QUOTE(Karklytee @ 2011 11 29, 18:08)
Zinau tikrai kad nepiktybine, nes dariausiu kaiusides markeri (vezio tyrimas), buvo israsiusi vaistu, nuo kuriu kartu su mmm turejo cista pasisalinti, bet deja ji liko vietoje, ir darant antra echo ji buvo lygiai tokio pat dydzio kaip tik ja aptikus, nors tiek gerai kad nedideja. Dabar prirase kruva hormoniniu vaistu, bet as susilaikiau nuo ju gerimo, nueisiu pas antra gyd pasikonsultuoti, nes nelabai noriu hormonu vartoti
Man žinok tas pats buvo - rado cistą, liepė stebėt, nes cistos dažnai su mėnesinėm iįnyksta. Neišnyko. Po kurio laiko įtarė PKS ir /arba endometriozę. Cista nenyko. Tada kaip ir tau išrašė vaistų, aš kaip tu jų negėriau. O gal reikėjo.. Nu toliau jau siūlė operuoti, bet aš vis dar laukiau gal išnyks, gal pastosiu,..

Bet niekas nepasikeitė, o cista tik augo..

Nu ir ką - visgi teko daryt laparaskopiją, endo pasitvirtino, ir kad tai buvo nepastojimo priežastis.
Dėl tų cistų - gerai jei jos išnyksta, dauguma moterų net nežino jų turėjusios, bet toks kur pačios nepasišalina, gali bet kada ir trūkti, o tada jau gaunasi extra operacija

. Neapleisk šito reikalo, išsiaiškink visus galimus sprendimo variantus.