[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red]Aš savo du vaikelius pagimdžiau RK. Pirmą vaiką(dukrytę) gimdžiau pas Raguckienę, ir likau labai patenkinta, po manęs daug mano draugių nuėjo pas ją gimdyti ir visos liko patenkintos. Mano gimdymas buvo labai greitas - 2,5val., bet ir tai suspėjau kelis kartus pasakyt, kad mirštu... Atsimenu, kad gydytoja tikrai turi humoro jausmą, nes nuramino štai kaip: "Nieks dabar dar nemirs, reikia pirmiau testamentą parašyt. Tuoj pagymdysi, parašysi ir gali sau mirt kiek norėsi

". Ir visa tai sakė negriežtai, o taip realiai, kad ištikrųjų pagalvojau, kad ner čia ko mirt;

netgi jėgų daugiau atsirado gimdymui. Atsimenu, kažką girdėjau, kad mano vyras su ja juokėsi ir man nuo to ištikrųjų buvo biški lengviau. Ir užsiuvo mane kuo puikiausiai

Ir per patį gimdymą, kai dukrytė išeidavo, labai padėjo teisingai kvėpuot, teisingai stumt, už rankos laikė, kaip mama

. Taip, ji yra griežtoka, bet taip, manau ir turi būti, ji nerėkė ant manęs, tik kartais griežtai pasakydavo, kad pasistengčiau jos klausyti, kad mažiau skaudėtų, ir tai labai padėjo.

. Dėl sūnelio gimimo irgi susitariau su Raguckienę, bet išėjo taip, kad 2sav.iki gimdymo gulėjau RK, nes buvo aukštas spaudimas, svaigo galva, darė visus tyrimus, negalėjo suprast iki galo dėl ko taip, nes kaikurių tyrimų negalima buvo daryti

. Todėl buvo nuspresta, kad bus planinė operacija(cezario pjūvis)dėl to kad buvo rizika man pačiai gimdyti, kad neplištų arterijos galvoje, nes negalima stangintis. Visas 2sav.prižiūrėjo A. Puzienė, ir tokias planines operacijas ji atlieka. Operacija pavyko labai gerai, gydytoja labai faina, švelni, rūpestinga. Sūnelis gimė sveikutis, gražutisĄ