Įkraunama...
Įkraunama...

Yra trečias - reik patarimų

QUOTE(MK. @ 2011 12 10, 21:58)
tai ko jam aiškini, kur eit ?
Turbūt pats nemylėjęs ir šeimos neturi.

Na jei jis asilas, tai ir klausys visu patarimu. Siaip zmogui galva ant peciu yra, kad ja galvot. O nuomone gali visi isakyt, tai kad nepurkstauk cia...
biggrin.gif jei buciau nemylejes, tai dabar jau senai guleciau savo lovytej apsikabines meskiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 12 10, 20:15)
o pats ko čia

QUOTE(senmerge @ 2011 12 10, 21:39)
čia jums draudžiama zona .  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(supermario @ 2011 12 10, 22:59)
D jei buciau nemylejes, tai dabar jau senai guleciau savo lovytej apsikabines meskiuka smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 12 10, 20:39)
čia jums draudžiama zona .  tongue.gif

Taip, cia skyrelis 'Tarp musu, mergaiciu'. Temos autorius kaip tik cia pataike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2011 12 09, 23:52)
Vadinasi ir vyrai eina i kaire ne be reikalo  mirksiukas.gif

Tikrai manau, kad taip. Tik ne tie primatai. Bet jei zmona istisai gruzina, kad tu nevykes, neuzdirbi pinigu, neturim masinos kaip petraiciai, tu to nemoki, ano nemoki+sekso badas, nes zmona uzsiraukus istisai ir jai galva skauda, tai nu iseina ir jie. Pas tas, kurioms yra priimtini.
Atsakyti
nu kokius veiksmus autorius padare jau?
nieko?
toliau sedi ir laukia kazko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 11, 11:32)
nu kokius veiksmus autorius padare jau?
nieko?
toliau sedi ir laukia kazko?  g.gif

Labai jau lengva atsisėdus komentuoti. Įdomu, ką pati darytumėte. Juolab, kad čia tokia situacija, kur ne viskas, o tisliau labai mažai, kas nuo vyro priklauso, nes jis tai nenori nei išeiti, nei skirtis.
Temos autoriau, suprantu, kad tikrai norisi ieškoti paguodos, supratimo, patarimų, tačiau supermama, mano nuomone, labai netinkama vieta. Kaip jau pats įsitikinote, kai kurie komentarai tikrai priverčia net žagtelti. Aš Jums siulyčiau pasikalbėti su psichologu. Jums vienam, arba kartu su žmona. Pati savo kailiu esu patyrusi, kaip kartais vienas paprastutis, bet laiku ir teisingai užduotas klausimas gali išspręsti krūva problemų.
O čia, tai ką, visi komentuoja, tarpusavyje pykstasi, o esu tikra, kad Jums nei paguodos, nei naudos iš to. Geriau kreipkitės į žmones, kurie yra suinteresuoti Jums padėti.
Atsakyti
Ernesta, sutinku, kad kai kurie komentarai parasyti grubiai ar net izeidziamai. Bet juose nemazai ir tiesos, protingas zmogus tikrai gali atsirinkti. Kai kurios moterys butent ir rase is asmenines patirties, kaip jas toks elgesys veikia. Jau pats autorius galejo n kartu susimastyt, kad norejo uzuojautos, o tokiu elgesiu pritrauke visiskai priesinga reakcija doh.gif Nu kiek gi galima dauzyti galva siena? Kaip galima naudoti ta pati metoda vel ir vel, ir tiketis skirtingo rezultato?? user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 11, 13:36)
Labai jau lengva atsisėdus komentuoti. Įdomu, ką pati darytumėte.

daryciau kazka,o ne sedeciau ir verkciau kaip man sunku forumuose..tuo labiau diedas budamas .
o psichologas zmonos negrazins..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 11, 16:08)
daryciau kazka,o ne sedeciau ir verkciau kaip man sunku forumuose..tuo labiau diedas budamas .
o psichologas zmonos negrazins..

Negrąžins, bet padės susivokti, ar tos žmonos reikia, ir kaip gyventi toliau.
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 11, 17:34)
Negrąžins, bet padės susivokti, ar tos žmonos reikia, ir kaip gyventi toliau.

Arba bent jau patars, kaip pernelyg nedramatizuot tokios situacijos.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 11, 17:08)
daryciau kazka

Pavyzdžiui, ką?..
Atsakyti
Va va, siaip gerai kad padetu atsikvoset, nusileist ant zemes ir viska blaivom akim pamatyt, o ne taip kaip dabar, myliu, noriu, negaliu smile.gif
Atsakyti
senokai neraisau... Tiesiog nenorejau prisest ir grizt prie sios temos, bet pamaniau, kad riekia parasyt, kaip viskas pasisuko.... Savaitgalis buvo beveik idealus, praleidom visi laika kartu, pradejau tiketi, kad viskas susitvarkys, taciau... Vaziuojant nam, nezinau, ar man pasirode, ar buvo taip is tiesu, zmonai i telefona ar pamajakino, ar parase SMS. Mane tai uzgtavo tieisog, suzeide vle sirdi... Suprantu, gal nieko nebuvo, bet tiesiog, grizus namo, ji sako, kad nenori miego ir t.t. Zodziu, pasedes prie kompo... susinervinau ir viskas. Bandziau kalbet apie tai, buvo kas ar ne, aisku, ji sako, kad nebuvo, o jei ir buvo, tai ne mano reikalas.... Zodziu, kaip ir susigadino viskas... Ir sekmadieni padariau didziausia klaida savo gyvenime.... Idejau sekimo priograma i kompa, o ji pastebejo tai... Skyrybos bus po Nauju metu.. Liudna... Grauziu save, bet pats kaltas... Zinau, kad netleistina klaida padariau, nesiteisinu, galiuosi, bet pats kaltas....
Atsakyti