Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 15:57)
Soft Summer, antroj vietoj - Soft Autumn  4u.gif

Dėkavoju hi.gif

Visos sakot soft g.gif

Uhu, sutinku ir pati, kad soft...Tik va nežinau, vasara ar ruduo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 14:57)
manau visi liks prie soft summer nuomonės, kadangi toje foto ji ir buvo su soft paletės megztuku, tik plaukus patamsinau. Soft autumn irgi reiktų patamsint, bet nesigavo natūraliai, tai palikau tokius kokie buvo... O drabužis išvis visur kažkaip dirbtinai atrodo prie bendro vaizdo... šešėliai tai lieka nuo tikrosios spalvos ax.gif
o Perfect sakė kad naturaliai ji stravbery atspalvio plaukus turi arba bent vaikystėj turėjo... tai tada išeina kad turėtų būt warm spring. Tik neįsivaizduoju aš jos su tokio ryškumo drabužiais...
man asmeniškai soft variantas labiausiai 4u.gif

Man realiai truksta akiu vaizdo, nes jei yra kaip Perfect rase su gelsvu apvadeliu, tikrai ja kelciau i Soft autumn.
Beje Perfect, Soft Autumn ir Sumer paletes kai kur turi salyciu, manau gali is abieju bandyti ziureti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 lapkričio 2011 - 15:07
QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 16:02)
tikrai ja kelciau i Soft autumn.
Beje Perfect, Soft Autumn ir Sumer palates kai kur turi salyciu, manau gali is abieju bandyti ziureti g.gif

Tai va.....

Kažko tai mane kojos ir fantazija neša į rudenį. biggrin.gif

Žinokit, pradėjau domėtis jūsų tema, pradėjau rinktis drabužius pagal light summer spalvinį tipą. Gi žiū, kad nė pro kur, kai kurios spalvos tikrai mano ,,neišlavintai akiai" nelimpa, nors tu ką. Gerai, kad gyvuoja šita tema ir čia susirinkusios bendramintės, kurioms nebaugu pasirodyt ar paklaust nuomonės.

Ačiū visoms už nuomones.
Papildyta:
Beje, ar pamenat kuri nors, kaip vienoj temoj klausiau, ką derinti prie ,,lašišos" spalvos marškinių. Va tame ir esmė, kad light summer tos lašišos spalvos nėr, o soft autumn turi tokią spalvą salmon-coral. Man ta lašišinė tikrai tinka. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Ziuriu ja megsta su zydra/teal/aqua derinti rolleyes.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 lapkričio 2011 - 15:25
Shana, ajazaumarija, kaip gražu blink.gif
Tikrai, man šita spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 13:24)
Man visai netiko ryži, tai dažydavau antakius... ir visą kitą... turiu fotoateljė darytą foto rudeniniame įvaizdyje. Mano anytai pati gražiausia aš ten, matyt dėl to, kad pati ryžai dažosi  lotuliukas.gif ... ir aiškink neaiškinęs kad gražiai atrodau nes nusipaišius save biggrin.gif

Ryža plaukų spalva man jokia netinka, iš didelio noro esu bandžiusi daug atspalvių, bet vaizdas numušdavo visus norus biggrin.gif kaip ir šviesūs, nors natūraliai esu manyčiau cool summer su tamsiai rudais plaukais, bet prie šaknų turiu truputį pilkumo, bet apskritai bent vienu tonu šviesintais plaukais atrodau tragiškai, vienareikšmiškai tik kuo labiau nutamsintais unsure.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 13:29)
Niekada tai neteigiau ir net niekada neprašau tipo nustatymui siųsti nuotraukas be makiažo. Aš apriori manau, kad moteris visada turi būti su makiažu  cool.gif

mhh.. kad moteris kiekvieną dieną turi būti minimaliai pasidažiusi sutinku (blakstienos, paryškinti antakiai bet kokiu atveju, lūpytės ir nebūtinai pudra), daugiau kasdienai nelabai man. Bet...kad reikia taip pritempinėti prie norimo tipo, kad maždaug net šiukšlių negali išnešti nepasidažius. Kažkaip tarkim ir namuose vaikštant be makiažo nesinori atrodyti baisiai su kažkokiom spalvom, ir į pležą, gamtą neprisimaliavosi, o tada ir išlenda viskas g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 14:41)
Merginos vat apie tokias vasaros paletes spalvas aš kalbėjau, kurios man netinka. Jos yra ir cool winter paletėje... nežinau dėl intensyvumo, gal kiek ryškesnės. Tai va, osinkoje merginos perkasi pagal asmenines paletes drabužius ir rodosi... kaip ir šis varinatas... žinokit aš taip pat atrodau su tokiom spalvo, ir manau kad atrodau ne kaip... o kaip jums atrodo?

Man tai netinka jai šitos spalvos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 15:22)
Ziuriu ja megsta su zydra/teal/aqua derinti rolleyes.gif

Sh@na vėl mane erzina su gražiom spalvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 16:29)
kad maždaug net šiukšlių negali išnešti nepasidažius. Kažkaip tarkim ir namuose vaikštant be makiažo nesinori atrodyti baisiai su kažkokiom spalvom, ir į pležą, gamtą neprisimaliavosi, o tada ir išlenda viskas  g.gif

Būtent dėl to aš ir esu pasidažiusi visada - ir namuose, ir nešdama šiukšles, ir gamtoj, ir pleže, už ką esu dažnai kritikuojama įvairiose SM temose, bet gi aš tik noriu atrodyti chmm nebaisiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 25, 15:25)
Shana, ajazaumarija, kaip gražu  blink.gif
Tikrai, man šita spalva  wub.gif

Jei net taip ajajaj, tada reik kazka pirkti biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 15:34)
Būtent dėl to aš ir esu pasidažiusi visada - ir namuose, ir nešdama šiukšles, ir gamtoj, ir pleže, už ką esu dažnai kritikuojama įvairiose SM temose, bet gi aš tik noriu atrodyti chmm nebaisiai  biggrin.gif

Va butent. Tas pats man su tamsiais plaukais buvo, tureciau piestis nuolat. Bet as kaip Melynesne, noreciau visai neblogai atrodyti ir nenusipiesus. Cia gal nuo zmogaus priklauso g.gif as kazkada plaukus daziau juodai i melynuma, ir visai neblogai beje atrode kazkodel g.gif bet vargo doh.gif dazyt daznai, makiazas visa laika ir tt. as negaleciau kaip jus nuolat naudoti savaimini, deti tiek pastangu kasdien, kad normaliai atrodyt, ir pan, tiesiog neturiu tiek kantrybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 lapkričio 2011 - 15:43
Perfect, man tik soft summer, kitų variantų neturiu schmoll.gif
Atsakyti
sudesiu ir as savo foto i albuma. norejau sian fotkintis su spalvom, bet tamsiuoju sezonu man atrodo tas tiesiog neimanoma.. tai puoliai ieskot foto su skirtingais rubais, bet ne kazka, daug visokiu juodu baisiu, ne visose apsvietimas tinkamas biggrin.gif zodziu paziurekit ar as tikrai soft summer, kai kurias foto isimsiu po keliu dienu smile.gif
Atsakyti
Shana tu gali kuo nori būt - tavo oda nei šilta, nei šalta ir dar akis pakankamai ryškias turi irgi nei šiltas nei šaltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 09:29)
man atrodo, kad jums šviesūs plaukai tikrai tiktų 4u.gif  o pagal tipą balsuočiau už pavasarį blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 12:36)
mano nuomonė - pavasaris... vilkite pavasario paletės žalią, kuri visiems kitiems tipas visai būna pro šalį, o jums viskas ok.

QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 13:24)
pavasarių žalios, kurios neasocijuojasi su kelio ženklais 4u.gif
aš tai fanuoju nuo pavasario paletės  wub.gif  rengiu vaikus (tiesa dukrai labiau niūrios spalvos patinka šiuo metu) ir tiesiog jaučiu malonumą tokių spalvų rūbus ringdama. Man jie tai visai netinka biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 14:11)
Gute444, as stociau i stivykla tu, kurios mano, kad jus pavasaris. Siltas tipas, ir pagal amne ne ruoduo - lieka pavasaris g.gif

Tipa sau nustatinejau atmetimo budu ir kazkodel pirmiausia atmeciau pavasari ir buvau tikra, kad tikrai esu ne pavasaris. Mano visi matyti pavasariai tai tokie 'gaivūs' skaidrūs tipai ir butinai sviesios porcelianines odos su strazdanom, o pas mane anei vienos strazdaneles nei su žiburiu nerasta. Maža baisiai pavydejau tu strazdanu pussseserems, nes ju mama nuolat joms sakydavo kad jos saulytės išbučiuotos.
O jeigu jau vistik bučiau pavasaris, tai kuris pavasario potipis?
Nors man paciai artimiausios dontstop 'diagnozuoto' soft autumn spalvos, ir plaukus del pilno atitikimo potipiui ramia sirdim sviesinciau...
Atsakyti