Įkraunama...
Įkraunama...

Yra trečias - reik patarimų

tai kad kito kelio jau dabar nematau ir as....
Atsakyti
QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 14:45)
sutinku, kad tai tik pretekstas skyryboms... Tiesiog nera prie ko prikibt ir tiek... Susitaikiau su tuo. Gyvenu toliau.... Nieko nepadarysi...

ir nereik nieko daryti.. pamatysit kaip visa tai iseis i nauda biggrin.gif
tik nustokit lysti zmogui i dusia ir placiai atveres duris su sypsena palydekit zmona i nauja horizonta zibuciu rinkti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 15:53)
tai kad kito kelio jau dabar nematau ir as....

Nebeištaisysit jūs čia nieko su tais pokalbiais, tegul keliauja pas savo meilužį, nesigadinkit nervų, jai tas pats dabar, tik ir laukia greičiau kada išsikraustys, neverkšlenkit daugiau, palikit viską, tegul šiaušia ji pas tą savo meilužį doh.gif čia jau atviri pokalbiai nebepadės...
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 05, 15:56)
Nei susitaikei, nei ka, gi vistiek vel keliaklupsciausi pries zmona ir vel po keliu dienu sakysi, kad "susitaikiau su tuo ir kad toks jau esu". Niekada tu nepasikeisi ir nebevark tu su ta zmona, geriau ieskokis tokios, kuri myles tave toki, koks tu esi  mirksiukas.gif

suprantu minti.... tiesiog dabar nematau tikslo eiti aplink ja ratais....
tik laiko klausimas kada bus skyrybos....

Atsakyti
QUOTE(Geforce @ 2011 12 05, 10:59)
na nieko neprisidirbau.Tiesiog grizus zmonai po kelioniu, patikrinau jos kompiuteryje, ka raso ir t.t. Tai ji sako, kad ja snipineju ir kad jau viskas tarp musu baigta, nes ji manimi negali pasitiketi.... Mano noras buvo issiaiskinti bent kazka, kas vyksta ir t.t. Taip, iseina, kad snipinejau... Bet koks dabar skirtumas....

niu aš irgi pykčiau jei mane šnipinėtų nepasakęs man MB, dar ir kaip pykčiau...reikėjo ne jai nežinant skaitinėt, o pasakyt tiesiai šviesiai...
Atsakyti
QUOTE(KKVTKN @ 2011 12 05, 16:05)
niu aš irgi pykčiau jei mane šnipinėtų nepasakęs man MB, dar ir kaip pykčiau...reikėjo ne jai nežinant skaitinėt, o pasakyt tiesiai šviesiai...

Jei turi svarių įtarimų šnipinėti gali, bet jeigu tik šeip sau iš įpročio šnipinėja visur tai negerai, norėjo surasti žinučių su meilužiu
Atsakyti
Na ka gi, moterele ''neparagavo'' kitu vyru jaunysteje, tai atejo laikas atsigriebti biggrin.gif Bet kazkodel manau, jog ateis diena, kai ji nores grizti pas jus, deja jau bus per velu.....
Istversite kaip nors cool.gif
Papildyta:
QUOTE(KKVTKN @ 2011 12 05, 17:05)

o ar noretumete del to skirtis? manau ne! Be to, ar turint meiluze/i visi is karto prisipazista? nebukite naivuole, pradzioje visuomet yra neigimo reakcija, o ka daryti kitam zmogui.....juk norisi issiaiskinti, tai kas cia tokio, kad ir pasnipineja....juk ne snipineji kai seimoje viskas gerai buna! Be to, o ar jusu vyras pries snipinejant pasakytu, kad tai darys? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 12 05, 17:15)
Na ka gi, moterele ''neparagavo'' kitu vyru jaunysteje, tai atejo laikas atsigriebti biggrin.gif Bet kazkodel manau, jog ateis diena, kai ji nores grizti pas jus, deja jau bus per velu.....
Istversite kaip nors cool.gif
Papildyta:
o ar noretumete del to skirtis? manau ne! Be to, ar turint meiluze/i visi is karto prisipazista? nebukite naivuole, pradzioje visuomet yra neigimo reakcija, o ka daryti kitam zmogui.....juk norisi issiaiskinti, tai kas cia tokio, kad ir pasnipineja....juk ne snipineji kai seimoje viskas gerai buna! Be to, o ar jusu vyras pries snipinejant pasakytu, kad tai darys?  doh.gif  biggrin.gif

siai minciai pritarciau visu 100%. As "snipinejau", noredamas suzinoti teisybe, o itarimu turejau jau senokai... Ir as pamaciau, kad mano itarimai pasitvirtino... Tad manau, kad ji (arba bent jau ne vienas mano vietoje), budama mano vietoje, pasielgtu lygiai taip pat.... Tiesiog kai neturi kaip saves apsigint, eini i puolima... Naturali reakcija...
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 16:10)
Jei turi svarių įtarimų šnipinėti gali, bet jeigu tik šeip sau iš įpročio šnipinėja visur tai negerai, norėjo surasti žinučių su meilužiu

visviena nepakęsčiau, pirmiausiai lai ne šnipinėja o tiesiog paklausia..

QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 12 05, 16:15)

o ar noretumete del to skirtis? manau ne! Be to, ar turint meiluze/i visi is karto prisipazista? nebukite naivuole, pradzioje visuomet yra neigimo reakcija, o ka daryti kitam zmogui.....juk norisi issiaiskinti, tai kas cia tokio, kad ir pasnipineja....juk ne snipineji kai seimoje viskas gerai buna! Be to, o ar jusu vyras pries snipinejant pasakytu, kad tai darys?  doh.gif  biggrin.gif

taip mano vyras pasakytų, nes jis ir taip viską žino....kur su kuo ir apie ką bendrauju tongue.gif
visų pirma pasitikėjimas turi būti....ko dažniausiai šeimose kažkodėl su žiburiu nesurasi...
Atsakyti
QUOTE(KKVTKN @ 2011 12 05, 16:25)
visviena nepakęsčiau, pirmiausiai lai ne šnipinėja o tiesiog paklausia..
taip mano vyras pasakytų, nes jis ir taip viską žino....kur su kuo ir apie ką bendrauju tongue.gif
visų pirma pasitikėjimas turi būti....ko dažniausiai šeimose kažkodėl su žiburiu nesurasi...

O jeigu ir paklausus nesakytų, tada belieka pačiam sužinoti, bet tik jeigu įtari kad kažkas ne taip, o šeip apts šnipinėjimas kur kas su kuo rašinėjosi man irgi nepatiktų, kai lystų į asmeninį gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 16:32)
O jeigu ir paklausus nesakytų, tada belieka pačiam sužinoti, bet tik jeigu įtari kad kažkas ne taip, o šeip apts šnipinėjimas kur kas su kuo rašinėjosi man irgi nepatiktų, kai lystų į asmeninį gyvenimą.

matai nelenda jis. tiesiog pas mus taip yra, kad pasipasakojam viens kitam viską tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KKVTKN @ 2011 12 05, 17:45)
matai nelenda jis. tiesiog pas mus taip yra, kad pasipasakojam viens kitam viską tongue.gif

iki tam tikro laiko.
Atsakyti