QUOTE(Anamaze @ 2007 05 04, 12:29)
svarbiausiai kad pasitikejote savimi nes as dar ilgai nesupratau kad pas mane gime mano mazyle
Nepasitikejau... Mazyle gime sekmadieni ryte. Kai ketvirtadieni pasake,kad galesim vaziuot namo, apsiverkiau. Vaiku gydytoja klausia, kas yra, ar namo nenori. Sakau, bijau. Klausia, ko. Sakau,kad nesusitvarkysiu,kad verks,kad pilvuka skaudes,o as nieko negalesiu padaryt. Nesuprasiu. Nemokesiu. ,,Nieko tokio,-sako. - Ir paskaudes,ir paverks. Mano pacios vakarais klykdavo visa valanda, tai pusvalandziu anksciau maudyt pradejau, tai jau tik pusvalandi klykdavo"

Patare Espumizano lasiuku nusipirkt nuo pilvuko putimo. Jei tikrai labai bijau, kad pieno neuzteks, uzrase ant lapelio pieno misinio pavadinima. Kazkaip ta akimirka supratau,kad kitaip nebus. Kad busiu pati viena labiausiai atsakinga uz savo kudiki,o jei ko - rasiu iseiti ir pagalba.
Pilvuko putima ir dieglius isaugom. Misinio taip ir nenupirkau, nes zinojau,kad beveik kiekvienam prekybos centre galima nusipirkti,jei tikrai labai labai reikes - staigiai bus tai suorganizuota. Bet labai norejau maitinti pati ir tai sekmingai darau iki siol
Prirasiau daug ir gal ne visai i tema, bet cia tam, kad

ir jaunos mamytes nebijotu priimti pozityvios pagalbos, kuri padeda. Ne gniuzdo, o padeda issprest konkrecia problema , igyt patirties ir pasitikejimo savo jegom