Prieš savaitę gimdžiau RK. Antrą vaikiuką gimdysiu tik čia. Viskas labai patiko. Personalas nuostabus. Galiu paminėt tik tai, kad ten kas 12 val. vis keičiasi pamainos ri visos akušerės vis kitokiso, vis su savo skirtingais patarimais, bet šiaip visi buvo labai malonūs, rūpestingi (nors personalui nė lito, nė saldainio nedaviau), ateidavo aks porą valandų vis paklaust kaip jaučiuos (pragulėjau 5 dienas, po cezario). Vaikų sesutės ir gydytojos irgi labai mielos, vis paklausdavo ar reikia kuom padėt. Jei leliukas verkdavo ar man reikdavo kokios pagalbos, tai sesutės paliko tel., kuriuo paskambinus jas galėdavau išsikviest. Maistas visai pakenčiamas. Tiesą sakant man netgi buvo skanu, nes buvau baisia išalkusi po 2 parų nevalgymo, nes nebuvo galima valgyt iki ir po operacijos. Maistas sukėlė nostalgiją tarybinio vaikų darželio laikams

Gulėjau vienvietėje palatoje, kur buvo ir vystymo stalas, ir labai patogi kėdė maitinimui.
Kitus vaikučius gimdysiu tik RK!
Papildyta:
QUOTE(kuskusas @ 2007 12 14, 22:17)
ir ash vienvietej

tik antram aukste
Klausyk, tai gal toje pačioje? Kada gimdei?

Aš irgi antrame aukšte, vienvietėje, iškart prie wc
Papildyta:
QUOTE(ababa @ 2007 12 14, 23:31)
antram aukšte vienvietė palata Nr. 5

aš Nr. 6 buvau iki šio antradienio
Papildyta:
QUOTE(Henrietaa @ 2007 12 05, 22:16)
o sitoje ligonineje pagimdzius duoda palas vietoj iklotu po gimdymo ar kaip? o vaikui pampersa jie patys duoda pradziai? nes pvz. antakalnyje tai duoda.
Nieko neduoda, apie tai persėjo jau kai prieš gimdymą atvažiavau apžiūrėt palatų ir gimdyklų. reik viską savo turėt, ypač pasitiest lovoje tas TENA vienkartines paklodėles, sau paketų, vaikui pampų, drabužėlių, tualetinio popieriaus ir t.t.