Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Tai neveltui ir sakoma, kad žmogus planuoja, o kažkas iš aukščiau iš mūsų juokiasi biggrin.gif
Kad man taip orchidėjos augtų biggrin.gif
Atsakyti
Dar prisminiau - jei ką iš vilniečių domina raibuolės, tai Senukuose Šiaurės miestelyje šiandien mačiau dvi geltonas (trečią pati nusipirkau ir bandysiu augint - jei nežydės, tai gal bent "kopūstu" pavirs kaip phalaenopsiai lotuliukas.gif ) nupigintas - nuo rodos 69,99Lt iki 14,99Lt thumbup.gif

Atsakyti
:4u:geles gelem,nu bet jau vazonai Mumriko nerealus wub.gif .pasirodo ir nepersvieciamuose orchidejos puikiai gyvuoja smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
mano naujoji ir pirmoji Kambrija bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
dideli žiedai ir nuostabus kvapas bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vykutė: 06 gruodžio 2011 - 22:51
Tikrai sios labai kvapnios. Zydi pas mane jau visa rudeni ir kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 06, 23:43)
:4u:geles gelem,nu bet jau vazonai Mumriko nerealus wub.gif .pasirodo ir nepersvieciamuose orchidejos puikiai gyvuoja smile.gif

dėkui wub.gif pas mus virtuvė a la Provansas, tai ir vazonikai to stiliaus ax.gif o peršviečiamuose nė vienos nesu auginusi - tik nusiperku ir iš kart persodinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 06, 23:58)
Tikrai sios labai kvapnios. Zydi pas mane jau visa rudeni ir kvepia  wub.gif

ir kvapas toks savotiškai skanus bigsmile.gif tikiuosi pumpuriukai prasiskleis, nes tik šiandien ji iš Olandijos atvyko, neturėjo gauti šalto vėjo, didmeninkai ne taip aišku saugo, bet aš nešiausi ją kelis metrus iki mašinos su maišu ir savo šaliku apgobusi, juk jau pūstė kaip ..
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 12 06, 22:23)

blink.gif vos infarkto negavau..., bet atsitokejus pamaciau,kad viskas ok biggrin.gif ne ta schmoll.gif (galvojau gimine radau..., zinau pas ka beveik identiskas jusiskiui kiemas,tvora,virtuves sienu plyteles..., tik palanges ne tokios biggrin.gif )

QUOTE(Vykutė @ 2011 12 07, 00:47)

schmoll.gif ne Kambrija,bet vistiek labai grazi,turiu ir as tokia mirksiukas.gif
paguglinkit Burrageara vardu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *woman*: 06 gruodžio 2011 - 23:55
oho, ačiū 4u.gif aš tiesiog toj kortelėj radau parašyta "Cambria" g.gif Dar kartą dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vykutė @ 2011 12 07, 01:59)
oho, ačiū  4u.gif  aš tiesiog toj kortelėj radau parašyta "Cambria"  g.gif Dar kartą dėkui  4u.gif

niekas negime zinodamas,pasidomesit ir zinosit,o kambrija tiesiog pravarde gelei mirksiukas.gif biggrin.gif nera uz ka dekot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 12 07, 00:48)
blink.gif vos infarkto negavau..., bet atsitokejus pamaciau,kad viskas ok  biggrin.gif ne ta  schmoll.gif (galvojau gimine radau..., zinau pas ka beveik identiskas jusiskiui kiemas,tvora,virtuves sienu plyteles..., tik palanges ne tokios  biggrin.gif )

O ta giminaitė baisi baisulinga, kad vos infarktas netrenkė? blink.gif Na tada tikrai ne aš, nes mumrikas yra baltas ir pūkuotas padarėlis lotuliukas.gif Jei rimtai, tai palangių nekeitėm, vadinasi ne aš biggrin.gif Gyvenam mes Vilniuj, Šiaurinėj Pilaitėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 12 06, 23:48)
blink.gif vos infarkto negavau..., bet atsitokejus pamaciau,kad viskas ok  biggrin.gif ne ta  schmoll.gif (galvojau gimine radau..., zinau pas ka beveik identiskas jusiskiui kiemas,tvora,virtuves sienu plyteles..., tik palanges ne tokios  biggrin.gif )

As ta pati pagalvojau - ka tie gimines tokie baisunai? lotuliukas.gif
Atsakyti