Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

manau mes irgi butinai issaugosim tuos rubelius, labai
miela bus kazkada i juos ziurint prisiminti brangias akimirkas wub.gif
Atsakyti
viska saugau: suknele, skraiste, zvake... wub.gif
Atsakyti
pagal gilias tradicijas iš krišto drabužėlių po to siuvamas pirmos komunijos apdaras, o vėliau vestuvinis... taigi saugoti ne tik kad reikia bet ir būtina
Atsakyti
Saugau, o kaip gi kitaip blush2.gif

Aš pati dar savo krikšto marškinėlius turiu. ax.gif
Atsakyti
Mes irgi saugojam savo mažylio rūbelius. Šalia jų dar pridėjau štai tokius, pačios siūtus maišelius (kiekviename jų yra įdėta, tai kas parašyta. Tik dantukų dar nėr biggrin.gif )

user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Pries savaitele krikstijau savo 4 menesiu dukryte ir puosiau ja suknyte, su kuria pries 26metus buvau pakrikstyta as pati wub.gif Mano mama ja issaugojo - esu be galo jai dekinga, o dabar saugosiu ja toliau. Gal kada mano dukryte su ja pakrikstys savo vaika ax.gif Butu nerealu bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 17, 18:28)
Pries savaitele krikstijau savo 4 menesiu dukryte ir puosiau ja suknyte, su kuria pries 26metus buvau pakrikstyta as pati wub.gif Mano mama ja issaugojo - esu be galo jai dekinga, o dabar saugosiu ja toliau. Gal kada mano dukryte su ja pakrikstys savo vaika ax.gif Butu nerealu bigsmile.gif .

O aš padariau tokia dėžute sudėjai drabužėlius su kuriais atsivežiau iš ligoninės dukryte, paskui įdėjau krikšto rūbelius, dar knygutę tokia vedžiau kaip ji augo, žodžiu mes su vyrų nutarę šią dėžutę padovanoti savo dukrai per jos 18-ka wub.gif . Jau nedaug liko doh.gif , jezau kaip tas laikas lekia lotuliukas.gif
Atsakyti
saugau ir saugosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 01 16, 18:42)
Mes irgi saugojam savo mažylio rūbelius. Šalia jų dar pridėjau štai tokius, pačios siūtus maišelius (kiekviename jų yra įdėta, tai kas parašyta. Tik dantukų dar nėr  biggrin.gif )

user posted image[/URL][/IMG]

maiseliai nuostabus wub.gif labai gera ideja,o drabuzelius tai tikrai saugosim.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 01 09, 19:15)
viska saugau: suknele, skraiste, zvake...  wub.gif

drinks_cheers.gif
ypatingai zvake, kuri bus pirmajai komunijai
Atsakyti
As turiu visus vyresneles kriksto rubelius (tik be vieno batuko), bet kazkaip zvakes neissaugojau. Komunijai pirkau nauja zvake. Net nezinojau, kad galima kriksto zvake naudoti per komunija.
Atsakyti
man irgi keista, kai kriskto rubelius parduoda ir dar paraso: viena karta naudoti, tai beveik kaip nauji". Ka zinau...Man krikstynos tai sventas dalykas. Kai buvau krikstomama kazkaip net asara isspaudziau..Vistiek akimis nematomas dalykas, kai vaikiukas igauna kita reiksme. Kaip angelo pabuciavimas, dviguba apsauga...

Tad ir noriu laabai graziu rubeliu, kad mergyte, budama 18m. issitrauktu apziuretu..gal ir asara kokia isspaustu... blush2.gif
Atsakyti