QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 15:34)
Būtent dėl to aš ir esu pasidažiusi visada - ir namuose, ir nešdama šiukšles, ir gamtoj, ir pleže, už ką esu dažnai kritikuojama įvairiose SM temose, bet gi aš tik noriu atrodyti chmm nebaisiai

o tai ne paprasčiau dažyti plaukus tinkančia spalva? Negu net ryte atsikėlus bėgti dažytis, kad būti dirbtinai gražiai, jei net namie nedrįstama vaikščioti natūraliai padoriai
QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 15:42)
Va butent. Tas pats man su tamsiais plaukais buvo, tureciau piestis nuolat. Bet as kaip Melynesne, noreciau visai neblogai atrodyti ir nenusipiesus. Cia gal nuo zmogaus priklauso

as kazkada plaukus daziau juodai i melynuma, ir visai neblogai beje atrode kazkodel

bet vargo

dazyt daznai, makiazas visa laika ir tt. as negaleciau kaip jus nuolat naudoti savaimini, deti tiek pastangu kasdien, kad normaliai atrodyt, ir pan, tiesiog neturiu tiek kantrybes

Aš dažau tamsiai, bet atrodau padoriai ir net be tušo, nes mano natūralūs plaukai, blakstienos, antakiai yra rudi, oda truputį rustelėjusi, o kažkaip iš pačio ryto šokti iš lovos ir bėgti dažytis, kad neduok dieve kažkas pamatys be makiažo, tai man atrodo absurdas.. tiek namie slampinėti su makiažu, tiek prieš vyrą nuolat bijoti natūraliai pasirodyti, tiek į gamtą ar šiukšles nešti

nors kažkur į viešumą nelendu bent jau be tušo ir lūpdažio, kartais pudros (bet drąsiai einu nepasidažiusi į parduotuves, turgų, išvedu šunį, net dviračiu drįstu važinėti be tušo), bet išvis kuo mažiau tų visokių š kraunama ant savęs, tuo odai ir mūsų grožiui geriau. O aš ir naktinius užsimaniau pagal tipą pasirinkti, o su špaklium tai nemiegosi
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 16:29)
vėl man tragiškai...
tai arba išties netinka vasaroms tokios spalvos, arba aš durna...
Man jos irgi atrodo tragiškai

nors dar labai dėmesį traukia ir tos šlykščiai išdažytos lūpos

bet aš tokių spalvų ir nematau vasaros paletėse...
Sprendžiu dilemą. Ką geriau pirkti ar paprastą ilgomis rankovėmis maikę (po megztiniais/kardiganais/švarkeliais) ar golfą? Golfas gal šilčiau, bet šiaip aš nelabai esu mėgėja golfų ir visokių kaklų, apykaklių