Nu ir plepat
QUOTE(manjana @ 2011 11 24, 22:21)
Dėl prisijungimo - aš pvz galvoju kad man galima duot prisijungimą, nes savo snukelį viešai rodžiau su visom spalvom

Manau Mañana nusipelne vien del to, kad dideli darba atliko fotkinantis su spalvom ir cia ikele visuotiniam aptarimui.
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 11 24, 22:39)
** - aciu, jei kazkas bus aktualu kreipsiuosi pagalbos,
Ner problemu. As tuoj, su pas rusus uzejusiu bumu pirkti cia NT, pasidarysiu profesionali verteja, prisiminsiu ir tai, ko nemokejau
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 09:29)
Dėl prisijungimo prie albumo - siūlyčiau tokias taisykles: jei noriu žiūrėti kitas, privalau ir pati pasirodyti
Man tinka tokios taisykles
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 12:36)
siunčiu slaptažodį Perfect ir manjanai...
toliau sprendžiat dėl Gendre's, ji nori savo foto įkelt...
...toliau kas sekantis... stojat eilėn
As Gendrei duociau, irgi ja ne pirma kart temoj matau
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 12:44)
, dažydavau tik aki buvau raudonplaukė su ryžai rudais šešėliais
Idomu butu pamatyt.
QUOTE(Mamce @ 2011 11 25, 13:15)
Dabar as giliam susimastyme

Ar galiu buti tarpinis tipas???
Gali buti vienas tipas su stipria kokio nors kito tipo itaka
QUOTE(solo @ 2011 11 25, 13:21)
Shana, man tavo plaukų spalva idealiai tau tinkanti berods 9 foto, su taškuota palaidine. Švyti.
Dabar vel tokia, vakar plaukus daziau

po 2 sav kazkiek pablunka
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 13:29)
O niekam daugiau nepasirodė, kad Shanai labiausiai tinka tamsi spalva (pirma foto)?
Shanai paciai patiko, bet buvo tokia problema (be to kad sviesios saknys lindo po 2 sav

) - kaip ir sakei, reikejo nuolat normaliai pilnai dazytis, t.y. nepasipiesus veido budavau blyski labai. O su sviesesne spalva taip veido piesti nereikia
Siandien keliausi 5 ryto ir prisiminiau Dontstop, pasiziurejus i veidrodi, ir jos apibudinima apie veida kaip kauke be spalvu ir seseliu
Gute444, as stociau i stivykla tu, kurios mano, kad jus pavasaris. Siltas tipas, ir pagal amne ne ruoduo - lieka pavasaris
Osinkos nuoroda Rudeneliams
http://club.osinka.ru/topic-76994
Papildyta:
Uzplauke...