Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

Luka78, klausei, ka reiktu tureti. Tai swetika labai gerai viska kaip ir susak, bet kiek dar karta perzvelgiau, neradau vieno dalyko - pasiimk sauksta ir puodeli sau, ligonineje neduoda. tik maista atnesa. ir turek geriamo vandens - gerti noresis ne tik gimdykloje ir daug daug smile.gif dar gali vyrui sumustiniu pritepti, jei jis dalyvaus, ar 100 gramu ideti smile.gif irgi pravercia smile.gif

Atsakyti
sveikos,

as gimdziau sioje klinikoje pas gyd. M.Šilkūną. galiu pasakyti,kad man jis siaip sau, nors po gimdymo ateidavo kasdien...labiausiai mane siutina tenykste prieziura,tiksliau neprieziura,tokio kosmaro neteko patirti,nors pries men buvo gimdziusi mano drauge,tai jai nieko...zodziu visu seseliu saldainiais neprikisi ir pan. nezinau kaip ten reik daryti,bet pasijutau suns vietoj. tik vat, gal ir keistai pasirdoys, bet gal kuri ten gimdziusi man gales padeti...per gimdyma buvo atejusi tokia gydytoja,labai man patiko, tik vat per ta strioka nemaciau jos pavardes, o gydytoju ten daug...ji tokia nedidele apkunute, su akiniais, tada buvo trumpais sviesokais plaukais. gal kuri netycia atpazinote cia aprasyta moteriske ir pasakytumet man pavarde? ax.gif

blogai: gulejau palatoj viena,kur nebuvo nei kriaukles, nei vystimo lentos, leliuku pervystymo skurius treciame aukste,o as antrame gulejau,kai paskambinau seselem,kad reiketu vaikiuka pervystyti, tai atejo susiviepusi ir pasake,kad nieko jai nera...as pati su kilometrine temperatura, nakvot pasilikti is maniskiu niekam neleido(matyt kazko nedave),o pas mane per visa nakti ne karto nebuvo ateje...antra nakti keturis kartus per dvi valandas lipau i ta trecia auksta sako princeses siknos plauti, buvo nepatenkintos,kad nemoku uzpakalio plauti(galima pamanyt,kad jau uzauginusi simta vaiku iki tol buvau), apskritai toki maza leliuka pirma kart gyvenime ne tik kad ant ranku laikiau, bet ir maciau doh.gif zodziu,nekeliau joms jokiu pretenziju(gal cia ir buvo mano klaida),o jos vis skersai ziurejo.viskas pasikeite paskutine diena,kai jau reikejo namo vaziuoti,pasijutau kaip visai kitoj ligononej, ir i kita palata perkele ir prieziura kita buvo...kas keisciausia mano vyrui tos pindos ir leliuku skyriaus visada buvo malonios...
Atsakyti
Perskaičius po 50 puslapių apie VGN ir apie RK, krenta į akis, kad ŽYMIAI daugiau gerų atsiliepimų apie RK, ypač apie žemesnį personalą skiriasi nuomonės, ir dar padariau išvadas, kad VGN personaui svarbiau ne jų darbas, o pinigai, o į RK daug kas važiuoja nesusitaręs ir niekam nieko nemoka IR LIEKA PATENKINTI, kas man labai tinka, nes mokėt nepriimtina.

Manau, pasirinkau ligoninę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2007 05 02, 08:37)
Perskaičius po 50 puslapių apie VGN ir apie RK, krenta į akis, kad ŽYMIAI daugiau gerų atsiliepimų apie RK, ypač apie žemesnį personalą skiriasi nuomonės, ir dar padariau išvadas, kad VGN personaui svarbiau ne jų darbas, o pinigai, o į RK daug kas važiuoja nesusitaręs ir niekam nieko nemoka IR LIEKA PATENKINTI, kas man labai tinka, nes mokėt nepriimtina.

Manau, pasirinkau ligoninę  ax.gif

Teisingas sprendimas thumbup.gif nes as pati rugseji gimdziau RK ir tikrai likau patenkinta pries pat nestuke.gif pabaiga apvaziavau visas ligonines ir RK gimdyklos atrodo zymiai geriau negu VGN mokama.Prie manes budejo dvi daktares ir dvi akuseres 4u.gif ir kaip nekeista bet as pati panorau kad pagr.akuserei butu atlyginta net vyra 2 nakties ileido pas mane tai jam ir pasakiau kad sumoketu.Kitas dienas su sesutemis taip pat gerai bendravau man net nepatogu pasidare tai vyras vel gi atveze saldainiu ir as pavaisinau.Jei tektu vel gimdyti tai daryciau tik RK, o labiausiai nustebino tai kad israsymo diena pagr.personalas t.y. vyr gydytojai vyr akusere atejo pasiteiravo kaip laikausi ir palinkejo sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Man teko gimdyt pas gydytoja Diana Sakalauskaite ir akusere Inga Drutukiene (ar Druteikiene - nepamenu tikrai). Abi jaunos, svelnios, malonios,pasirode tikrai kompetetingos thumbup.gif Nebuvau su jom susitarus. Atsidekojom su abiem vienodai,nes tikrai abi daug padejo, ir abiem jautemes vienodai dekingi. Melsciausi,kad antrakart vel pas jas pakliuciau smile.gif , bet is anksto nesitarciau: jie ten dirba po 24 val. (jei teisingai pamenu, nuo 8 iki 8). O kiek darbingas gali buti kvalifikuociausias gydytojas, nemiegojes kelias paras?.. Tiesa,pati buvau susitarus su gyd. D. Bartkeviciene, tai ji man telefonu taip ir pasake: ,,Jei nori - atvaziuosiu. Bet gali drasiai gimdyt su Inga ir Diana." Dziaugiuosi,kad taip isejo smile.gif
Is tikruju cia daug geru atsiliepimu apie kitus gydytojus,o ir tos 2 moteriskaites,su kuriom teko vienoj palatoj gulet,gimdziusios pas skirtingus gydytojus be isankstinio susitarimo, buvo patenkintos. Ir mes visos trys kiekviena buvom isitikinusios, kad ,,man labai pasiseke" biggrin.gif Todel tikrai norisi tiketi,kad visi ten dirbantys gydytojai yra geri ir kompetetingi smile.gif
Visoms nestuke.gif malonaus susitikimo su savo stebukliukais 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

as irgi gimdziau sioje ligonineje, bet antra karta negimdiciau, nei uz ka.
Mano prieziura buvo gera, buvau susitarusi, bet jau leliuku prieziura - baisu!!!
Atsakyti
QUOTE(Kipse1 @ 2007 05 03, 15:26)
Sveiki,

as irgi gimdziau sioje ligonineje, bet antra karta negimdiciau, nei uz ka.
Mano prieziura buvo gera, buvau susitarusi, bet jau leliuku prieziura - baisu!!!

Nelabai sutinku su jusu posakiu apie vaikucio prieziura Ziurint ka pati tikejotes gauti mama geriausiai zino ka vaikuciui reikia ior nereikia is sesuciu tiketis kad jos vien aplink jus sokines as pavyzdziui pati viska dariausi tik pirma karta uzejau pasiteirauti arba pamatyti kaip perrengineti vystyti. ir aisku nepagailejai viena sokoladuka blush2.gif nejaugi gaila bet tai padariau po visu paaiskinimu.Nakti maniskiai skaudejo pilvuka nuejau ir man be problemu dave espumizano ir po poros valandu uzejo pasiteiravo ar aprimo mazyle nezinau g.gif kaip jums taip nutiko gal kelete siaubingu reikalavimu g.gif
Atsakyti
Del vaikuciu prieziuros... Ne visai sutikciau, kad ,,mama geriausiai zino ka vaikuciui reikia"... Maniske nuo gimimo tokia nerami buvo,kad jei pati nenueidavau su mazyle pas seseles,tai jos ateidavo paziuret, ko cia tas vaikas taip klykia. Puse sesiu ryte pagimdziau,o desimta jau buvau uzsilakscius visaip mazyle ramindama ir ciuciuodama. Nors dar gimdykloj pamaitinus sake,kad dabar kokias 8 val. vaikutis pamiegos... O miegojo gal tik pusvalandi palatoj doh.gif Gydytoja ar seseles tas pirmasias dienas tikrai geriau nuramindavo negu as. Patirtis ir pasitikejimas savim kartais duoda daugiau negu vien begaline meile ir svelnumas. Butent del vaikucio prieziuros bijojau namo vaziuot, bet gydytoja sugebejo man ikvept pasitikejimo savim, ir tikrai viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 04, 08:58)
Nelabai sutinku su jusu posakiu apie vaikucio prieziura Ziurint ka pati tikejotes gauti mama geriausiai zino ka vaikuciui reikia ior nereikia is sesuciu tiketis kad jos vien aplink jus sokines as pavyzdziui pati viska dariausi tik pirma karta uzejau pasiteirauti arba pamatyti kaip perrengineti vystyti. ir aisku nepagailejai viena sokoladuka blush2.gif  nejaugi gaila bet tai padariau po visu paaiskinimu.Nakti maniskiai skaudejo pilvuka nuejau ir man be problemu dave espumizano ir po poros valandu uzejo pasiteiravo ar aprimo mazyle nezinau g.gif  kaip jums taip nutiko gal kelete siaubingu reikalavimu g.gif

Butu gerai jai tokia butu problema:
1. vaika turejo apziureti okulistas - laukiu, laukiu - nera, nueinu i virsu paklausti, o man sako, mes pries valanda Jusu vaikeli apziurejome, ir parodo lapa, kur parasyta - sveikas. Sakau nebuvote - o tai mes tada praleidome gal?, bet atrodo buvome.
Kaip cia suprasti?
ir dar daug visko, bet sis ivykis istrigo labiausiai, nors ir patys sampano bei saldainiu per naujuosius nunesem
Atsakyti
o del mano gymdymo viskas buvo super, gymdziau viena, su vyru gyvenome atskiroje palatoje, puiki prieziura. Mano gytytojas ir akusere kiekviena diena ateidavo pasiziureti, pakonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 04, 12:29)
svarbiausiai kad pasitikejote savimi nes as dar ilgai nesupratau kad pas mane gime mano mazyle biggrin.gif

Nepasitikejau... Mazyle gime sekmadieni ryte. Kai ketvirtadieni pasake,kad galesim vaziuot namo, apsiverkiau. Vaiku gydytoja klausia, kas yra, ar namo nenori. Sakau, bijau. Klausia, ko. Sakau,kad nesusitvarkysiu,kad verks,kad pilvuka skaudes,o as nieko negalesiu padaryt. Nesuprasiu. Nemokesiu. ,,Nieko tokio,-sako. - Ir paskaudes,ir paverks. Mano pacios vakarais klykdavo visa valanda, tai pusvalandziu anksciau maudyt pradejau, tai jau tik pusvalandi klykdavo" biggrin.gif Patare Espumizano lasiuku nusipirkt nuo pilvuko putimo. Jei tikrai labai bijau, kad pieno neuzteks, uzrase ant lapelio pieno misinio pavadinima. Kazkaip ta akimirka supratau,kad kitaip nebus. Kad busiu pati viena labiausiai atsakinga uz savo kudiki,o jei ko - rasiu iseiti ir pagalba.
Pilvuko putima ir dieglius isaugom. Misinio taip ir nenupirkau, nes zinojau,kad beveik kiekvienam prekybos centre galima nusipirkti,jei tikrai labai labai reikes - staigiai bus tai suorganizuota. Bet labai norejau maitinti pati ir tai sekmingai darau iki siol thumbup.gif
Prirasiau daug ir gal ne visai i tema, bet cia tam, kad nestuke.gif ir jaunos mamytes nebijotu priimti pozityvios pagalbos, kuri padeda. Ne gniuzdo, o padeda issprest konkrecia problema , igyt patirties ir pasitikejimo savo jegom 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes tik penktadieni grizom namo is RK ir labai dziaugiames biggrin.gif viskas buvo tiesiog super thumbup.gif . Noriu isreiksti didziausia AČIŪ aciuks.gif gyd. JELENAI VOLOCHOVIČ ir akuserei INGAI DRUTEIKIENEI aciuks.gif ir visam likusiam personalui - auksciausias pilotazas! Mes labai patenkinti ir laimingi! mes vaziavom nesusitare, bet prie savaite pradejome konsultuotis tenais. kai poto teko guleti su kitom gymdyvem, tai ten skraido aplink kiekviena motina ir lialiuka. sesutes nakti atlekia i palata greiciau negu jauna mama speja suvokti, kad tai verkia jos vaikelis. padaro visas reikiamas proceduras, kad nuraminti vaikeli, pamaitina misinuku essen.gif , padaro pilvuko masaza... paplepa su jauna ir nepatirusia mamyte. Ne vieno grubaus zodzio, ne veido israiskos bet kuriu paros metu!!! trumpiau nuo A iki Z. labai noreciau kad toks personalas, kaip sioje ligonineje, dirbtu kiekvienoje! RK - 10 BALU! ploja.gif
Atsakyti