Įkraunama...
Įkraunama...

Yra trečias - reik patarimų

QUOTE(senmerge @ 2011 12 09, 12:46)
čia tai geras , gerai būtų turėti tokį vyrą namie , kurį gali valdyti ir ant jo išsilieti , kai yra bloga nuotaika . Ant jo galvos testuoti keptuvių , kočėlų , kitų buitinių prietaisų tvirtumą , peilių ir šakučių aštrumą. Tikrinti ar kaktusai nevysta .  biggrin.gif

o kas čia gero??? negi tai būtų tavo gyvenimo pilnatvė???
Atsakyti
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 14:29)
0
is tirkuju jis emigravo prie skokius 5-6 metus.... tada zinia, kad jis isvyksta visiem buvo kaip perkunas is giedro dangaus... bendravom artimai, kai isvyko, paskui atitolom.. naturalu, mes cia, jis ten.... taciau su zmona jie kartais susirasinejo... nemaciau niweko blogo... o situacija jau aprasiau... isleidau pas drauge, paskui apsilanke pas ji... ta zinojau ir nemaciau tragedijos tikrai... nes draugai buvom visi geri ir minties jokios nekilo... po keliones, jur rysys nenutruko, kazkiek bendravau ir as su juo, bet maziau... o kai antra karta viskas buvo.. zodziu, viska aprasiau.
o turiu ka turiu.... ir tikrai neverkiu, nerasykit, kad istizes, ta jau zinau....
Papildyta:
as tik pasakysiu ta pati - nepatinka, neskaitykit ir nerasykit.... o kaip viskas bus - matysim, nes as ranku nenuleisiu....
visiems patikti neimanoma...as ir nesistengiu

Baik , man tu jau patinki mirksiukas.gif Emigravo , gal todėl , kad suvedžiojo kokio kito draugo žmoną ir teko net į užsienį bėgti .
Ne, tai nebūtų gyvenimo pilnatvė . Ji tada yra , kai vyras ant rankų nešioja . Ir visus savo pinigus atiduoda .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 09 gruodžio 2011 - 12:50
Nieko Jus nepasieksit man atrodo lįsdamas prie jos. Ir pagalbos ne jai reikia, o Jums. Žinot, man asmeniškai net kažkaip šlykštu būtų vyras, kuris po išdavystės vistiek bėgiotų iš paskos. Erzina tokie savęs negerbiantys žmonės. Nesakau, kad nebendraut, vis tiek po vienu stogu esat, bet atstumas emocinis reikalingas. Turbūt didesnis efektas būtų, jei tarkim po išdavystės mano vyras nueitų kažkur ir negrįžtų pvz keliom dienom, arba nekalbėtų, o čia atrodo, ką bepadarytum, kaip bepasielgtum, vistiek toks prielipa. Mane asmeniškai tik dar labiau suerzintų.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 12 09, 13:03)
Nieko Jus nepasieksit man atrodo lįsdamas prie jos. Ir pagalbos ne jai reikia, o Jums. Žinot, man asmeniškai net kažkaip šlykštu būtų vyras, kuris po išdavystės vistiek bėgiotų iš paskos. Erzina tokie savęs negerbiantys žmonės. Nesakau, kad nebendraut, vis tiek po vienu stogu esat, bet atstumas emocinis reikalingas. Turbūt didesnis efektas būtų, jei tarkim po išdavystės mano vyras nueitų kažkur ir negrįžtų pvz keliom dienom, arba nekalbėtų, o čia atrodo, ką bepadarytum, kaip bepasielgtum, vistiek toks prielipa. Mane asmeniškai tik dar labiau suerzintų.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Žinote, jei mano vyras man nuėjus pas kitą pradėtų lįsti į akis su kvietkom, aš arba susirūpinčiau jo psichine sveikata, arba suprasčiau, kad nei velnio jis manęs ir nemylėjo. Pyktis tokiu atveju - normali emocinė išraiška, jei šeimoje jausmų būta. O čia.. Arba ši istorija išgalvota, arba temos autosrius viso labo apsižliumbęs namų skuduras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 12 09, 15:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Žinote, jei mano vyras man nuėjus pas kitą pradėtų lįsti į akis su kvietkom, aš arba susirūpinčiau jo psichine sveikata, arba suprasčiau, kad nei velnio jis manęs ir nemylėjo. Pyktis tokiu atveju - normali emocinė išraiška, jei šeimoje jausmų būta. O čia.. Arba ši istorija išgalvota, arba temos autosrius viso labo apsižliumbęs namų skuduras.  doh.gif

as ir noriu isgirsti jusu patarimus, todel ir parasiau i foruma. Esme, kaip ji sako, kodel ja pastumejo isvaziuoti i uzsieni, kad pas mus namie is tikruju iki tol buvo krize... tai as tiesiog ir nieko neburbejau ant jos, tik pasakiau kad man skaudu ir tiek, toks jos elgesys. Kai grizo, maniau, kaip jus ir sakot, kad namie bus skandalas, bet sugebejau save suimti i rankas ir pasielgiau kaip arpasiau, tuo nustebindamas net pati save. As bandau dabar taisyti padeti, gal neteisingais metodais, aisku, bet bandau kazkaip grazinti viska i atgal. Manau, kad gincas po keliones, butu iskart viska sugrioves, o dabar tikiuosi ir turiu vilti, kad kazka dar imanoma pataisyt...
Si istorija neisgalvota, bet ne man sprest ar jus tikit, ar ne.
Taip, negerbiu savesm taip, zeminu save, bet sikart nutariau pasielgti butent taip.... Gal gailesiuosi veliau, bet man atrodo, kad taip elgtis yra teisingiau, nes turiu vilti prakalbinti zmogu....
Atsakyti
Kai kuriu postus paskaicius, tai nei juokas neima. Turbut dauguma suzinojusios apie vyro nuklydima bandytu atleist, tvirtintu, kad ji myli ir tt, o kai autorius megina pamirst, tai kas ivyko, tai puola ji. Si situacija labai liudna ir sudetinga. Zmogus ne tik pasiryzes atleist poniutei uz jos gastroles, bet ir nori issaugot seima, myli zmona, nori ja susigrazinti. Viskas butu paprasciau, jei ji butu tiesiog nuklydusi ir gailejusis del to, bet cia ne viskas taip paprasta. Susisuko jai galvele, tai vien atleidimo neuztenka, reikia rimtos kovos, jei tikrai nori, kad seima liktu kartu. Geles, aisku, cia nebepades. Reikia tvirtumo, grieztumo, bet neperlenkti lazdos irgi. Nustokit ji pulti, nes ne jis zmona isdave. Kai moterys guodzias, kad vyras meiluze turi, tai puolat guost, vyra juodint, ja teisint. O jei vyras pasiguodzia, tai vistiek jis kaltas, o ta ale sventoji. Turi autorius minusu, kuriuos jam isakem, padare klaidu, kurias suprato, bet del to boba teisint, o ji pulti nepriezastys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 09, 16:40)
Kai kuriu postus paskaicius, tai nei juokas neima. Turbut dauguma suzinojusios apie vyro nuklydima bandytu atleist, tvirtintu, kad ji myli ir tt, o kai autorius megina pamirst, tai kas ivyko, tai puola ji. Si situacija labai liudna ir sudetinga. Zmogus ne tik pasiryzes atleist poniutei uz jos gastroles, bet ir nori issaugot seima, myli zmona, nori ja susigrazinti. Viskas butu paprasciau, jei ji butu tiesiog nuklydusi ir gailejusis del to, bet cia ne viskas taip paprasta. Susisuko jai galvele, tai vien atleidimo neuztenka, reikia rimtos kovos, jei tikrai nori, kad seima liktu kartu. Geles, aisku, cia nebepades. Reikia tvirtumo, grieztumo, bet neperlenkti lazdos irgi. Nustokit ji pulti, nes ne jis zmona isdave. Kai moterys guodzias, kad vyras meiluze turi, tai puolat guost, vyra juodint, ja teisint. O jei vyras pasiguodzia, tai vistiek jis kaltas, o ta ale sventoji. Turi autorius minusu, kuriuos jam isakem, padare klaidu, kurias suprato, bet del to boba teisint, o ji pulti nepriezastys  mirksiukas.gif

na sikart su Kasniukes nuomone sutinku.
Kartoju - nesiguodziu ir neieskau uztarimo ar paramos. Aprasiau viska,kaip kas buvo, nieko nepagrazindamas. Savo elgesio nepateisinu,bet nemanau, kad butent taip viska uzbaigti butu teisinga.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 12 09, 11:08)
Jūs man neaiškinkite ką man daryti, aš jums neaiškinsiu kur jums eiti, o.k?  4u.gif

lotuliukas.gif nesipusk, o tai susprogsi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 09, 16:40)
Kai kuriu postus paskaicius, tai nei juokas neima. Turbut dauguma suzinojusios apie vyro nuklydima bandytu atleist, tvirtintu, kad ji myli ir tt, o kai autorius megina pamirst, tai kas ivyko, tai puola ji. Si situacija labai liudna ir sudetinga. Zmogus ne tik pasiryzes atleist poniutei uz jos gastroles, bet ir nori issaugot seima, myli zmona, nori ja susigrazinti. Viskas butu paprasciau, jei ji butu tiesiog nuklydusi ir gailejusis del to, bet cia ne viskas taip paprasta. Susisuko jai galvele, tai vien atleidimo neuztenka, reikia rimtos kovos, jei tikrai nori, kad seima liktu kartu. Geles, aisku, cia nebepades. Reikia tvirtumo, grieztumo, bet neperlenkti lazdos irgi. Nustokit ji pulti, nes ne jis zmona isdave. Kai moterys guodzias, kad vyras meiluze turi, tai puolat guost, vyra juodint, ja teisint. O jei vyras pasiguodzia, tai vistiek jis kaltas, o ta ale sventoji. Turi autorius minusu, kuriuos jam isakem, padare klaidu, kurias suprato, bet del to boba teisint, o ji pulti nepriezastys  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man kai kuriu pasisakiusiu izeidziantys zodziai autoriaus atzvilgiu tikrai skamba mazu maziausiai nebrendyliskai, bet jei zmogus kitaip nemoka issakyti savo nuomones, tai atleistina cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 09 gruodžio 2011 - 16:45
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 09, 09:26)
kaip cia jus atsaket ne i jums uzduota klausima?  bigsmile.gif

QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 09:28)
ta prasme?

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 12 09, 18:04)

as cia irgi nesupratau wink.gif
Atsakyti
Man tai atrodo pats prasčiausias būdas tarpasmenines problemas "spręsti" ne tarpasmeniškai, o pavieniui www erdvėse. Čia niekas niekur neveda ir tiek. Kas kur daugiau pliusų sudės pažiūrėt ir tada spręst? ... irnesakyk.gif
Gal tiek.

Nebent tema patrolinimui...
Jei tikra - sėkmės jums ieškant išeities. Nuoširdžiai.

Gal kam bus įdomu padedant susivokt pvz. va tokia knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 gruodžio 2011 - 17:35
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 17:10)
as cia irgi nesupratau wink.gif

as supratau, kad tu nesupratai mirksiukas.gif

o siaip buk stiprus. o tu nenori padaryti vieno paprasto ejimo- jei nori galvoji apie ja, cia mums verki kiek tik sirdis geidzia, bet pries ja buni saltas ir abejingas, jokiu geliu, jokiu maldavimu neiseiti, gyveni sau ir tiek. bet reiks truputi pakenteti. ziurek, gal kas nors ir pasikeis, o jei ne- tu jai tikrai nebereikalingas
Atsakyti