Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(*vienintelė* @ 2008 01 01, 23:18)
Labai dėkoju visoms už pasisakymus 4u.gif Mano mintys jau krypsta link šios ligoninės rolleyes.gif Gal galt man konkrečiai pasakyti, žodžiu, gyvenu dabar ramiai, o kažkur apie 38 savaitėlę reikia nuvažiuoti į tą ligoninę, kad užvestų kažkokią kortelę, ar aš čia jau susimakalavau kažką? blush2.gif Tiesiog patarkit, kelintą savaitėlę ten reikėtų kreiptis? 4u.gif Tartis su konkrečiu gydytoju neketinu 4u.gif

Aš gimdžiau RK ir likau laaabai patenkinta. Atvažiavau likus savaitei iki gimdymo, norėjau paklausti ką reikia atsivežti ir ar reikia užsivesti kortelę. Tai kortelę užvedė tik tą dieną, kai atvažiavau gimdyti. Gimdžiau nesitarus, gydytoja buvo nereali. Personalas super, seseles ateidavo bet kada, kai man reikėdavo, skambindavau net naktį. Visada viską išaiškindavo ir jokių priekaištų ax.gif Antrą gimdysiu tik RK thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 01 02, 00:18)
Labai dėkoju visoms už pasisakymus 4u.gif Mano mintys jau krypsta link šios ligoninės rolleyes.gif Gal galt man konkrečiai pasakyti, žodžiu, gyvenu dabar ramiai, o kažkur apie 38 savaitėlę reikia nuvažiuoti į tą ligoninę, kad užvestų kažkokią kortelę, ar aš čia jau susimakalavau kažką? blush2.gif Tiesiog patarkit, kelintą savaitėlę ten reikėtų kreiptis? 4u.gif Tartis su konkrečiu gydytoju neketinu 4u.gif

Jei nesiruoši tartis tiesiog nieko nereikia važiuoji kada ateis laikas ir viskas mirksiukas.gif aš irgi su nieko nesitariau ir nesitarsiu kai surėmė skausmai tada ir nuvažiavau smile.gif tada tik ir užvedė kortelę ir tai iškarto neveda pirma patikrina gydytojas nes būna kad dar paleidžia namo o tik patikrinus ar prasidėjo gimdymo veikla užveda kortą sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 02 sausio 2008 - 10:22
Ačiū jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tada ramiai sau laukiu toliau ax.gif O apžiūrėti gimdymo skyrių, kaip suprantu, galima bet kada? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 01 02, 10:47)
Ačiū jums labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tada ramiai sau laukiu toliau ax.gif O apžiūrėti gimdymo skyrių, kaip suprantu, galima bet kada? 4u.gif

Galima, manu, per nesciuju priemimo valandas - nuo 11 iki 15 val 4u.gif Lengvo tau gimdymo 4u.gif Neturetum nusivilti ligonine. Mano ispudziai kuo geriausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 01 02, 11:47)
Galima, manu, per nesciuju priemimo valandas - nuo 11 iki 15 val 4u.gif Lengvo tau gimdymo 4u.gif Neturetum nusivilti ligonine. Mano ispudziai kuo geriausi wub.gif

Dėkui wub.gif Kažkaip jau pradedu labai laukti tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 02, 12:21)
Jei nesiruoši tartis tiesiog nieko nereikia važiuoji kada ateis laikas ir viskas  mirksiukas.gif  aš irgi su nieko nesitariau ir nesitarsiu kai surėmė skausmai tada ir nuvažiavau  smile.gif  tada tik ir užvedė kortelę ir tai iškarto neveda pirma patikrina gydytojas nes būna kad dar paleidžia namo o tik patikrinus ar prasidėjo gimdymo veikla užveda kortą sėkmės mirksiukas.gif

aš tai patarčiau nuvažiuoti kai sueis 37 sav., tegu apžiūri, o tada vėl po savaitės atvažiuosi, jei viskas ok ir t.t., nes gal pvz. išaiškėtų, kad reik cezarį daryt ar ką, reik gi tonusus mažylio irgi klausyt kas savaitę, ne rečiau. Man kortelę užvedė kai atvariau jau gimdyt, bet man planinis cezaris buvo.
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2007 12 28, 19:08)
Aš klausiausi irgi prieš gimdymą, ar reikia ką turėt. Sakė, kad nieko nereikia pirktis. Paminėjo tą klizmą, bet sakė, kad jei nerasiu kur nusipirkt, tai padarys su savo. Taip ir buvo.

na, važiuojant gimdyt į RK, būtinai reik dar turėt tų TENA paklodžių ir sau paketų (gulėjau vieną parą su moterim, kuri nebuvo tų paklodžių pasiėmus, tai kruvinoj baloj ji ir gulėjo, kol aš jai nepaskolinau...), vaikui pampų, rūbelių ir t.t. Jei pačios pervystysyt visada (kaip aš), tai ir drėgnų servet., sudocrem mažyliui).Reik dar savo puodelį arbatao turėt ir šaukštą su šakute smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kuskusas @ 2007 12 16, 15:24)
Papildyta:
Klausyk, tai gal toje pačioje? Kada gimdei? smile.gif Aš irgi antrame aukšte, vienvietėje, iškart prie wc smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif aš Nr. 6 buvau iki šio antradienio smile.gif

tikria toje pacioje:) tokia mergaitiska rausvom plytelem ir ciaupas kaip fontanas viska metro spinduliu aptashko:))) tik as ten 2006 geguzes pradzioj gulejau, bet motinos dienos proga gavau leidima parvaziuoti namo  thumbup.gif

geras drinks_cheers.gif thumbup.gif labai tvanku man buvo pirmom dienom toje "vonios palatoje", kaip MB pavadino biggrin.gif ...o gal tiesiog temperatūra mano pačios nesusireguliavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2008 01 02, 18:53)
būtinai reik dar turėt tų TENA paklodžių ir sau paketų

na šitų dalykų dalykų reikia turėti visur mirksiukas.gif Kaip ir sauskelnių, rūbelių ir pan.
Čia buvo klausta apie gimdymo rinkinius- nuskausminamieji, adatos, daikčiukas virkštelei ir tt. Tokį rinkinį pirkausi, kai kažkada Jokūbe gimdžiau.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 03, 17:54)
na šitų dalykų dalykų reikia turėti visur  mirksiukas.gif Kaip ir sauskelnių, rūbelių ir pan.
Čia buvo klausta apie gimdymo rinkinius- nuskausminamieji, adatos, daikčiukas virkštelei ir tt. Tokį rinkinį pirkausi, kai kažkada Jokūbe gimdžiau.

tai kaip suprantu naujagimio ir gimdyvės komplekto niekam nereikėjo čia kas neseniai gimdėte rolleyes.gif tik klyzma ar dėl visa ko nusipirkti ir tą komplektuką naujag..ir gimdyv.. kas liečia paklodes,pamperius,drabužėlius tai jau viskas aišku smile.gif tik dėl to komplektuko nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2008 01 03, 17:16)
tai kaip  suprantu naujagimio ir gimdyvės komplekto niekam nereikėjo

gimdžiau RK prieš metus ir ten dirbanti akušerė patvirtino, kad nieko panašaus pirktis nereikia.
Atsakyti
.Sveikutes esamos ir busimos mamytes! rolleyes.gif
As taip pat laukiosi savo pirmagimio rolleyes.gif Mano pilvukiu dar tik 26 sav nestuke.gif , bet noriu is anksto apsispresti del ligonines. Kazkaip kai tik pastojau is karto galvojau apie RK ligonine nors apie ja nieko nezinojau. Labai dziaugiosi radus tiek geru atsilepimu apie ja biggrin.gif
Noriu tik pasiteirauti ape kursus. Kur juos galima lankyti ir ar vyras gali lankyti kartu? Kuo ten moko? Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mes su drauge lankem tokias paskaitas, toj poliklinikoje prie Ciurlionio sustojimo. Jai gydytoja dave skrajutes. Man atrodo galima internete rast. Ten galejo eit kas nori (besilaukiancios), aisku ir teveliai. Rode filmus, pasakojo, mokino. Dovaneliu irgi buvo ax.gif . Mums patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Yra kažkokie kursai ir pačiam RK. Kai gulėjau, pamenu skelbimai pirmam aukšte kabėjo. Ir akušerė buvo siūlius ten lankytis.
Atsakyti