilkiu paprastą suknelę, nepastebėjau net kokių ji spalvų ir kad tai svarbu blush2.gif Įdėčiau daugiau foto, bet net nežinau, kur albumas biggrin.gif Ir sutinku, kad šaltos ryškios spalvos man netinka, jau esu tą pastebėjusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 28 lapkričio 2011 - 12:33
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 13:32)
Na jei reikėtų pasakyti ar blond ar ryžoki, tai tada jau labiau ryžoki, nors šiaip tiesiog šviesi rudi  g.gif  Taip, manieji tamsesni nei medaus atspalvio smile.gif Ir tikrai tamsesni nei šiose nuotraukose.

Viskas, light spring atmetam.
Jums tinka ryški oranžinė, salotinė spalvos, neblyškina? Pvz, tokios:

user posted image

user posted image

Neatrodo veidas su jom rožinis?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:36)
Viskas, light spring atmetam.
Jums tinka ryški oranžinė, salotinė spalvos, neblyškina? Pvz, tokios:

Neatrodo veidas su jom rožinis?

Atvirai pasakius net neturiu tokių spalvų savo garderobe g.gif Bet esu pastebėjus, kad su tokiom šviesiom pastelinėm, kai žalsvoji, atrodau blyškiai, o oranžinė šiaip negraži blush2.gif Gal galėčiau gauti prisijungimą prie albumo, ar gal geriau atsiųsti daugiau foto į až? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 13:40)
Atvirai pasakius net neturiu tokių spalvų savo garderobe g.gif Bet esu pastebėjus, kad su tokiom šviesiom pastelinėm, kai žalsvoji, atrodau blyškiai, o oranžinė šiaip negraži blush2.gif Gal galėčiau gauti prisijungimą prie albumo, ar gal geriau atsiųsti daugiau foto į až? 4u.gif

Ar gi čia šviesios pastelinės spalvos? Pasirinkau kaip tik ryškias g.gif
Dėl prisijungimo duomenų - nesuprantu dabartinės tvarkos g.gif Aš tai duočiau bet kam, bet bepigu man dalintis, kai savo nuotraukų ten nelaikau biggrin.gif
Į a. ž. galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 13:44)
Dėl prisijungimo duomenų - nesuprantu dabartinės tvarkos  g.gif  Aš tai duočiau bet kam, bet bepigu man dalintis, kai savo nuotraukų ten nelaikau  biggrin.gif

g.gif Atrodo, tarėmės, kad jei norit žiūrėt į albumą - turit savo nuotraukas dėt. Lyg taip praėjusią savaitę buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 28, 13:51)
g.gif Atrodo, tarėmės, kad jei norit žiūrėt į albumą - turit savo nuotraukas dėt. Lyg taip praėjusią savaitę buvo biggrin.gif

Tuomet aš siunčiu prisijungimo duomenis Digsei 4u.gif
Atsakyti
Įkėliau dar kelias nuotraukas, daugiau nespėjau nusifotografuoti, nes fotoaparatas išsikrovė unsure.gif Atsiprašau už susivėlusius plaukus, čia per rūbų valkstymąsi blush2.gif Nuotraukose be makiažo ir asmeniškai man nei viena palaidinė neatrodo tinkanti pagal spalvą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 14:05)
Įkėliau dar kelias nuotraukas, daugiau nespėjau nusifotografuoti, nes fotoaparatas išsikrovė  unsure.gif  Atsiprašau už susivėlusius plaukus, čia per rūbų valkstymąsi blush2.gif  Nuotraukose be makiažo ir asmeniškai man nei viena palaidinė neatrodo tinkanti pagal spalvą biggrin.gif

Na va dar kelias pavyko įkelti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 28 lapkričio 2011 - 13:05
Man patiko 2.7.9 nuotraukos, visos melynos mano nuomone meta ant jusu veido odos melsvuma, chaki ir pilka graziai isryskina akis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 lapkričio 2011 - 13:27
QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 14:24)
Man patiko 2.7.9 nuotraukos, visos melynos mano nuomone meta ant jusu veido odos melsvuma, chaki ir pilka graziai isryskina akis 4u.gif

Dabar pažiūrėjau, tai tikrai meta melsvą atspalvį doh.gif Bet esmė - ar soft vasara vis dėlto? g.gif Gaila, nelabai turiu spalvų soft vasaros, tai net nežinau, kaip tiksliai išsiaiškinti, ar tinka unsure.gif Na bent jau kas netinka galima pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 28 lapkričio 2011 - 13:29
Digse, pasitaisiau - ne 1, o 2 nuotrauka 4u.gif
Idekit dar kokia nuotrauka lauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 lapkričio 2011 - 13:30
Digse, khaki l.grazu, ir teal'ine, bent man g.gif Ir raudonoj neblogai ziurites smile.gif
Akys jusu labai grazios 4u.gif
Nenorit but Soft autumn biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 14:29)
Digse, khaki l.grazu, ir teal'ine, bent man g.gif Ir raudonoj neblogai ziurites smile.gif
Akys jusu labai grazios 4u.gif
Nenorit but Soft autumn biggrin.gif ?

tealine tai 4? blush2.gif
jeigu taip, tai mano akimis ziurint Digse susilieja su sita spalva g.gif
Atsakyti