QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 13:24)
Man visai netiko ryži, tai dažydavau antakius... ir visą kitą... turiu fotoateljė darytą foto rudeniniame įvaizdyje. Mano anytai pati gražiausia aš ten, matyt dėl to, kad pati ryžai dažosi

... ir aiškink neaiškinęs kad gražiai atrodau nes nusipaišius save

Ryža plaukų spalva man jokia netinka, iš didelio noro esu bandžiusi daug atspalvių, bet vaizdas numušdavo visus norus

kaip ir šviesūs, nors natūraliai esu manyčiau cool summer su tamsiai rudais plaukais, bet prie šaknų turiu truputį pilkumo, bet apskritai bent vienu tonu šviesintais plaukais atrodau tragiškai, vienareikšmiškai tik kuo labiau nutamsintais
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 13:29)
Niekada tai neteigiau ir net niekada neprašau tipo nustatymui siųsti nuotraukas be makiažo. Aš apriori manau, kad moteris visada turi būti su makiažu
mhh.. kad moteris kiekvieną dieną turi būti minimaliai pasidažiusi sutinku (blakstienos, paryškinti antakiai bet kokiu atveju, lūpytės ir nebūtinai pudra), daugiau kasdienai nelabai man. Bet...kad reikia taip pritempinėti prie norimo tipo, kad maždaug net šiukšlių negali išnešti nepasidažius. Kažkaip tarkim ir namuose vaikštant be makiažo nesinori atrodyti baisiai su kažkokiom spalvom, ir į pležą, gamtą neprisimaliavosi, o tada ir išlenda viskas
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 14:41)
Merginos vat apie tokias vasaros paletes spalvas aš kalbėjau, kurios man netinka. Jos yra ir cool winter paletėje... nežinau dėl intensyvumo, gal kiek ryškesnės. Tai va, osinkoje merginos perkasi pagal asmenines paletes drabužius ir rodosi... kaip ir šis varinatas... žinokit aš taip pat atrodau su tokiom spalvo, ir manau kad atrodau ne kaip... o kaip jums atrodo?
Man tai netinka jai šitos spalvos
Papildyta:QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 15:22)
Ziuriu ja megsta su zydra/teal/aqua derinti

Sh@na vėl mane erzina su gražiom spalvom