Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiame garderobui per mėnesį (vidutiniškai)? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 16:29)
kita persona su tos pačios gamos spalvom vėl man tragiškai...
tai arba išties netinka vasaroms tokios spalvos, arba aš durna... arba jos tinka tik kažkur nežymiai, pvz gėlyčių pavidalu ant pilko audinio  g.gif 
viena tokia spalva irgi   schmoll.gif

visiska tragedija.. bet turiu itarima, kad cia ir blogai nufotkinta- oda vietom gerokai 'isdeginta'. gal dar ir del to baisiai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 16:46)
O su šviesinta su sruogelėmis g.gif  na tokia tiesiog eilinė lietuviška pilkoji hihihi.gif

Apie pilkąsias lietuviškas tik gerai arba nieko schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 15:34)
Būtent dėl to aš ir esu pasidažiusi visada - ir namuose, ir nešdama šiukšles, ir gamtoj, ir pleže, už ką esu dažnai kritikuojama įvairiose SM temose, bet gi aš tik noriu atrodyti chmm nebaisiai  biggrin.gif

o tai ne paprasčiau dažyti plaukus tinkančia spalva? Negu net ryte atsikėlus bėgti dažytis, kad būti dirbtinai gražiai, jei net namie nedrįstama vaikščioti natūraliai padoriai 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 15:42)
Va butent. Tas pats man su tamsiais plaukais buvo, tureciau piestis nuolat. Bet as kaip Melynesne, noreciau visai neblogai atrodyti ir nenusipiesus. Cia gal nuo zmogaus priklauso g.gif as kazkada plaukus daziau juodai i melynuma, ir visai neblogai beje atrode kazkodel g.gif bet vargo doh.gif dazyt daznai, makiazas visa laika ir tt. as negaleciau kaip jus nuolat naudoti savaimini, deti tiek pastangu kasdien, kad normaliai atrodyt, ir pan, tiesiog neturiu tiek kantrybes smile.gif

Aš dažau tamsiai, bet atrodau padoriai ir net be tušo, nes mano natūralūs plaukai, blakstienos, antakiai yra rudi, oda truputį rustelėjusi, o kažkaip iš pačio ryto šokti iš lovos ir bėgti dažytis, kad neduok dieve kažkas pamatys be makiažo, tai man atrodo absurdas.. tiek namie slampinėti su makiažu, tiek prieš vyrą nuolat bijoti natūraliai pasirodyti, tiek į gamtą ar šiukšles nešti blush2.gif nors kažkur į viešumą nelendu bent jau be tušo ir lūpdažio, kartais pudros (bet drąsiai einu nepasidažiusi į parduotuves, turgų, išvedu šunį, net dviračiu drįstu važinėti be tušo), bet išvis kuo mažiau tų visokių š kraunama ant savęs, tuo odai ir mūsų grožiui geriau. O aš ir naktinius užsimaniau pagal tipą pasirinkti, o su špaklium tai nemiegosi cool.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 16:29)
vėl man tragiškai...
tai arba išties netinka vasaroms tokios spalvos, arba aš durna...

Man jos irgi atrodo tragiškai doh.gif nors dar labai dėmesį traukia ir tos šlykščiai išdažytos lūpos lotuliukas.gif bet aš tokių spalvų ir nematau vasaros paletėse... blink.gif

Sprendžiu dilemą. Ką geriau pirkti ar paprastą ilgomis rankovėmis maikę (po megztiniais/kardiganais/švarkeliais) ar golfą? Golfas gal šilčiau, bet šiaip aš nelabai esu mėgėja golfų ir visokių kaklų, apykaklių g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 16:59)
Perfect, man tik soft summer, kitų variantų neturiu schmoll.gif

4u.gif Ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
man pastaruoju metu visur pavasariai vaidenasi, nekreipkit į mane dėmesio biggrin.gif
...kažkur skaičiau kad lietuvoje vyrauja šilti spalviniai tipai - pavasariai ir rudenėliai tongue.gif
tas princas kur vedė tai pavasariams priskirtas...
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 18:00)
Sprendžiu dilemą. Ką geriau pirkti ar paprastą ilgomis rankovėmis maikę (po megztiniais/kardiganais/švarkeliais) ar golfą? Golfas gal šilčiau, bet šiaip aš nelabai esu mėgėja golfų ir visokių kaklų, apykaklių g.gif

Pati atsakėt į savo klausimą biggrin.gif Jei nemėgstat golfų, kaklų ir apykaklių, tai golfo ir nepirkit.

Mano nuomone, galima tą nesamą bliuzelės kaklą kompensuoti šalikais, šalikėliais, skarelės, visokiais megztais ,,raizgalais". Ir spalvinga, ir gražu, ir šilta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 17:01)
...kažkur skaičiau kad lietuvoje vyrauja šilti spalviniai tipai - pavasariai ir rudenėliai  tongue.gif

Va va, aš vienur skaičiau, kad Lietuvoje pagrinde rudeniai ir antroje vietoje pavasariai, o kitur skaičiau ir šioje temoje daugiausia rašoma, kad vasarėlės, pavasarėlių reta, nesuprasi ax.gif

QUOTE(Perfect @ 2011 11 25, 17:04)
Pati atsakėt į savo klausimą biggrin.gif Jei nemėgstat golfų, kaklų ir apykaklių, tai golfo ir nepirkit.

Mano nuomone, galima tą nesamą bliuzelės kaklą kompensuoti šalikais, šalikėliais, skarelės, visokiais megztais ,,raizgalais". Ir spalvinga, ir gražu, ir šilta mirksiukas.gif

Bet golfo atspalvis gražesnis lotuliukas.gif
Man išvis nebūtini tie `raizgalai` aplink kaklą, kažkaip nuo to šilumos nejuntu blush2.gif (čia turbūt tik tuo atveju, kai nešiojama padorios bliuskelės iki/beveik iki kaklo, o ne iškirptės iki bambos). Gerai, pirksiu bliuskelę, jei dar neišpirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2011 11 25, 15:23)
ai, jau radau ta stebuklinga mygtuka.
sita, panos, as skambinau ka tik i grozio salona "Sigijola" Vilniuje, jie daro testavima pagal BFAS, trunka 1,5val, kainuoja 70lt, parenka spalvas, bet duoda tik popierini bukleta su tom spalvom. asmenine pilna palete kainuotu 310lt, bet sake dabar amerikieciai jos negamina, tai kol kas galima tik nusistatyti tipa ir tureti tas popierines spalvas, kurios ne visai atitinka realybe (bet kaip man sake, konsultantai pasakys i ka mazdaug atkreipti demesi ir kaip tiksliau spalvas pasirinkti). dar papasakos kaip makiaza darytis, kokias spalvas rinktis ir t.t.

dominica, galiu klysti, gal kazko nesupratau gerai rusiskai, bet komanija pardavinejama siuo metu ir BFAS testa atlikti neimanoma, nes asmens duomenys yra suvedami i kompiuteri, o kaip suprantu siuo metu konsultantai prieigos neturi. Jeigu darysites testa papasakokit kas ir kaip 4u.gif
Shana,as tiesa sakant abejoju del jusu rudeniskumo, gal cia kaltas mano kompas biggrin.gif bet paskutinej foto as matau ant jusu veido violetinuma blush2.gif , be to is jusu pateiktu nuotrauku susidaro dvejopas vaizdas del odos siltumo / saltumo, 2.3.9 fotkese veido oda atrodo salta g.gif
dontstop, aciu uz tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 25 lapkričio 2011 - 17:18
man sake, kad i kompa suves duomenis.. nzn, reikes kita savaite issiaiskinti kaip ten yra
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 16:03)
Shana tu gali kuo nori būt - tavo oda nei šilta, nei šalta ir dar akis pakankamai ryškias turi irgi nei šiltas nei šaltas  biggrin.gif

QUOTE(sunray @ 2011 11 25, 17:18)
Shana,as tiesa sakant abejoju del jusu rudeniskumo, gal cia kaltas mano kompas biggrin.gif  bet paskutinej foto as matau ant jusu veido violetinuma blush2.gif , be to is jusu pateiktu nuotrauku susidaro dvejopas vaizdas del odos siltumo / saltumo, 2.3.9 fotkese veido oda atrodo salta g.gif
dontstop, aciu uz tema 4u.gif

As sutinku su Bytte, ji kazkada seniai pasake, kad mano oda neutrali, taigi prie noru gali lenkti i viena ar i kita puse. Perziurejus savo foto, manau Bytte teisi.
paskutine foto nelabai rodiklis, vakare kambary prie dirbtinio apsvietimo (marskinukus norejau parodyt) g.gif visos kitos rinktos prie dgmz naturalaus/lauke.
Beje dabar pastebejau - butent foto 2,3,9 darytos vakare, kitos - diena g.gif
O kam mane priskirtumet? bigsmile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 17:09)
čia turbūt tik tuo atveju, kai nešiojama padorios bliuskelės iki/beveik iki kaklo, o ne iškirptės iki bambos). Gerai, pirksiu bliuskelę, jei dar neišpirko  biggrin.gif

Ziema iskirpte iki bambos nesveika nesioti tongue.gif

Solo, paziurejau, kokia man wub.gif jusu ideta foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 lapkričio 2011 - 17:54
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 lapkričio 2011 - 18:20
Man ji ryža visiškai negraži schmoll.gif
Atsakyti