Nepykit
Paprovakovau truputi. Man tiesiog daug kas labai keistai atrode. Paradoksuales geriausias patarimas apie susitaikyma ir nauja starta.

QUOTE(Elodie* @ 2011 12 08, 20:18)
Ji suauges zmogus - ir atsisake tokios pagalbos. Ji jos gal net nenori. Tuo tarpu jus rasete, kad baigiate isproteti, kad jauciates blogai ir nesusigaudote savo paties mintyse. Ne apie zmona dabar galvokite, o apie save. Nueikite savo paties labui, net jei seimos tai neissaugos, leis jums rasti ramybe ir susigaudyti savyje.
taip, ji suauges zmogus, atsisako pagalbos. Bet jai tikrai labai sunku ir tikrai reikia pasikalbet, kad ne su psichologu, tai bent su artimu zmogumi, nes as aiskiai matau, kaip sitie ivykiai ja veikia nerviskai ir psichologiskai. Kad elgesys keiciasi vos ne kasdien.. As pasikalbu su draugais, man palengveja.... Tiesiog labai noriu, kad kazkas jai padetu....
QUOTE(Elodie* @ 2011 12 08, 18:22)
Egi, Paradoksuale, kazka praleidai tarp eiluciu

zinau tik tiek,kad kai vyras nugrybauja-tai ji susivyliot atgal daug daugiau sansu,nei kai nugrybauja moteris,nes kai jau iseina moteris is namu lizdo-tai ji iseina apsvarscius visus uz pries,plius ir minus,ir aplamai tiesiog eina ten kur sirdis

QUOTE(Geforce @ 2011 12 08, 20:44)
taip, ji suauges zmogus, atsisako pagalbos. Bet jai tikrai labai sunku ir tikrai reikia pasikalbet, kad ne su psichologu, tai bent su artimu zmogumi, nes as aiskiai matau, kaip sitie ivykiai ja veikia nerviskai ir psichologiskai. Kad elgesys keiciasi vos ne kasdien.. As pasikalbu su draugais, man palengveja.... Tiesiog labai noriu, kad kazkas jai padetu....
Jus savim rupinkites. Jeigu ji jaus, kad jai reikia pagalbos, pati susiras.
Nvedes draugas seimoje - jau pavojus. Kalbu is patirties..Mano MB kazkaip susigaude, kad vienas jo draugelis padejes aki ant manes (nors man tai net ne i galva), draugystes greitai baigesi..Teko vaikinukui emigruoti..Jokiu pasitikejimu draugais negali buti, kad ir kaip tai skaudu

Na, pas mus seimoj yra ne vienas vienisas draugas, bet...kazkaip jie manes nedomina
gal as kazkiek dominu juos...bet...manes jie tikrai ne
as myliu savo vyra ir jis mane domina net gi labai domina
Man gaila temos autoriaus seimos
visada gaila kai zmones skiriasi....nes kazkuris lieka iskaudintas , o dazniausiai iskaudinti buna abu...
Nedasustu gyvenime isvaziuot pas vyro drauga i kita sali pabut be vyro...apmastyt gyvenima ir pailset
o ir vyrui turbut retam dasustu savo zmona palaiminti tokiai kelionei. Suprantu-pasitikejot..bet taisykle sena kaip gyvenimas--vyras ir moteris draugais but negali!!! anksciau ar veliau viskas pasibaigs tuo kuo ir turi pasibaigti
Paprasciausiai bukit tvirtas ir ryztingas
Negi jums gera gyventi su moterim, kuri jums tiesiai i akis sako--as taves nemyliu... paleiskit jus ja, gal kai paleisit-ji pati susivoks, kad tokio kaip jus ji daugiau gyvenime nebesutiks... o gal kaip tik iseis ir jus gyvenime busit nerealiai laimingas su kita moterim

Man gaila temos autoriaus seimos

Nedasustu gyvenime isvaziuot pas vyro drauga i kita sali pabut be vyro...apmastyt gyvenima ir pailset

Paprasciausiai bukit tvirtas ir ryztingas

na situacija nekokia ,tik uzjaust galima....
as pasakysiu is savo patirties,kuo labiau lenda i "sikna" tuo labiau putiesi,kai pradeda nekreipt demesio,tada pati lendi i akis ir to reikalauji
..va va tokia tiesa...ir maziau jus lyskit,su visokiom gelem ir pan...Ir isviso maziau cia atsiprasinekit kitu forumieciu kurios "vaziuoja" ant jusu
, bukit vyriskas,turekit savo nuomone....
Kurios nepatyre,ka reiskia but paliktam mylimo zmogaus,lengvai patarimus gali dalinti...yra skaudu begalo, be krasto...zeme slysta is po koju...ir faktas gali nusizeminti iki "skuduro"lygio,bet tas tikrai nepades,jai ji nusprende 100%skirtis.......Bet jai jauti ir matai ,kad dar yra bent kruopelyte vilties buti kartu,tada KOVOK.. ir kovok ,ne iki begalybes lindimu i "subine",o kaip TIKRAS VYRAS.....zinai tukstancius seimu istinka krizes,nebuna ,kaip sviestu patepta ir arba viskas susidelioja,arba ne...Deja kaip bebutu gaila,gyvenimas duotas tik vienas,ir suprantama,kad ji norisi nugyventi su mylimais zmonem...

QUOTE(lukne1 @ 2011 12 08, 22:42)
Nvedes draugas seimoje - jau pavojus. Kalbu is patirties..Mano MB kazkaip susigaude, kad vienas jo draugelis padejes aki ant manes (nors man tai net ne i galva), draugystes greitai baigesi..Teko vaikinukui emigruoti..Jokiu pasitikejimu draugais negali buti, kad ir kaip tai skaudu 

o tai jis del jusu emigravo?

QUOTE(sausė @ 2011 12 09, 08:49)
ne, jis toks keistuolis siek tiek... nieko nesakes emigravo... sugalvojo ir tiek... dabar, kai cia tokia situacija, gal ir teisingas jo sprendimas buvo emigruoti, kai pagalvoji, bet toks elgesys- niekada neatleisiu jam uz tai.. kad ir kas tarp ju bebuvo...
Papildyta:
QUOTE(sachura @ 2011 12 09, 06:31)
na situacija nekokia ,tik uzjaust galima....
as pasakysiu is savo patirties,kuo labiau lenda i "sikna" tuo labiau putiesi,kai pradeda nekreipt demesio,tada pati lendi i akis ir to reikalauji
..va va tokia tiesa...ir maziau jus lyskit,su visokiom gelem ir pan...Ir isviso maziau cia atsiprasinekit kitu forumieciu kurios "vaziuoja" ant jusu
, bukit vyriskas,turekit savo nuomone....
Kurios nepatyre,ka reiskia but paliktam mylimo zmogaus,lengvai patarimus gali dalinti...yra skaudu begalo, be krasto...zeme slysta is po koju...ir faktas gali nusizeminti iki "skuduro"lygio,bet tas tikrai nepades,jai ji nusprende 100%skirtis.......Bet jai jauti ir matai ,kad dar yra bent kruopelyte vilties buti kartu,tada KOVOK.. ir kovok ,ne iki begalybes lindimu i "subine",o kaip TIKRAS VYRAS.....zinai tukstancius seimu istinka krizes,nebuna ,kaip sviestu patepta ir arba viskas susidelioja,arba ne...Deja kaip bebutu gaila,gyvenimas duotas tik vienas,ir suprantama,kad ji norisi nugyventi su mylimais zmonem... 

na sachura, taip, jus visiskai teisi... nesuku galvos, kai kiti vaziuoja, nes suprantu, kad patarti visada lengva kitam, kai pats nesi tokioj situacijoj atsidures... niekad netikejau, kad pas mus seimoj taip gali nutikti... sakau, tai kaip spyris man i subine ir bausme uz tai, koks buvau iki siol.... kol kas ji nieko nenusprende ir elgiasi kazkaip labai idomiai.. tiesiog yra pasimetusi ir tai matydamas, as tikrai kovosiu, kovosiu iki galo.... kai jau matysiu, kad tikrai pabaiga, tada paleisiu.... o kol kas as nenuleidau ranku... NEGALIU PASIDUOT...
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 08:38)
ne, jis toks keistuolis siek tiek... nieko nesakes emigravo... sugalvojo ir tiek... dabar, kai cia tokia situacija, gal ir teisingas jo sprendimas buvo emigruoti, kai pagalvoji, bet toks elgesys- niekada neatleisiu jam uz tai.. kad ir kas tarp ju bebuvo...
kaip cia jus atsaket ne i jums uzduota klausima?

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 09, 10:26)
ta prasme?
na as dirbau su juo, susidraugavom.. skau, patapom vos ne kaip broliai...
nieko zmogus buvo.. draugiskas, mokantis isklausyt, pakalbet... Bet kasdieniski kandus juokeliai, meginimas igelt kartais zeizdavo.. tasnepatikdavo ir zmonai... dabar, kai mato retai, to tiesiog nepastebi arba nenori pastebeti... susizavejimas daro savo... Kasdienybe tikrai butu kitokia, manau.. bet kam sneket, kas butu, jeigu butu... nera prasmes...
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 11:28)
ta prasme?
nieko zmogus buvo.. draugiskas, mokantis isklausyt, pakalbet... Bet kasdieniski kandus juokeliai, meginimas igelt kartais zeizdavo.. tasnepatikdavo ir zmonai... dabar, kai mato retai, to tiesiog nepastebi arba nenori pastebeti... susizavejimas daro savo... Kasdienybe tikrai butu kitokia, manau.. bet kam sneket, kas butu, jeigu butu... nera prasmes...
geras draugas . Ar jūs kartais nesate iš tokių vyrų kuriuos galima pavadinti bailiais ?