Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

As esu padariusi laiko dezute, kuria apklijavau su graziu popieriu ir sudejau nuo gimimo svarbiausius akcentus.Padovanosiu per vaikelio vestuves.Prisiminimas tikrai isliks.Viskas yra brnagu,nieko nereiketu ispardavineti blush2.gif
Atsakyti
esu dekinga mamai kad isaugojo mano rubelius wub.gif savo busimu vaikuciu taip pat saugosiu wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
mes irgi saugom
Atsakyti
Galvoju, kad reikia saugoti krikšto rūbelius, o jei Dievas duos dar vieną vaikelį, tai gal ir jam tuos rūbelius ta pačia proga galėsim užvilkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 05 12, 01:10)
Galvoju, kad reikia saugoti krikšto rūbelius, o jei Dievas duos dar vieną vaikelį, tai gal ir jam tuos rūbelius ta pačia proga galėsim užvilkti smile.gif

Juk dazniausiai kriksto rubelius perka kriksto teveliai. Gali ir tevai. kaip jau nutarsite. Taigi tais paciais rubeliais renkti antra vaikuti, manyciau (cia mano asmenine nuomone) butu neprotinga. Kuriam vaikuciui uzaugus padovanosite siuos rubelius?
Atsakyti
Saugosiu wub.gif
Atsakyti
as tai saugau..
mociute sake kad jei antra vaikuti juose krikstysiu, tai gerai sutars tarpusavije... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2008 05 13, 22:02)
as tai saugau..
mociute sake kad jei antra vaikuti juose krikstysiu, tai gerai sutars tarpusavije... bigsmile.gif

negaliu nei teigti nei neigti. Bet kaip uzauge pasidalins siuos rubelius? g.gif
Atsakyti
saugosim... parduot kažkaip nesinori. galbūt panaudosim antram vaikeliui wub.gif
Atsakyti
Aš saugosiu vaikų krišto rūbelius, nes pati savo turiu išsaugotus smile.gif
Atsakyti
saugau dukrelės krikšto rūbelius, ir sūnaus tikrai saugosiu mirksiukas.gif aš savo neturiu, o visai norėčiau ax.gif , kad ir kokie jie bebūtų blush2.gif
Atsakyti
is pradziu maniau saugosiu tik skraiste, bet dabar manau gal vertetu issaugoti ir kelnytes su marskineliais, juolab, kad pati siuvau (pirma karta gyvenime doh.gif ) tegu mato kaip stengiausi ax.gif
Atsakyti