QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 07:38)
ne, jis toks keistuolis siek tiek... nieko nesakes emigravo... sugalvojo ir tiek... dabar, kai cia tokia situacija, gal ir teisingas jo sprendimas buvo emigruoti, kai pagalvoji, bet toks elgesys- niekada neatleisiu jam uz tai.. kad ir kas tarp ju bebuvo...
na sachura, taip, jus visiskai teisi... nesuku galvos, kai kiti vaziuoja, nes suprantu, kad patarti visada lengva kitam, kai pats nesi tokioj situacijoj atsidures... niekad netikejau, kad pas mus seimoj taip gali nutikti... sakau, tai kaip spyris man i subine ir bausme uz tai, koks buvau iki siol.... kol kas ji nieko nenusprende ir elgiasi kazkaip labai idomiai.. tiesiog yra pasimetusi ir tai matydamas, as tikrai kovosiu, kovosiu iki galo.... kai jau matysiu, kad tikrai pabaiga, tada paleisiu.... o kol kas as nenuleidau ranku... NEGALIU PASIDUOT...
Nu gal jau baikit

Ne tas vaikinukas jus isdave, o jusu zmona. Kodel savo pykti, kuri butu sveika parodyti zmonai, nukreipiate i kitus asmenis?
Esu moteris, ir isivaizudoju, kaip sunku pasakyti vyrui: as taves nemyliu. Mano manymu, jei moteris sugeba pasakyti tokius zodzius savo vyrui, ji visiskai nesiblasko, ir yra gerai apgalvojusi ka daro. Gal ji tik pasimetus del jusu elgesio, 'kovojimo', geliu ir atsiprasinejimo, ir galvoja ko jus dar nesuprantate tuose zodziuose ir kaip kitaip jums paaiskinti?
Ir del to 'patarti visada lengva kitam, kai pats nesi tokioj situacijoj atsidures'. Been there, done that. Ir nemazai cia patarianciu moteru panasias situacijas yra pergyvene ir ne 'is kepures' patarineja, o is asmenines patirties. Bet neatrodo, kad cia patarimu, kaip temos antraste skelbia, butumet atejes, nebent pritarimo

Na nenorit girdeti to, ko nenorit, 'nesuku galvos, kai kiti vaziuoja', 'toks jau esu', ir tupit toje situacijoje. Ir uzuot ejes pirmyn, stovit vietoje. Ir blaskotes, ir kenciat, kankinat save. Nemylit jus saves, ir neparodot pavyzdzio savo zmonai, kaip su jumis reikia elgtis.