Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 15, 11:50)
Man tai buvo taip. Mano terminas buvo 18 diena. Vaziavau ten turbut  4 kartus, vis ne laikas. 27 diena pagulde. Bet gimdymo ne skatino. Pagal ju apskaiciavimus terminas buvo 28 (pagal mano irgi). Atejo 28 dieno. Pagulde i gimdykla,  nuleido vandenys ir t.t.

Aisku ax.gif . Mano terminas tikslus pagal mmm kaip jie ir skaiciuoja 22d. Jei pagal echo tai jeu seniai turejau gimdyti biggrin.gif

Niu tikiuosi pernesioti neprireiks blush2.gif , nes jau nebegaliu kaip sunku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuoliukė22 @ 2008 01 15, 09:58)
O kiek dienu jie leidzia pernesioti?  g.gif Ir kaip tada kas diena vazineji i ligonine ar kaip 

galima gi vaikščiot iki 42 sav. Aš pradėjau važinėti toniukų klausyt nuo 38 sav. Nuo 40 sav važinėjau ten kas antrą dieną. Vaikiukas gimė lygiai 41.

QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 15, 10:50)
Bet gimdymo ne skatino. ..... Pagulde i gimdykla,  nuleido vandenys ir t.t.

taigi vandenų nuleidimas irgi prie skatinimų priklauso :-P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 15 sausio 2008 - 11:30
Laba diena, merginos.
Tikrai labai dziugu pasiskaitineti jusu atsiliepimus smile.gif man gimdymas nusimato vasario 14d. Norejau gimdyti Tyzenhauzu 18-VGN, bet kazkas pakuzdejo pasidometi RK. Nusprendziau ryt apziureti viska savomis akytemis biggrin.gif
Siaip labai jau norisi , kad tevelis turetu galimybe buti su mumis, o RK tai nulemia gimdyviu skaiciu verysad.gif
Dar pastebejau kad RK siek tiek pigiau nei VGN... nors istiesu kas kiek gali tas tiek duoda.
na po apsilankymo dar parasysiu. iki
Atsakyti
QUOTE(Cuoliukė22 @ 2008 01 15, 11:52)
Labas, mergytes kurios gimdziusio RK ir suejus terminui dar nebuvote pagimdziusios, norejau paklausti ar jie skatina pvz mano prasymu  g.gif

Man jei nepagimdysiu iki termino t.y 22d. liepe 11val atvaziuoti pas juos. Ir jei as prasyciau , kad skatintu tai jie sutiktu ar lieptu dar pernesioti  g.gif

Labai aciu uz atsakyma  4u.gif

Aš tai labai prieš skatinamuosius, nes jie kenkia ir mamai ir llialiui (įtakoja deguonies trūkumą kaip suprantu) plius daug skausmingesnis gimdymas tada. Na, aš tai palaukčiau savaitę po termino ir tik tada skatinčiau. manau gydytojai tau su mielu noru paskatins, jau šitą gerą tai jie labai mėgsta. Dažniausiai mamoms tenka kaip tik maldaut kad neskatintų o palauktų natūralių sąrėmių ir veiklos... g.gif
Papildyta:
QUOTE(KristinaG @ 2008 01 15, 13:37)
Laba diena, merginos.
Tikrai labai dziugu pasiskaitineti jusu atsiliepimus smile.gif man gimdymas nusimato vasario 14d. Norejau gimdyti Tyzenhauzu 18-VGN, bet kazkas pakuzdejo pasidometi RK. Nusprendziau ryt apziureti viska savomis akytemis  biggrin.gif
Siaip labai jau  norisi , kad tevelis turetu galimybe buti su mumis, o RK tai nulemia gimdyviu skaiciu  verysad.gif
Dar pastebejau kad RK siek tiek pigiau nei VGN... nors istiesu kas kiek gali tas tiek duoda.
na po apsilankymo dar parasysiu. iki

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2008 01 15, 14:09)
Aš tai labai prieš skatinamuosius, nes jie kenkia ir mamai ir llialiui  (įtakoja deguonies trūkumą kaip suprantu) plius daug skausmingesnis gimdymas tada. Na, aš tai palaukčiau savaitę po termino ir tik tada skatinčiau. manau gydytojai tau su mielu noru paskatins, jau šitą gerą tai jie labai mėgsta. Dažniausiai mamoms tenka kaip tik maldaut kad neskatintų o palauktų natūralių sąrėmių ir veiklos... g.gif

Rimtai? g.gif As kaip tik girdejau, kad neskatina iskart. O draugei skatino tai viskas gerai buvo ax.gif Tai as net nezinau apie ju poveiki, tik zinau, kad labai skauda.]
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 15, 12:29)
taigi vandenų nuleidimas irgi prie skatinimų priklauso :-P

Ne taip supratot. Ne skatino kai buvo terminas. O po to skatino. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuoliukė22 @ 2008 01 15, 14:21)
Rimtai?  g.gif  As kaip tik girdejau, kad neskatina iskart. O draugei skatino tai viskas gerai buvo  ax.gif  Tai as net nezinau apie ju poveiki, tik zinau, kad labai skauda.]
Aciu uz info  4u.gif

Na nezinau. Gimdziau tik karta ir su skatinimu, bet gimdymas nebuvo baisiai skausmingas. Tikejausi ir didesniu skausmu ir t.t. O laikas prabego labai greitai. (Tiesa apie 16.00 padare epidura, paklause ar reikia, as pasakiau daryt) ax.gif

Vandenys nuleido 9. Lauke 1.5val, gal prasides saremiai. Neprasidejo. Leido skatinamuosius. Ir greitai prasidejo gimdymas. !7.00 gime sunelis thumbup.gif

user posted image

Va taip atrodo gimdykla 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 15 sausio 2008 - 15:57
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 15, 15:51)

user posted image

Va taip atrodo gimdykla 4u.gif  ax.gif

as sitoj gimdziau.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 15, 15:51)

Aš irgi čia buvau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 01 15, 13:51)
user posted image

Eina sau, samoliotas koks baisus blink.gif doh.gif O pats stumimas kur vyko - ant to baisaus samolioto????? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 01 15, 15:59)
as sitoj gimdziau.

o aš ne. Aš šiek tiek gražesnėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 01 15, 19:44)
Eina sau, samoliotas koks baisus blink.gif  doh.gif O pats stumimas kur vyko - ant to baisaus samolioto????? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Aš antrajį sūnelį šitoje gimdykloje gimdžiau rolleyes.gif na taip samoliotai ten sovietiniai ir labai nepatogūs o kitame bokse šalimais(gimdžiau pirmajį ir trečią) ten skaitosi pagrindiniam bokse tai išvis ant samolioto net rankenos kitos nebuvo už kur užsikabinti tik virvė pririšta blink.gif nu ale niekas neklausė ar tu nori ar ne reikėjo gimdyt ir tiek doh.gif na salygos tai ten nekokios bet užtat patys gydytojai didis.gif o tai ir yra svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti