As pries pora savaiciu cia gimdziau ir likau visai patenkinta, nors iki pat paskutines dienos blaskiausi tarp ligoniniu ir gydytoju...
Kas ten patiko - tikrai fainas personalas: gydytojai, akuseres, vaiku slauges, net valytojos...

Na, susiduriau ir su pora nelabai maloniu atveju, bet tai buvo tik du is daugelio... palatos, dusai, ir siaip - viskas ok. Tik kazkodel klozetu nuleidimo mechanizmai ar suluze ar pan., tai vandeni nuleisti sunkoka buvo (deja, daugumoje atveju pries save rasdavau nenuleista - matyt kitu moteriskiu pirstai ne tokie laibi kaip mano - norint ji nuleisti reikia plona pirteli ikisti i tokia skylute ir stipriai paspausti...

)
Man operacioja dare Bronius Žaliūnas - labai šaunus ir profesionalus gydytojas - galiu tik rekomenduoti pas jį gimdyti.
Kas nelabai gerai - nesakau, kad blogai, bet is pradziu nustebau, kad reikia viska tureti savo: vaikelio rubelius, pampersus, tvarscius, nuskausminamuosius, palas ir t.t., nes pries keleta metu gimdant Antakalni, savais rubeliais tik namo parsivezti vaikeli parrengiau... Tai kai su kitokia tvarka susiduriau, keista atrode...
Kai vaikeli po gimdymo perkelia i naujagimiu skyriu - ji ten ivynioja i vystklus ir aprengia rubeliais tik kai paduodi savo. As po oprecijos pora dienu be vaikelio gulejau, tai vistiek reikejo savus pampersus duoti... Vz, labai ten viska taupo, na, bet matyt, jiem kitaip neiseina... Nors tas dalykas vienu metu pasirode krastutinis: kai po operacijos mane perkelinejo i kita palata, sako - visiskai neturim patalynes, teks su senaja kraujuota persikelti.. Kazkodel po keliu minuciu ta patalyne visgi atsirado (turiu keleta versiju, kodel, bet nesakysiu

)
Visumoj tikrai sauni vieta gimdyti
Papildyta:Tiesa, del vyru:
Gimdyti su vyru tai visada galima (jei ne operacijos atvejis), bet jei klausi del vyro nakvynes, tai vyras gali nakvoti, jei yra tuo metu vietu (paprastai buna), nors ta nakti kai as atvaziavau gimdyti visi daktarai kalbejo, kad ,,dievas duris atidare", nes per nakti 8 gimdymai (is ju - keturios oprecijos) vyko ir ligonine praktiskai per nakti persipilde. Na, mano vyras ir nesiruose nakvoti, tai mums buvo neaktualu... Po poros dienu ligonine vel atrode tuscia.