Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Gal yra vaziuojanciu merginu i Taurage is Siauliu ? Labai norisi minimarko is Jurgitos blush2.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
QUOTE(Lerikyte @ 2011 12 05, 13:34)
koks didelis ziedas  wub.gif

žinok tas žiedas nėra didelis, jis sakyčiau standartinis. Tik patys lapai šios raibuolės plonesni ir trumpesni nei kitų raibuolių, gal dėl to ir atrodo kad žiedas didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 12 02, 17:57)
Šiaip tikrai daug orchidėjų buvo, bet ir kainos man didelės pasirodė.

biggrin.gif pagaliau ir kaunietes pasiurpins kosminem ermitazo kainom,o tai ipratusios bazese grozius pusdykiai pirktis doh.gif lotuliukas.gif ,ner cia ko rolleyes.gif

Labai graziu gelyciu prisiziurejau wub.gif wub.gif thumbup.gif
savo parodyt negaliu dar,nes kompas uzluzo,o is svetimo tik pakomentuoti sveplai galiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 12 05, 18:51)
biggrin.gif pagaliau ir kaunietes pasiurpins kosminem ermitazo kainom,o tai ipratusios bazese grozius pusdykiai pirktis  doh.gif  lotuliukas.gif ,ner cia ko  rolleyes.gif

Labai graziu gelyciu prisiziurejau  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
savo parodyt negaliu dar,nes kompas uzluzo,o is svetimo tik pakomentuoti sveplai galiu  blush2.gif  biggrin.gif

galėtum ir pati į Kauną atrūkt pasigėrėt tom kosminėm kainom ( čia tik tarp kitko biggrin.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri galetu ma padeti ir patarti, kad negerai mano orchidejai g.gif viena orchideja sukrove ziedus ant stiebuko, bet siandien ziuriu, kad dar net neissiskleide jie pradejo geltonuoti verysad.gif kas cia gali buti? vieta visada patikdavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamis*: 05 gruodžio 2011 - 20:34
tviga, ikkuna, Kkunigunda, labai dėkui wub.gif

tviga, laaaaabai graži raibuolė wub.gif Man jos ypatingai gražios, bet dar per "maža" aš jas augint blush2.gif

Atsakyti
4u.gif o as siandien norejau dar miniuku nusipirkt ermitaze,bet kaip issluota,arba ispirko per savaitgali arba suslepe,nes akcija iki treciadienio turejo but.oranzerijoj susizavejau katlejom,visom gelem 25 proc nuolaida,bet is Kkunigundos supratau,kad lepios jos,be to ir nepigios,tai uzteks man ir falenopsiu pradziai rolleyes.gif
Atsakyti
As manau, kad juos ispirko, nes sestadieni jau buvo tik keli stelazai, kai pirma diena buvo po visa sale stelazu pristatyta.
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2011 12 05, 20:36)
galėtum ir pati į Kauną atrūkt pasigėrėt tom kosminėm kainom ( čia tik tarp kitko biggrin.gif ) mirksiukas.gif

tarp kitko tarp eiluciu skaityti moku biggrin.gif mirksiukas.gif sms parasysiu
Atsakyti
Šiandien vakare būsiu Panevėžyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 12 05, 23:11)
tviga, ikkuna, Kkunigunda, labai dėkui  wub.gif

tviga, laaaaabai graži raibuolė wub.gif  Man jos ypatingai gražios, bet dar per "maža" aš jas augint blush2.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 06, 00:54)
4u.gif o as siandien norejau dar miniuku nusipirkt ermitaze,bet kaip issluota,arba ispirko per savaitgali arba suslepe,nes akcija iki treciadienio turejo but.oranzerijoj susizavejau katlejom,visom gelem 25 proc nuolaida,bet is Kkunigundos supratau,kad lepios jos,be to ir nepigios,tai uzteks man ir falenopsiu pradziai rolleyes.gif

na kas moka kaip jas pryžiūrėti patirties svarbiausia turi, tai ir bėdų su jomis neturi biggrin.gif o pas kitų ir taip auga 4u.gif ir žydi 4u.gif pas mane palangės siauros, tai šviesos joms pakankamai negaliu duoti doh.gif
Atsakyti
išmainytos gėlytės 4u.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti