Gal yra vaziuojanciu merginu i Taurage is Siauliu ? Labai norisi minimarko is Jurgitos

Ačiū merginos
žinok tas žiedas nėra didelis, jis sakyčiau standartinis. Tik patys lapai šios raibuolės plonesni ir trumpesni nei kitų raibuolių, gal dėl to ir atrodo kad žiedas didelis

QUOTE(Lerikyte @ 2011 12 05, 13:34)
žinok tas žiedas nėra didelis, jis sakyčiau standartinis. Tik patys lapai šios raibuolės plonesni ir trumpesni nei kitų raibuolių, gal dėl to ir atrodo kad žiedas didelis

QUOTE(tviga @ 2011 12 02, 17:57)
Šiaip tikrai daug orchidėjų buvo, bet ir kainos man didelės pasirodė.

Labai graziu gelyciu prisiziurejau

savo parodyt negaliu dar,nes kompas uzluzo,o is svetimo tik pakomentuoti sveplai galiu

QUOTE(*woman* @ 2011 12 05, 18:51)

Labai graziu gelyciu prisiziurejau

savo parodyt negaliu dar,nes kompas uzluzo,o is svetimo tik pakomentuoti sveplai galiu

galėtum ir pati į Kauną atrūkt pasigėrėt tom kosminėm kainom ( čia tik tarp kitko

sveikos, gal kuri galetu ma padeti ir patarti, kad negerai mano orchidejai
viena orchideja sukrove ziedus ant stiebuko, bet siandien ziuriu, kad dar net neissiskleide jie pradejo geltonuoti
kas cia gali buti? vieta visada patikdavo

tviga, ikkuna, Kkunigunda, labai dėkui
tviga, laaaaabai graži raibuolė
Man jos ypatingai gražios, bet dar per "maža" aš jas augint

As manau, kad juos ispirko, nes sestadieni jau buvo tik keli stelazai, kai pirma diena buvo po visa sale stelazu pristatyta.
QUOTE(rrine @ 2011 12 05, 20:36)
galėtum ir pati į Kauną atrūkt pasigėrėt tom kosminėm kainom ( čia tik tarp kitko
) 

tarp kitko tarp eiluciu skaityti moku

QUOTE(mumrikas @ 2011 12 05, 23:11)
tviga, ikkuna, Kkunigunda, labai dėkui
Man jos ypatingai gražios, bet dar per "maža" aš jas augint 

ačiū

Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 06, 00:54)

na kas moka kaip jas pryžiūrėti patirties svarbiausia turi, tai ir bėdų su jomis neturi