QUOTE(Lina444 @ 2008 01 02, 12:21)
Jei nesiruoši tartis tiesiog nieko nereikia važiuoji kada ateis laikas ir viskas

aš irgi su nieko nesitariau ir nesitarsiu kai surėmė skausmai tada ir nuvažiavau

tada tik ir užvedė kortelę ir tai iškarto neveda pirma patikrina gydytojas nes būna kad dar paleidžia namo o tik patikrinus ar prasidėjo gimdymo veikla užveda kortą sėkmės
aš tai patarčiau nuvažiuoti kai sueis 37 sav., tegu apžiūri, o tada vėl po savaitės atvažiuosi, jei viskas ok ir t.t., nes gal pvz. išaiškėtų, kad reik cezarį daryt ar ką, reik gi tonusus mažylio irgi klausyt kas savaitę, ne rečiau. Man kortelę užvedė kai atvariau jau gimdyt, bet man planinis cezaris buvo.
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2007 12 28, 19:08)
Aš klausiausi irgi prieš gimdymą, ar reikia ką turėt. Sakė, kad nieko nereikia pirktis. Paminėjo tą klizmą, bet sakė, kad jei nerasiu kur nusipirkt, tai padarys su savo. Taip ir buvo.
na, važiuojant gimdyt į RK, būtinai reik dar turėt tų TENA paklodžių ir sau paketų (gulėjau vieną parą su moterim, kuri nebuvo tų paklodžių pasiėmus, tai kruvinoj baloj ji ir gulėjo, kol aš jai nepaskolinau...), vaikui pampų, rūbelių ir t.t. Jei pačios pervystysyt visada (kaip aš), tai ir drėgnų servet., sudocrem mažyliui).Reik dar savo puodelį arbatao turėt ir šaukštą su šakute
Papildyta:
QUOTE(kuskusas @ 2007 12 16, 15:24)
Papildyta:
Klausyk, tai gal toje pačioje? Kada gimdei?

Aš irgi antrame aukšte, vienvietėje, iškart prie wc
Papildyta:

aš Nr. 6 buvau iki šio antradienio
tikria toje pacioje:) tokia mergaitiska rausvom plytelem ir ciaupas kaip fontanas viska metro spinduliu aptashko:))) tik as ten 2006 geguzes pradzioj gulejau, bet motinos dienos proga gavau leidima parvaziuoti namo
geras

labai tvanku man buvo pirmom dienom toje "vonios palatoje", kaip MB pavadino

...o gal tiesiog temperatūra mano pačios nesusireguliavusi
When you worry, you make it double! So, don't worry, be happy!