Toks esu, tai dar nėra kaip nuosprendis, nes laikui bėgant, darant išvadas žmogus oi kaip gali pasikeisti, tik klausimas visgi ar jis pats to nori, ar jis suvokia visgi ar ištikro jam reikia.... gali svaidytis patarimais kiek nori, gali jų klausti, bet dar reikia mokėti juos išgirsti ir susidėlioti visus pliusus ir minusus...
Papildyta:
Perskaičiau ką prirašėt, pirmiausiai senmergei, nereikia čia lyginti žmonios su valkatavimu ir pan, nes jei žmogui mažai dėmesio, vyras leidžia kažkur važiuoti, kad tik nesimaišytų po nosei.. tai kodėl ne...juk apleistas žmogus nori irgi dėmesio, kažko kas nebūtų tik namai vaikas sienos, o dar ir iš artimo žmogaus negaudama nieko...
dabar dėl autoriaus šitos temos, manau tu juk suvoki, kad pats ir pastūmėjai ją taip elgtis, pats rašai kad dėmesio neskyrei, pats išleidai, matyt ten dėmesio jai skyrė daugiau, o kai žmogus palūžęs dažnai to tik tereikia įsiliepsnoti laužui... dabar sakai kad nori ištaisyti klaidą, tai pagirtina, bet kartais būna ir vėlu jau, kai vandens kibiras išpiltas ant laužo, keisčiausia, kad tik dabar kalbi kad ją myli ir nori viską taisyti... o pas ją jau užgesę jausmai yra, nes matyt per daug atitolot... ir ne tik atstumu, o ir jausmais...ji priprato negauti iš tavęs jausmų...o kaip ten sakoma lašas po lašo ir akmenį pratašo....
Ka galima cia pasakyt... Nori issilakstyt ji ir tiek. Sakai nuo vaikystes kartu, tai juo labiau, vadinasi buvai vienintelis vyras jai. Kitas dalykas, ok, koks jusu laisvalaikis? Namuose prie TV ir PC, atostogos su vaiku ir viskas? Tai cia zmogus nuo proto gali nusokti toki gyvenima gyvendamas. Negi nera kokiu seneliu, kad jiems vaika palikt ir islekt dveise romantiskai paatostogaut, ok, savaitgalis, juk pilna aukliu agenturu, issikvietei, uzmokejai ir lekiat dviese per miesta pasizmonet, manau jog jauni esat, tai kiek galima taip nuobodziaut. Aisku, anksciau apie viska galvot reikejo, bet bus gera pamoka ateiciai, jei kada suskursi kita seima, ar turesi drauge, gal suprasi jau, kad kitam zmogui demesio reikia ir ne tik islaikimo, o visko ir pokalbiu ir nuotykiu ir aistros, kad gyvenimas nebutu tik pilka kasdienybe.
na nieko neprisidirbau.Tiesiog grizus zmonai po kelioniu, patikrinau jos kompiuteryje, ka raso ir t.t. Tai ji sako, kad ja snipineju ir kad jau viskas tarp musu baigta, nes ji manimi negali pasitiketi.... Mano noras buvo issiaiskinti bent kazka, kas vyksta ir t.t. Taip, iseina, kad snipinejau... Bet koks dabar skirtumas....
QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 11:59)
na nieko neprisidirbau.Tiesiog grizus zmonai po kelioniu, patikrinau jos kompiuteryje, ka raso ir t.t. Tai ji sako, kad ja snipineju ir kad jau viskas tarp musu baigta, nes ji manimi negali pasitiketi.... Mano noras buvo issiaiskinti bent kazka, kas vyksta ir t.t. Taip, iseina, kad snipinejau... Bet koks dabar skirtumas....
Manau, kad tai tik priežastis. Moterys dėl to nesimėto vyrais.
QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 10:59)
. Tai ji sako, kad ja snipineju ir kad jau viskas tarp musu baigta, nes ji manimi negali pasitiketi..
patikek ji tik ir lauke sio momento,kad is visko iseitu sausa

paleisk pauksteli lai paskraido

QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 09:59)
O tau paciam neatrodo, kad ji tik rado (ne)vykusi preteksta? Jei ne snipinejimas - tai geles butu uzkliuve ar tai, kad kvepuoji per garsiai. Koks tikslas sakyti tikraja priezasti ir i ja gilintis ir narplioti, jeigu tu jos nenori girdet, nes gi tu 'toks jau esi'

Tai gali keliauti pas savo svajonių vyrą ir atgal negrįžti .
QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 14:45)
sutinku, kad tai tik pretekstas skyryboms... Tiesiog nera prie ko prikibt ir tiek... Susitaikiau su tuo. Gyvenu toliau.... Nieko nepadarysi...
Nei susitaikei, nei ka, gi vistiek vel keliaklupsciausi pries zmona ir vel po keliu dienu sakysi, kad "susitaikiau su tuo ir kad toks jau esu". Niekada tu nepasikeisi ir nebevark tu su ta zmona, geriau ieskokis tokios, kuri myles tave toki, koks tu esi

QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 03, 15:56)
Anekdotai...

Aciu visiems uz begales pastabu. Na pasistengsiu i visa tai, ka isvardinote, atsizvelgti ir kazkiek pakoreguoti savo elgesi. Sutinku, verkslenimas jus erzina, na toks esu.
Na tiesą sakant, tas kartojimas na ka padarysi aš toks esu, esu toks koks esu, na saves nepakeisiu esu toks koks esu, na toks esu...Tas kartojimas toks ištižėliškas, minkštakūniškas, na nepykit bet tikrai per "bobiškai" viskas skamba, o tai žmonai užkniso tas verkšlenimas ir sakymas nu toks eu koks eu... tubūt... Būkit vyras, tikras vyras ne 'boba" paleiskit tą žmoną tegul py...