Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Štai ir tikros akys, įkėliau dar vieną foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 16:07)
Per graziai atrodo su ciut sodresnes spalvom, o su blyskiai pilka,  dabar is paskutiniu ideta, ar sviesia beige (nr 6), ne taip graziai IMHO.
biggrin.gif

Kuri čia netinka, nesupratau iš apibūdinimo? blush2.gif
Atsakyti
Digse, lieku prie savo nuomonės dėl pavasario, warm. Iš paskutinjių įdėtų foto pavasariška salotinė gerai žiūrisi. Man atrodo, jums visai netinka pilkos spalvos blush2.gif Vien dėl to atmesčiau bet kokį vasaros tipą.
Esminis skirtumas tarp rudens ir pavasario - rudeniui tinka rūdžių oranžinė, pavasariui - apelsino oranžinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 16:13)
Digse, lieku prie savo nuomonės dėl pavasario, warm. Iš paskutinjių įdėtų foto pavasariška salotinė gerai žiūrisi. Man atrodo, jums visai netinka pilkos spalvos  blush2.gif  Vien dėl to atmesčiau bet kokį vasaros tipą.
Esminis skirtumas tarp rudens ir pavasario - rudeniui tinka rūdžių oranžinė, pavasariui - apelsino oranžinė  g.gif

Man irgi atrodo, kad pilka netinka g.gif Pasistengsiu vakare nusifotografuoti su mandarinais, nes ryškios oranžinės neturiu namie biggrin.gif
Papildyta:
Radau oranžinį aplanką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 11 28, 16:20)

Radau oranžinį aplanką bigsmile.gif

Pagal mane - tikras warm pavasaris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 16:23)
Pagal mane - tikras warm pavasaris  4u.gif

mh, tikrai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 15:23)
Pagal mane - tikras warm pavasaris  4u.gif

drinks_cheers.gif
Nors mano asmenine nuomone yra spalvu su kuriom jums graziau nei su ta oranzine biggrin.gif

Cia kazkas ieskojo su kuo derinti teal'ine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 16:46)
drinks_cheers.gif
Nors mano asmenine nuomone yra spalvu su kuriom jums graziau nei su ta oranzine biggrin.gif

Man atrodo, kad Digses atveju bus siek tiek su spalvom maisaties vien del linziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 28, 09:31)
Dominica, žiūrėjau albumą ir negalėjau atsistebėt, lyg 2 skirtingų žmonių foto  blink.gif Aš už tamsų įvaizdį (1 foto)  thumbup.gif

Man taip pat tamsesnė Dominica - labai graži (nors ir šviesesnė spalva negražia jos turbūt padaryti negali smile.gif).
Aš spalvų kiek nesupratau..
Dominica, foto Nr. 1 ir 6 skirtingos plaukų spalvos?

QUOTE(Perfect @ 2011 11 28, 09:34)
asamaM, jūsų labai labai gražūs plaukai. Ir spalva, ir vešlumas wub.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 10:16)
Asama - plaukai pasaka wub.gif

Ačiū 4u.gif
O aš pastaruoju metu su tokiom negerom mintim apie juos (dažyt, nukirpt) doh.gif

QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 10:44)
asamaM, priskirciau jus prie cool summer, kaip Katie Holmes  ax.gif 

Sunray, dėkui už nuomonę. Einu pasidairyti kokios spalvos priskiriamos šiam tipui smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 28, 14:48)
umn.gif  umn.gif
Dekit greit tikras akis biggrin.gif
O as svaigstu - kokia pas zmogu grazi akiu spalva lotuliukas.gif

QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 15:05)
biggrin.gif atomazga... be zado  lotuliukas.gif
busit dabar uz bausme soft summer tongue.gif

Ot Digsė juokelį sumetė biggrin.gif
Aš bandžiau analizuot nuotraukas, bet kažkaip be nuomonės lieku.. Gal reiktų bandyt sumest į vieną nuotrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 28, 15:49)
Man atrodo, kad Digses atveju bus siek tiek su spalvom maisaties vien del linziu  ax.gif

Gal kazkiek, bet gerai prisitaikius spalvas su tokiom akim atrodys pritrenkianciai rolleyes.gif

Oranzine, mano manymu, isvis gan sudetinga spalva g.gif mazai kas su ja tikrai gerai atrodo, ji tokia reikli spalva. Man ji patinka, tik ne tokia sintetine, o tokia sodresnie siek tiek, sezono pabaigos apelsino tokia. Bet velgi, man ji gerai ziurisi siltuoju sezonu, idegus, ziema su ja elgiuosi atsargiai g.gif

AsamaM, neskriauskit plauku schmoll.gif Atsiauginti sunku. O kaip norit dazyt?

Dar prie to pacio, nepamenu ar buvo
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tiesa - savaitgali sugalvojau kokios noreciau puosnios sukneles: viskio spalvos bigsmile.gif belieka surasti tongue.gif
Siandien osinkoje radau patvirtinima, kad "gerimu" spalvos labai rudenines biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 lapkričio 2011 - 16:07
QUOTE(Gute444 @ 2011 11 28, 11:47)
O dar tos trumpos rankoves... na kur jas ziema pritaikyti kai megztiniai dazniausiai yra liemeniu tipo be rankoviu, 2 svarkus laikau darbe ir jeigu jais rengiuosi, tai eidama į/is darbo apsirengiu/nusirengiu darbe o po paltu būti tik su truparankoviu golfu nei šis nei tas.

Nekenčiu megztinių liemenių tipo arba trumpomis rankovėmis schmoll.gif
Galvojau, kad golfas trumpomis rankovėmis patogiau po megztiniais, švarkeliais ir viskuo kuo įmanoma, bet turbūt atgrasėte mane biggrin.gif

Sh@na, norėčiau pereiti į autumn kokį nors be kažkokių didelių pritempimų, o ir natūraliai atrodyti padoriai. Na čia kiek atsimenu jūs keliaujate vos ne per visus tipus, nepritempdama to makiažais, tai pagalvojau ar man galima biggrin.gif bet su jūsų visų sprendimu: šalta oda, plaukais ir šaltomis šviesiai mėlynomis akimis turbūt ne unsure.gif

Beje, bandžiau nuorodose toliau tyrinėti ar aš cool summer, ar cool summer, nu tik dar labiau klaidina visokios įžymybių nuotraukos doh.gif
Atsakyti
Digse peržiųrėjau foto, jokių abejonių pats tikriausias Warm spring 4u.gif . Mano galva su tokiais plaukais tik šio potipio tebūna, jokio softo nematau... soft pavasario tai šiaip nėra biggrin.gif , o light... man atrodo jums per šviesi būtų paletė.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 28, 16:10)
Sh@na, norėčiau pereiti į autumn kokį nors be kažkokių didelių pritempimų, o ir natūraliai atrodyti padoriai. Na čia kiek atsimenu jūs keliaujate vos ne per visus tipus, nepritempdama to makiažais, tai pagalvojau ar man galima  biggrin.gif bet su jūsų visų sprendimu: šalta oda, plaukais ir šaltomis šviesiai mėlynomis akimis turbūt ne  unsure.gif

Tai kad as perkeliavau is Soft summer i Autumn tik g.gif Kazkada dar buvau juodaplauke ir tamsiauplauke (turbut Cool Summer buciau), bet tipu nezinojau tada biggrin.gif Gal turi itakos tai, ka Bytte apibudino - oda nei silta nei salta, akys nei siltos nei saltos tongue.gif lengviau prisitaikyt g.gif
Jus lyg savo foto nedejot? As bent nepamenu, tai tikrai sunku kazka daugiau pakomentuoti kas imanoma kas neimanoma g.gif

Manau Perfect patiks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 lapkričio 2011 - 16:29