QUOTE(Geforce @ 2011 12 12, 09:32)
senokai neraisau... Tiesiog nenorejau prisest ir grizt prie sios temos, bet pamaniau, kad riekia parasyt, kaip viskas pasisuko.... Savaitgalis buvo beveik idealus, praleidom visi laika kartu, pradejau tiketi, kad viskas susitvarkys, taciau... Vaziuojant nam, nezinau, ar man pasirode, ar buvo taip is tiesu, zmonai i telefona ar pamajakino, ar parase SMS. Mane tai uzgtavo tieisog, suzeide vle sirdi... Suprantu, gal nieko nebuvo, bet tiesiog, grizus namo, ji sako, kad nenori miego ir t.t. Zodziu, pasedes prie kompo... susinervinau ir viskas. Bandziau kalbet apie tai, buvo kas ar ne, aisku, ji sako, kad nebuvo, o jei ir buvo, tai ne mano reikalas.... Zodziu, kaip ir susigadino viskas... Ir sekmadieni padariau didziausia klaida savo gyvenime.... Idejau sekimo priograma i kompa, o ji pastebejo tai... Skyrybos bus po Nauju metu.. Liudna... Grauziu save, bet pats kaltas... Zinau, kad netleistina klaida padariau, nesiteisinu, galiuosi, bet pats kaltas....
Reikėjo išplėšti telefoną žmonai iš rankų ir pažiūrėti kas majakina . Parvažiavyus išmesti su visais jos daiktais iš namų .

Ar jūs kada nors elgiatės vyriškai ?