As esu padariusi laiko dezute, kuria apklijavau su graziu popieriu ir sudejau nuo gimimo svarbiausius akcentus.Padovanosiu per vaikelio vestuves.Prisiminimas tikrai isliks.Viskas yra brnagu,nieko nereiketu ispardavineti

esu dekinga mamai kad isaugojo mano rubelius
savo busimu vaikuciu taip pat saugosiu

mes irgi saugom
Galvoju, kad reikia saugoti krikšto rūbelius, o jei Dievas duos dar vieną vaikelį, tai gal ir jam tuos rūbelius ta pačia proga galėsim užvilkti

QUOTE(Gabred @ 2008 05 12, 01:10)
Galvoju, kad reikia saugoti krikšto rūbelius, o jei Dievas duos dar vieną vaikelį, tai gal ir jam tuos rūbelius ta pačia proga galėsim užvilkti 

Juk dazniausiai kriksto rubelius perka kriksto teveliai. Gali ir tevai. kaip jau nutarsite. Taigi tais paciais rubeliais renkti antra vaikuti, manyciau (cia mano asmenine nuomone) butu neprotinga. Kuriam vaikuciui uzaugus padovanosite siuos rubelius?
Saugosiu

as tai saugau..
mociute sake kad jei antra vaikuti juose krikstysiu, tai gerai sutars tarpusavije...
mociute sake kad jei antra vaikuti juose krikstysiu, tai gerai sutars tarpusavije...

QUOTE(virguliuke @ 2008 05 13, 22:02)
as tai saugau..

negaliu nei teigti nei neigti. Bet kaip uzauge pasidalins siuos rubelius?

Aš saugosiu vaikų krišto rūbelius, nes pati savo turiu išsaugotus

saugau dukrelės krikšto rūbelius, ir sūnaus tikrai saugosiu
aš savo neturiu, o visai norėčiau
, kad ir kokie jie bebūtų