Įkraunama...
Įkraunama...

Yra trečias - reik patarimų

Zmogau, skirkis tik greiciau, gyvenimas juk taip ir prabegs belaukiant... sorry, nelabai gilinausi kiek laiko cia tokios problemos tave kankina, bet jei per kokius metus nesigavo, tai mires reikalas
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2011 12 09, 19:19)
Zmogau, skirkis tik greiciau, gyvenimas juk taip ir prabegs belaukiant... sorry, nelabai gilinausi kiek laiko cia tokios problemos tave kankina, bet jei per kokius metus nesigavo, tai mires reikalas

is kur tu vis islendi? gal kita karta vis del to pasigilink ka nors rasydama (-as)
Atsakyti
o ka cia gilintis, jei ragus stato smile.gif juo labiau pilnai tikiu kad taip ir yra... zodziu rado uzuojauta cia, todel ir raudoja dabar
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2011 12 09, 20:53)
o ka cia gilintis, jei ragus stato smile.gif juo labiau pilnai tikiu kad taip ir yra... zodziu rado uzuojauta cia, todel ir raudoja dabar

doh.gif lotuliukas.gif tu pirma paskaityk. uzuojautos cia nei kvapo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 12 09, 17:51)
Tai Jūs ir guoskite jį, jeigu Jums gaila. Man asmeniškai negaila, užjaučiu autorių, bet negaila. Ir pvz., jei Jums priimtinas toks vyro elgesys, tai man visiškai ne. Ir nematau nieko blogo jausti solidarumą moteriai. Ši išdavystė neatrodo spontaniška. Autorius lyg tarp kitko paminėjo, kad gal nekalbėjo, gal to nedarė, gal ano, moteriškė jį net vaiku išvadino. Ar Jūs vyrą vadinate be reikalo vaiku? Man tokie pasakymai-aš ją išleidau, galvojau, kad nieko skamba kažkaip nežinau, mažų mažiausiai keistai pavadinkim. Nematau reikalo pult moters, nes kažkodėl atrodo, kad jos istorija skambėtų visai ne taip. O savęs negerbiantis žmogus, tai čia visai jau nesvarbu, vyras ar moteris. Jos neteisinu iš principo, bet galiu suprast, kad nuo dėmesio nerodymo ir abejingumo lengvai galėjo susigundyt, gi jauna, gi viskas dega, o čia dykuma, kuri pajudėjo tik po nuvykimo pas meilužį.

Vadinasi ir vyrai eina i kaire ne be reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 14:46)
na sikart su Kasniukes nuomone sutinku.
Kartoju - nesiguodziu ir neieskau uztarimo ar paramos. Aprasiau viska,kaip kas buvo, nieko nepagrazindamas. Savo elgesio nepateisinu,bet nemanau, kad butent taip viska uzbaigti butu teisinga.

Neisizeiskit, bet jus cia sutinkat su tom nuomonem, kurios jums patinka. Atejot cia ne patarimu (kuriuo is ju pasinaudojot?..) o uzuojautos, taip ir reikejo tema uzvadint mirksiukas.gif
Mano manymu tai dauguma moteru cia jus ne apjuodint, o patart nori, raso kaip jas nervintu, siutintu ir erzintu toks elgesys. Jus to, regis, visai nenorit girdet. Imat erzint ne tik savo moteri, bet ir forumietes biggrin.gif Nelaikau to juodinimu (aisku yra ir jo, bet ne didzioji dalis).
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 16:10)
as cia irgi nesupratau wink.gif

Matom biggrin.gif
QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 17:01)
va cia ir blaskausi, is tiesu, atvirai pasakius. Kalbetis bandome, kalbames, bet ji man nieko nejaucia. Tiesiog esu jai vaiko tetis ir viskas, netraukiu kaip vyras. Mastau kaip teisingai pasielti - ar bandyti gaivinti santykius dovanelem, gelem ir panasai, ar palikti ja viena ir nutraukt rysius laikinai? galvoju, jei nutrauksiu rysius, ji gali tiesiog imti ir iseit... Blaskausi, nepykit...

Iseis vienu ar kitu atveju, jei nores. O tos dovaneles ja be galo erzins, jeigu ji tikrai isimylejusi (kas panasu is jusu pasakojimo) kita vyra.
Kodel jus vis atsiprasinejate uz savo nuomone? Nesupykit, kad grubiai pasakysiu, bet is sono atrodote labai nevyriskas ir negerbiantis saves bei savo nuomones zmogus. Nenuostabu, kad ir zmona eme zavetis kitu 4u.gif
QUOTE(senmerge @ 2011 12 09, 17:37)
Jūs mane nervinat .

QUOTE(Geforce @ 2011 12 09, 17:44)
nesuku del to galvos.... Nepatinka - neskaitykit. Jusu bedos, kad jus kazkas nervina...
nervus i konservus

Mano subjektyviu manymu, jus tokiu elgesiu nervinat ir savo zmona. O cia jau kur kas liudniau.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 12 09, 21:54)
doh.gif  lotuliukas.gif tu pirma paskaityk. uzuojautos cia nei kvapo  schmoll.gif

Ok, sakau juk ne viska skaiciau, bet paskaites kelias temos autoriaus zinutes, matau graudzias asaras liejanati "vyra"... Aisku, sutinku, kad skaudu, kai tokie dalykai vyksta, bet gal reiktu susiimti i rankas ir imtis kazkokiu ryztingu veiksmu, o ne lieti forumuose asras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2011 12 10, 17:40)
Ok, sakau juk ne viska skaiciau, bet paskaites kelias temos autoriaus zinutes, matau graudzias asaras liejanati "vyra"... Aisku, sutinku, kad skaudu, kai tokie dalykai vyksta, bet gal reiktu susiimti i rankas ir imtis kazkokiu ryztingu veiksmu, o ne lieti forumuose asras smile.gif

o pats ko čia
Atsakyti
O cia ka, draudziama zona, noriu paskaitau, noriu parasau, kiek suprantu leidimo pas nieka nereikia prasyt
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2011 12 10, 21:55)
O cia ka, draudziama zona, noriu paskaitau, noriu parasau, kiek suprantu leidimo pas nieka nereikia prasyt

tai ko jam aiškini, kur eit ?
Turbūt pats nemylėjęs ir šeimos neturi.
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2011 12 10, 22:55)

čia jums draudžiama zona . tongue.gif
Atsakyti
[quote=MK.,2011 12 10, 20:58]
tai ko jam aiškini, kur eit ?
Turbūt pats nemylėjęs ir šeimos neturi.
[/quote
Nu žinokite, ne visi kas garsiai verkia yra kada nors mylėję ( apart save, žinoma), o ir tie turintys šeimas ne būtinai įsimylėję iki ausų. Ir aplamai, kokiu pagrindu jūs čia kitus užsipuldinėjate g.gif Čia nėra kažkoks autorių palaikantis fan klubas ir kiekvienas rašo taip kaip jam atrodo, patinka jums tai ar ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainulkina: 10 gruodžio 2011 - 22:08