Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(ababa @ 2007 12 20, 12:10)
Tai kad privalo maudyt. Aš gimdžiau šeštadienį anksti ryte.

Čia tokio "privalo" nera. Mums kaip tik per Šemetos kursus aiskino, kad vaikui gerai kuri laika pabuti su tuo vaskiniu sluoksniu. Jau net gerai nepamenu del ko g.gif . Matyt tas maudymas, kaip ir daugelis kitu dalyku ( pav.: virksteles kirpimas iskart ar po kurio laiko) priklauso nuo gydytoju ar seseliu nuomoniu. Nes literaturoj irgi vieningos nuomones nera, kas geriau. Tai matyt ir ligonines personalas kiekvienas sprendzia pagal savo isitikinimus.
Atsakyti
QUOTE(ababa @ 2007 12 20, 11:10)
Tai kad privalo maudyt.

neprivalo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 12 20, 19:08)
neprivalo  mirksiukas.gif  ax.gif

bandau įsivaizduot kaip kūdikis atrodytų, jei jo neišmaudytų blink.gif maniškį tai išmaudė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2007 12 20, 19:08)
bandau įsivaizduot kaip kūdikis atrodytų, jei jo neišmaudytų  blink.gif maniškį tai išmaudė 

Normaliai tongue.gif Mano dukros irgi nemaudė prieš 6 metus. Tik apšluostė.
Atsakyti
del klizmu, tai dar ir nuo gydytojos priklauso. kai pirma gimdziau, nuklizmavo be jokiu ceremoniju. o dabar pati kelis kart perklausiau, ar klizmos nebus. nebuvo, nors si karta naturaliai gimdziau.
tai savaja palikau ligonineje. Akusere mielai prieme, sako, buna, kad neturi.
o man kam ji. gimdyves komplekto neturejau, bet jo ir neprase.
maziuka numaudem naujagimiu palatoje. Gimdykloje nesulaukem, nes ta diena vandeni tik po pietu atsuko, tai nebuvo kaip kelias valandas plota uziminet. nes mums tai sekasi gimdant. butinai atvaziuojam i perpildyta ligonine ir labai dziaugiames, kad neisvaro lauk.

o ligonines personalas tai superinis. nu bent jau man. ypac tos bobulytes, kurios palatas tvarko thumbup.gif . ir maistas visai padorus, ypac kai palyginu, ka Santariskese vaiku ligonineje duoda.

nors man gal sentimentai sitai ligoninei. pati joje gimus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As taip pat gimdziau RKligoninej. nestuke.gif Pasirinkau ja nes mano mama ten dirba tik kitam syriuj.Bet jie ten visi visus pazysta.Gimdyme dalyvavo ir mano vyras. smile.gif Kai atvykusios suzinojom kad budi gyd.Raguckiene mama pasake kad man labai pasiseke ir kad busiu tikrai gerose rankose thumbup.gif Pagimdziau cezario pagalba.
Ir tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif esu begalo patenkinta smile.gif tiek gyd.Raguckiene,tiek visu personalu.Jei kada vel gimdysiu tai tik ten thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Po gimdymo nieks ten nesokinejo aplink mane iki isprotejimo bet kas neaisku visada zmogiska kalba paaiskindavo.Negaliu nieko bloga pasakyti.Ir kudikiu skyriuje dirbancios moterys thumbup.gif ir nakti pas tave atbegs jei tik kas nutiktu.

Taitiek tik geri atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
labas visiems!
greitai gimdysiu antra karta, ir irgi RK. atejau paziureti, ar kas pasikeite smile.gif atrodo, niekas biggrin.gif

QUOTE(Tinka @ 2007 12 22, 15:23)
del klizmu, tai dar ir nuo gydytojos priklauso. kai pirma gimdziau, nuklizmavo be jokiu ceremoniju. o dabar pati kelis kart perklausiau, ar klizmos nebus. nebuvo, nors si karta naturaliai gimdziau.

o man irgi liepe nupirkti klizma, ir vaistinej nieko nezinojo zpie vienkartine, tai teko pirkti paprasta, ja ir sikart pasinaudosiu smile.gif

gimdysiu VEL sausio pradzioje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2007 12 25, 23:43)
labas visiems!
greitai gimdysiu antra karta, ir irgi RK. atejau paziureti, ar kas pasikeite smile.gif atrodo, niekas biggrin.gif
o man irgi liepe nupirkti klizma, ir vaistinej nieko nezinojo zpie vienkartine, tai teko pirkti paprasta, ja ir sikart pasinaudosiu smile.gif

gimdysiu VEL sausio pradzioje wink.gif

tu specialiu klyzmu yra pirkti Alauso vaistineje prie pat RK,Tilto g.Gali nusipirkt- ji vos 4Lt kainuoja, daugiau niekur as ju neradau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chaude* @ 2007 12 28, 15:08)
Gali nusipirkt- ji vos 4Lt kainuoja, daugiau niekur as ju neradau wink.gif

tai ir tėra jų tik toj vienoj vaistinėj. Bandžiau savo laiku ieškotis visokiose eurovaistinėse/bazėse- akis tik išplėsdavo iš nuostabos ir tiek.
Atsakyti
na as buvau pries savaitele pasiklaust butent ka reik turet,tai paciam gimdymui reikia turet ta klyzmos rinkini,nes,sake,kad jos neturi,tai geriau jau nusipirk wink.gif
Atsakyti
Aš klausiausi irgi prieš gimdymą, ar reikia ką turėt. Sakė, kad nieko nereikia pirktis. Paminėjo tą klizmą, bet sakė, kad jei nerasiu kur nusipirkt, tai padarys su savo. Taip ir buvo.
Atsakyti
Labai dėkoju visoms už pasisakymus 4u.gif Mano mintys jau krypsta link šios ligoninės rolleyes.gif Gal galt man konkrečiai pasakyti, žodžiu, gyvenu dabar ramiai, o kažkur apie 38 savaitėlę reikia nuvažiuoti į tą ligoninę, kad užvestų kažkokią kortelę, ar aš čia jau susimakalavau kažką? blush2.gif Tiesiog patarkit, kelintą savaitėlę ten reikėtų kreiptis? 4u.gif Tartis su konkrečiu gydytoju neketinu 4u.gif
Atsakyti