Na tik vienas niuansas: kai gimem, nuogo vaikiuko man neuzdejo ant krutines, o to as labai norejau. Kaip supratau - tai neraligonines praktika. Tiesiog suvyniojo i ligonines vystyklair tik tada dave man.Tai vat to pirmojo rysio kunas prie kuno man labai truko. Na bet dabar aisku jau visa tai pasimirso.
Siaip gimdziau pas Puziene, kalba trumpai,konkreciai, bet ko ir noret, tik greiciau pagimdyt

Mums dave dviviete palata, pirmaja nakti buvo pasilikes ir vyras, nirs galejo miegoti sumumis dar ir kitasdvi naktis, nes jeigu tik nera per daug gimdyviu - tikrai tai yra leidziama.
Na su labkymo valandomis tai tikrai poblema, vyras viena vakara net paslapcia sliukino, nesjau visos durys buvo uzrakintos

Kadangi gimdziau lapkriti bijojau,kad tik palatose nebutu salta, bet tikrai ne, tik labai jau gaivaus oro truko,tad vis nedrasiai vedinom.
Na o del parkavimo - tad kadangi gimdymas prasidejo nakti, tad atvaziavus apir 6ta ryto vyras masina apstate vidinej aikstelej, niekas nepriestaravo. Na o lankant - zinoma, teko moket. Betkas tie keli litai priesneikainojamamazli, a?