Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

smile.gif+2007 12 14, 17:14-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2007 12 14, 17:14)
o kelevietes ten pogimdyvines palatos?

As pvz gulejau dvivietej, 3 aukste.
Atsakyti
As irgi dvivietej, bet antrame aukste. smile.gif yra kur ir daugiau zmoniu.
Atsakyti
o tai vienvieciu ten nera??
Atsakyti
Yra. Aš gulėjau vienvietėj trečiam aukšte.
Atsakyti
ir ash vienvietej thumbup.gif tik antram aukste
Atsakyti
smile.gif+2007 12 14, 19:42-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2007 12 14, 19:42)
o tai vienvieciu ten nera??

antram aukšte vienvietė palata Nr. 5
Atsakyti
Prieš savaitę gimdžiau RK. Antrą vaikiuką gimdysiu tik čia. Viskas labai patiko. Personalas nuostabus. Galiu paminėt tik tai, kad ten kas 12 val. vis keičiasi pamainos ri visos akušerės vis kitokiso, vis su savo skirtingais patarimais, bet šiaip visi buvo labai malonūs, rūpestingi (nors personalui nė lito, nė saldainio nedaviau), ateidavo aks porą valandų vis paklaust kaip jaučiuos (pragulėjau 5 dienas, po cezario). Vaikų sesutės ir gydytojos irgi labai mielos, vis paklausdavo ar reikia kuom padėt. Jei leliukas verkdavo ar man reikdavo kokios pagalbos, tai sesutės paliko tel., kuriuo paskambinus jas galėdavau išsikviest. Maistas visai pakenčiamas. Tiesą sakant man netgi buvo skanu, nes buvau baisia išalkusi po 2 parų nevalgymo, nes nebuvo galima valgyt iki ir po operacijos. Maistas sukėlė nostalgiją tarybinio vaikų darželio laikams smile.gif
Gulėjau vienvietėje palatoje, kur buvo ir vystymo stalas, ir labai patogi kėdė maitinimui.
Kitus vaikučius gimdysiu tik RK!
Papildyta:
QUOTE(kuskusas @ 2007 12 14, 22:17)
ir ash vienvietej thumbup.gif  tik antram aukste

Klausyk, tai gal toje pačioje? Kada gimdei? smile.gif Aš irgi antrame aukšte, vienvietėje, iškart prie wc smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ababa @ 2007 12 14, 23:31)
antram aukšte vienvietė palata Nr. 5

biggrin.gif aš Nr. 6 buvau iki šio antradienio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Henrietaa @ 2007 12 05, 22:16)
o sitoje ligonineje pagimdzius duoda palas vietoj iklotu  po gimdymo ar kaip? o vaikui pampersa jie patys duoda pradziai? nes pvz. antakalnyje tai duoda.

Nieko neduoda, apie tai persėjo jau kai prieš gimdymą atvažiavau apžiūrėt palatų ir gimdyklų. reik viską savo turėt, ypač pasitiest lovoje tas TENA vienkartines paklodėles, sau paketų, vaikui pampų, drabužėlių, tualetinio popieriaus ir t.t.
Atsakyti

Papildyta:
Klausyk, tai gal toje pačioje? Kada gimdei? smile.gif Aš irgi antrame aukšte, vienvietėje, iškart prie wc smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif aš Nr. 6 buvau iki šio antradienio smile.gif

tikria toje pacioje:) tokia mergaitiska rausvom plytelem ir ciaupas kaip fontanas viska metro spinduliu aptashko:))) tik as ten 2006 geguzes pradzioj gulejau, bet motinos dienos proga gavau leidima parvaziuoti namo thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų rolleyes.gif ir aš noriu paminėti tik geru žodžiu šią ligoninę gimdžiau visus savo tris vaikučius šioje ligoninėje ir nusiskundimų jokių neturiu o gydytojų koks nuoširdumas thumbup.gif gimdymo kambariai truputį prastoki bet kas liečia gydytojus tai esu sužavėta manau gydytojai ir yra svarbiausia. thumbup.gif dabar laukiuosi ketvirto vaikučio ir žinau kad tik tenai važiuosiu gimdyt ir norėjau paklaust mamyčių kurios neperseniausiai grįžote su kniurksinčiais ryšulėliais iš šios ligoninės ar reikėjo ką nors pirkti visko kas susiję su pačiu gimdymu na aš kalbu apie tokią klyzmą,ir gimdyvės ir naujagimio komplektą blush2.gif nes kai tik nuvažiavau trečią gimdyt iškarto įteikė sąrašėlį vyrui kad nubėgtų į vaistinę ir nupirktų šių daikčiukų tai užtat ir parūpo klausimas ar reikia pirkti šiuos daikčiukus g.gif kas liečia vienkartines paklodes tai žinau kad ten tikrai reikia turėti ir pampersus ir drabužiukus vaikučiui viskas kas liečia po gimdymo rolleyes.gif o va ką reikia turėti gimdymo metu apšvieskit mane nes nesinori kad vėl vyrą išsiųstų kažkur pirkti klyzmos ir gimdyvės komplekto doh.gif o važiuosiu atsivežti ketvirto broliuko nors gydytoja Raguckienė pasakė kad dar susitiksim nes dar dukrytės atvažiuosi pasiimti bet pasirodo dar vieno broliuko važiuosiu pasiimti doh.gif kažin ką dabar Raguckienė pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 17 gruodžio 2007 - 12:17
Na kai as gimdziau, tai klizmos irgi neturejau. Uzklause, ar turiu, bet as neturejau, tai jie savo dave. Gal nesiunte vyro pirkti del to, kad gimdyti atvaziavau velai vakare lotuliukas.gif
O kas del vienvieciu palatu, tai jei nera daug gimdyviu, tai jie ir i dvivietes po viena guldo. Ir dar jei nori, antroje lovoje uz atskira (oficialu) mokesti gali vyras apsigyventi.
Papildyta:
QUOTE(ddd @ 2007 12 17, 16:16)
Na kai as gimdziau, tai klizmos irgi neturejau. Uzklause, ar turiu, bet as neturejau, tai jie savo dave. Gal nesiunte vyro pirkti del to, kad gimdyti atvaziavau velai vakare lotuliukas.gif
O kas del vienvieciu palatu, tai jei nera daug gimdyviu, tai jie ir i dvivietes po viena guldo. Ir dar jei nori, antroje lovoje uz atskira (oficialu) mokesti gali vyras apsigyventi.

Ir dar, stiprybes tiek vyruku auginant. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 12 17, 12:15)
o va ką reikia turėti gimdymo metu apšvieskit mane nes nesinori kad vėl vyrą išsiųstų

aš ten dirbančios akušerės tiesiai šviesiai buvau klausiaus šito. Pasakė, kad nieko nereikia. Tik vienkartinių paklodžių sau ir leliukui sauskelnių su drabužėliais.
Atsakyti
QUOTE(ddd @ 2007 12 17, 16:18)

va,va mano vyras jau dabar su baime sako tu pasiteirauk ar nereiks vėl man klyzmos eiti pirkti lotuliukas.gif tai jam jau buvo ale kur dėsis nupirko juk reikia lotuliukas.gif reiks gal nusipirkti turėsiu savo ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ddd @ 2007 12 17, 16:18)
Papildyta:
Ir dar, stiprybes tiek vyruku auginant. Saunuole 4u.gif

hi.gif nu bet išprotėjimas wacko.gif taip tikėjausi flirt.gif bet turbūt neskirta ir tiek doh.gif namie lakstys penki vyrai ir mažoji dama biggrin.gif
Atsakyti