Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugote krikšto drabužėlius?

Mažės krikšto rūbeliai ir žvakė jau giliai paslėpti spintoje tongue.gif
Atsakyti
As saugojau savo vyresnelio kriksto drabuzelius, ji krikstijau pries 8 metus. O siais metais tais paciais rubeliais pakrikstijau savo maziuka. Sako labai gerai jei broliai krikstijami tais paciais rubais, uzauge bus labai artimi.
Atsakyti
as krikstyjau vaikus ir ju kiekvieno drabuzelius issaugojau.man daug reiskia issaugojimas.
Atsakyti
Abieju vaiku krikstynu rubelius issaugojau ir laikau ne tik rubelius, bet ir siaip sentimentinius dalykus - pirma iskritusi dantuka, pirmaja nukirpta plauku sruoga, pirmieji piesinukai, raideles parasytos ir t.t. Grazu pasiziuret ir prisimint apie mazuliukus, kai jie buva dar maziukai smile.gif
Atsakyti
Turiu savo maziuko kriksto rubelius tik labai gaila zvakes neisdege atsivesti nesulauzytos ji suluzo per puse schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Abieju vaiku kriksto rubelius esu padejusi i jiems skirtas dezeles, taip pat zvakes ir kitus sukauptus mielus daiktelius.
Atsakyti
As irgi padejau savo mazytes drabuzelius ir tikrai juos saugosiu,kad galeciau Jai atiduoti kaip uzaugs. biggrin.gif
Atsakyti
as ir laiko savo vaikuciu abieju kriksto drabuzelius,man tai svarbu bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Mes irgi laikom ir laikysim tuos drabuzelius. Man tai svarbu. Manau ateityje bus malonu paziuret i juos ir prisimint. wub.gif
Atsakyti
Mes irgi saugome drabužėlius ir žvakę thumbup.gif
Atsakyti
Saugau wub.gif Savo krikšto suknelę gavau dovanų iš savo mamytės, su ta pačia krikšto suknele krikštijom ir dukrytę. Tikiuosi, kad kada nors dukrytė krikštys su ja savo vaikus ax.gif
Atsakyti
Zinoma kad saugau, net minties kitokios nekilo schmoll.gif
Kaip ir vestuvems specialiai siuvausi vestuvine suknele ir saugau ja, taip ir sunui kriksto drabuzelius ir skraiste siuvom specialiai ir juo saugom wub.gif
Atsakyti