Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo kryžiaus ligoninė (RK)

jei gimdyti antra, tai tik RK. Super viskas thumbup.gif .
Atsakyti
O tada dar klausimukas - kai jau stumet, tai kur dejot kojas (t. y. i ka atremet, ar gal laike kas nors), ir ar pristume po samoliotu tada koki staliuka ar kazka - juk kai vaikas islenda, tai ji kazkur pasideti reika, o ir kad neismestu ant grindu baisu g.gif Ar nebuvo tokio jausmo, kad nukrisit nuo samolioto? ax.gif blush2.gif

Man tokie durni klausimai kyla del to, kad pirmaji gimdziau patogiai lovyteje, tai dabar negaliu suvokti kaip galima gimdyt ginekologo kedej g.gif O galvoju apie sia ligonine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 01 19, 10:27)
O tada dar klausimukas - kai jau stumet, tai kur dejot kojas (t. y. i ka atremet, ar gal laike kas nors), ir ar pristume po samoliotu tada koki staliuka ar kazka - juk kai vaikas islenda, tai ji kazkur pasideti reika, o ir kad neismestu ant grindu baisu g.gif Ar nebuvo tokio jausmo, kad nukrisit nuo samolioto? ax.gif  blush2.gif

Man tokie durni klausimai kyla del to, kad pirmaji gimdziau patogiai lovyteje, tai dabar negaliu suvokti kaip galima gimdyt ginekologo kedej g.gif O galvoju apie sia ligonine ax.gif

biggrin.gif Nu nieko sau klausimai biggrin.gif Kojas buvo kur įremt; vaiką tikrai kažkur padėjo; jausmo, kad nukrisiu, kai vyko stūmimas, tikrai nebuvo - ne tas rūpėjo, patikėk biggrin.gif

Aš po Antakalnio šįkart pasirinkau šią ligoninę - ir po šiai dienai dėkoju Dievui, kad apšvietė man protą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 01 19, 11:27)
O tada dar klausimukas - kai jau stumet, tai kur dejot kojas (t. y. i ka atremet, ar gal laike kas nors), ir ar pristume po samoliotu tada koki staliuka ar kazka - juk kai vaikas islenda, tai ji kazkur pasideti reika, o ir kad neismestu ant grindu baisu g.gif Ar nebuvo tokio jausmo, kad nukrisit nuo samolioto? ax.gif  blush2.gif

Tikrai viskuo ten pasirupinta. Ir kojas yra kur padet, ir rankas. drinks_cheers.gif Prie manes stovejo dar moterys padedanti man gimdyt (kada pasilenkt, atsilenkt). Dalyvavo 5 asmenys (gimdymas nesunkus), ir visi palaike, o po to jauciau, kad kartu dziaugesi. thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 01 19, 10:27)

kojas atremti yra tokios kaip ir kilpos. bet man Puziene jas uz tu kilpu stovu uzkiso. o vaikeliui pristumia toki kaip ir staliuka ir jis tiesiog ant jo isciuozia. tikrai ant grindu nekrenta.
ir jausmo, kad nukrisiu, tikrai nebuvo. kaip tik buvpo labai patogu stumti, kojom isispyrus, rankom isikabinus ir su karo sukiais pirmyn.
Atsakyti
tai pala pala... tai gimdymas vyksta ANT SAMALIOTO TO???????????
Atsakyti
smile.gif+2008 01 19, 11:27-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 01 19, 11:27)
tai pala pala... tai gimdymas vyksta ANT SAMALIOTO TO???????????

Nu va sitai as bandau issiaiskinti - panasu, kad taip ax.gif Nu sudetinga man tai psichologiskai suvokt, bet atrodo, kad taip viskas ir vyksta kaip cia raso rolleyes.gif Ir lygtais moterys patenkintos smile.gif
Atsakyti
sako buna tie ''samaliotai'' ir buna lovos,kurios transformuojamos i ''samaliota'',kai jau reik stumt... tai va ir noriu issiaiskint, kaip yra RK ligonineje.....
Atsakyti
smile.gif+2008 01 19, 14:58-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 01 19, 14:58)
sako buna tie ''samaliotai'' ir buna lovos,kurios transformuojamos i ''samaliota'',kai jau reik stumt... tai va ir noriu issiaiskint, kaip yra RK  ligonineje.....

Taip taip būtent - tą aš irgi bandau išsiaiškinti.

Moterytės, tai kaip ten iš tikrųjų buvo - kur gimdėt - lovoje, kuri transformavosi į samoliotą ar tame paprastame samoliote, kuris nuotraukoje matosi???????? g.gif ax.gif
Atsakyti
jaucia mano sirdis, kad niekas i nieka nesitransformuoja.... lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai nesitransformuoja:) saremiukus iki paskutines stadijos lovytej arba kaip jau patogu, o "soliniam koncertui" nukeliauji iki to "pabaisos" ir ten jau ....
Atsakyti
o kai jau uzsikari ant samalioto stumimui, ar leidzia pasilikti vyrui? ir kur vyras turi stoveti? salia galvos ar kur kitur?
Atsakyti