QUOTE(Niktė @ 2011 11 28, 11:24)
Pas vieną sūnų mokykloje rinko po 25 lt, pas kitą darželyje po 35 lt. mergytė dar neina, tai lengva atgaiva
Jeigu prie kiekvieno sūnaus reikėtų dar mestis ir kitiems 5 vaikams aš galėčiau leisti nebent pridėti pas vieną sūnų. pas abu man tikrai būtų per didelė prabanga.
Pas Vyšnią rinko 50 Kalėdoms ir tiek pat dėjom į fondą.Ekskursija berods 32 ar 36.Nemažai vaikų nevyko.
Jeigu prie kiekvieno sūnaus reikėtų dar mestis ir kitiems 5 vaikams aš galėčiau leisti nebent pridėti pas vieną sūnų. pas abu man tikrai būtų per didelė prabanga.

Pas Pupą rinko multimedjiai,remontui,žaliuzėms,minkštam kampui(čia per du metus)buvo tėvų,kurie nesidėjo,tad mums teko mokėti didesnes sumas.Klasėje nėra asocialių,daugiavaikių,ar iš vaikų namų...Kartais kyla mintis,kodėl aš turiu sumokėti už tai,kuo naudosis kito žmogaus vaikai?Mes tikrai ne turtuoliai.
Dėl kaukių,tai man labai patinka užsienio mokyklos-ten vaikai palydimi iki vartelių,už jų-mokyklos reikalai.Aš visai neturiu jokios meniškos gyslelės.Nemoku siūti,megzti,karpyti,daryti puokščių ir t t.O mokytoja baigus mokslus
Dėl uždėjimo už vaiknamiečius:sutinku,kad jie įpranta visko gaut ir galvoja,kad taip bus visada,kad kažkas tiesiog privalo,nes jie vargšai našlaičiai ir t t.Bet iš kitos pusės-yra klasės kolektyvas.Pirma rimta galimybė pabandyt integruotis realiame pasaulyje o ne virti internato aplinkoj.Tad tikrai reikėtų rasti kokią išeitį