Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Kkunigunda,

Labai gražūs Dendrobiai, o tas baltas koks gajus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 12 06, 14:21)
Kkunigunda,

Labai gražūs Dendrobiai, o tas baltas koks gajus  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Eina sau kokie gražuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2011 12 06, 15:11)
Eina sau kokie gražuoliai wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2011 12 05, 21:33)
sveikos, gal kuri galetu ma padeti ir patarti, kad negerai mano orchidejai  g.gif  viena orchideja sukrove ziedus ant stiebuko, bet siandien ziuriu, kad dar net neissiskleide jie pradejo geltonuoti  verysad.gif  kas cia gali buti? vieta visada patikdavo  g.gif

žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaa
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas, bet pasidarė įdomu - ar Ermitaže parduodami mini phalaenopsiai ir liks tokie maži blush2.gif Turiu omeny jei dabar pats augaliukas kompaktiškas, nedideliais lapeliais, žiedynas taip pat nedidelis, sprindžio ar pusantro aukščio, tai ar po metų, dviejų , trejų jis didės tik šiek tiek ar vis tik smarkiai augs g.gif

Iškilo toks klausimas mat esu gavusi dovanų du vidutinio dydžio phalaenopsius, tai per dvejus metus jie tapo gigantais blink.gif Lapai pailgėjo daugiau nei dvigubai - sėkmingai auga tiek į ilgį, tiek į plotįblink.gif
Atsakyti
Na pas mane miniukai ir liko miniukais. Bet itariu cia su hormonais kokiais ju augima sustabdo.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 12 06, 16:33)
gal ir kvailas klausimas, bet pasidarė įdomu - ar Ermitaže parduodami mini phalaenopsiai ir liks tokie maži blush2.gif  Turiu omeny jei dabar pats augaliukas kompaktiškas, nedideliais lapeliais, žiedynas taip pat nedidelis, sprindžio ar pusantro aukščio, tai ar po metų, dviejų , trejų jis didės tik šiek tiek ar vis tik smarkiai augs g.gif

Iškilo toks klausimas mat esu gavusi dovanų du vidutinio dydžio phalaenopsius, tai per dvejus metus jie tapo gigantais blink.gif  Lapai pailgėjo daugiau nei dvigubai  - sėkmingai auga tiek į ilgį, tiek į plotįblink.gif

žinai, kažkada maniau, kad miniukai yra tiesiog neužaugę dar, jauni. bet ne, jie tokie yra visąlaik. bent jau mano trys turimi miniukai ir liko miniukai, su mini žiedukais.
o turėtas midi liko midi taip pat, su mažais midi žiedeliais.
taigi net nežinau, kas ten taviškiams 4u.gif
Atsakyti
vadinasi nesibaidysiu aš taip miniukų blush2.gif kai tokių niekad neauginus, tai ir prisibijojau - parduodami mažiukai, bet šiandien ir taip, ir kitaip žiūrėjau, o ant pakuočių užrašo, kad mini jokio blush2.gif kaip tik ant palangės porai miniukų vietos atsirastų, tik lieka tikėtis, jog jie nepavirs tokiais gigantais kaip mano "midi".

Vat tas pats kampinis buvo pirktas kaip midi iš Ermitažo (jam treji meteliai), o dabar užaugo vat toks kaip matyt (prieš jį dabar auga irgi midi - pirkti šiemet) blink.gif

Čia jis prieš persodinimą

user posted image

Ir dabar

user posted image

Aš jį vadinu kopūstu - visa laimė, kad jis ir žydėt žydi sėkmingai kaip ir auga thumbup.gif O to midi, kuris priekyje, lapai taip pat įtartinai ėmė staigiai į ilgį tįst g.gif
Atsakyti
Džiaugtis reikia, kad sveiki augalai thumbup.gif
Manieji tai dydžio nė vienas nepakeitė - mini liko mini, midi liko midi. Gal kokiais hormonais pumpuoji?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 12 06, 21:23)

Aš jį vadinu kopūstu - visa laimė, kad jis ir žydėt žydi sėkmingai kaip ir auga thumbup.gif  O to midi, kuris priekyje, lapai taip pat įtartinai ėmė staigiai į ilgį tįst g.gif

šiaip ar taip tai geras ženklas, jei lapas didesnis uz pries tai buvusi. Čia jau neaišku kelintos kartos jie hibridai yra, todėl vienas gal augs didės,kitas gal išlaikys tokį pat dydį. Turiu miniuką,kuris sėkmingai bando virsti MIDI biggrin.gif beeeet tarp minių taip pasitaiko retai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 12 06, 21:54)
Džiaugtis reikia, kad sveiki augalai  thumbup.gif
Manieji tai dydžio nė vienas nepakeitė - mini liko mini, midi liko midi. Gal kokiais hormonais pumpuoji?

Džiaugiuos, tik kai pakeičia dydį ima šonais labai spaustis ir ant palangės nebetelpa - vienaip susiplanuoju, o kitaip po kurio laiko realybėj gaunasi biggrin.gif

Ir laistau elementariai, trašų paprastut papraščiausių gauna itin retai g.gif

Matyt pirkau ir dovanų gavau tokius užsislaptinusius gigantus biggrin.gif
Atsakyti