Man isrese dupfastona del kitu priezasciu, bet tikiuosi, kad jis man pades cista isnaikinti

Sveikos! Pagaliau radau tema apie cistas. O kokie jusu cistu simptomai buvo?
Nes man cista atsirado jau 3 karta, ir vis kiti pozymiai negu kitu kartu. Dabar labai skauda sona, ko nebuvo praeitus kartus. Skauda, spaudzia s.pusle.
Papildyta:
O ko as labiausiai bijau tai kad gine pasake ateiti po menesiniu, bet kada jos man baigsis gine atostogaus, tai reikia laukti daugiau negu menesi.O sona tai skauda, jauciu kaip pulsuoja, nakti pilva pamaudzia.
Nes man cista atsirado jau 3 karta, ir vis kiti pozymiai negu kitu kartu. Dabar labai skauda sona, ko nebuvo praeitus kartus. Skauda, spaudzia s.pusle.
Papildyta:
O ko as labiausiai bijau tai kad gine pasake ateiti po menesiniu, bet kada jos man baigsis gine atostogaus, tai reikia laukti daugiau negu menesi.O sona tai skauda, jauciu kaip pulsuoja, nakti pilva pamaudzia.
man pagrindinis simptomas buvo skausmas, buvo taip surakine is skausmo kad negalejau net pajudeti, galvojau kad i ligonine isvaziuosiu.
Na ka antroji gine taip pat liepe isgerti duphastona bet tik viena men. pasirodo cista yra ne tik desineje bet ir kaireje kiausideje (ko anksciau nemate).
Na ka antroji gine taip pat liepe isgerti duphastona bet tik viena men. pasirodo cista yra ne tik desineje bet ir kaireje kiausideje (ko anksciau nemate).
QUOTE(Karklytee @ 2011 12 09, 22:42)
man pagrindinis simptomas buvo skausmas, buvo taip surakine is skausmo kad negalejau net pajudeti, galvojau kad i ligonine isvaziuosiu.
Tai kuom viskas pasibaige???? kaip su pastojimu?
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 09, 21:53)
Tai kuom viskas pasibaige???? kaip su pastojimu?
Bandyti galima, bet gali buti taip kad butent cistos bus nepastojimo priezastis, bet buna ir isimciu. Jei pastociau butu tarsi dar vienas gydymo budas

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 21:12)
O kokie jusu cistu simptomai buvo?
Siaip jokiu simptomu nebuvo. Man kai pasake, kad turiu cista labai nustebau, nes ziurint pries menesi jos nebuvo. Bet kai gydytoja paklause ar neskauda kairio sono, tada atkreipiau demesi ir akurat

QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 09, 23:03)
Siaip jokiu simptomu nebuvo. Man kai pasake, kad turiu cista labai nustebau, nes ziurint pries menesi jos nebuvo. Bet kai gydytoja paklause ar neskauda kairio sono, tada atkreipiau demesi ir akurat 

Man dabar cista atsirado 3 karta ir kiekviena karta kai ji atsirasdavo buvo kiti simptomai.
1 kartai kai rado cista, tai buvo nereguliarios mmm, sokoladines bei negausios,arba gausios ir su krisuliukais.(gide kontraceptikais)
2 karta cista rado nes kai milejausi sone skausmas buvo, diskomfortas. (gide duphostonu)
O dabar 3 kartas,tai man pucia pilva, kartais pamaudzia apacia pilvo, buna skausmai kaip su adata duria,tokie surakinimai. ir kai atsisedu jauciu sone kad kazkas kyla, slapimo pusle spaudzia. (koks gydymas bus dar nzn)
QUOTE(Karklytee @ 2011 11 29, 18:08)
Zinau tikrai kad nepiktybine, nes dariausiu kaiusides markeri (vezio tyrimas), buvo israsiusi vaistu, nuo kuriu kartu su mmm turejo cista pasisalinti, bet deja ji liko vietoje, ir darant antra echo ji buvo lygiai tokio pat dydzio kaip tik ja aptikus, nors tiek gerai kad nedideja. Dabar prirase kruva hormoniniu vaistu, bet as susilaikiau nuo ju gerimo, nueisiu pas antra gyd pasikonsultuoti, nes nelabai noriu hormonu vartoti 

Kaip jums dabar sekasi?

Na as vistiek sugeriau duphastona viena menesi dabar laukiu mmm ir po ju keliausiu pas gyd.
o del markeriu rekomenduoja eiti nevalgius, bet as kai dariausi buvau pavalgius

Man dingo cista, begeriu vis dar duphastona

Sveikos
Perskaiciau visa temute ir matau, kad vioms cistos neaiskios kilmes buvo ar vis dar yra. Man idomu kad turi patirties us cistom po persileidimu? Man rugpjuti buvo nesivystantis 7 sav, is antro ciklo vel pastojau, NT teigiami nesulausk mm dienos, ir 2 dienos po mm datos - kraujavimas. Antrasis labai ansktyvas persileidimas si kart. Ir ka jauciausi gerai, pradejau tirtis hormonus viskas ok, virusu irgi ner, nueinu pas nauja gine, - padaro echo o man 7.cm cista, anot gydytojos greiciausiai tai likes geltonkunis. Idomu ar jie patys lengvai pasisalina, ar gali sukelti bedu?
As stipriai jauciu jos buvima, pilve daznai maudzia, duria, viduriai sudurniave jau savaite, pilvas issiputes - atrodau kaip nestuke, o tokia nesu vis dar
sausio 7-9 laukiu mm ir po ju einu vel echo daryt ziuresim ar ji dar yra, labai tikiuosi nebebus, nes taip norisi pastot pagaliau sekmingai..
Perskaiciau visa temute ir matau, kad vioms cistos neaiskios kilmes buvo ar vis dar yra. Man idomu kad turi patirties us cistom po persileidimu? Man rugpjuti buvo nesivystantis 7 sav, is antro ciklo vel pastojau, NT teigiami nesulausk mm dienos, ir 2 dienos po mm datos - kraujavimas. Antrasis labai ansktyvas persileidimas si kart. Ir ka jauciausi gerai, pradejau tirtis hormonus viskas ok, virusu irgi ner, nueinu pas nauja gine, - padaro echo o man 7.cm cista, anot gydytojos greiciausiai tai likes geltonkunis. Idomu ar jie patys lengvai pasisalina, ar gali sukelti bedu?

As stipriai jauciu jos buvima, pilve daznai maudzia, duria, viduriai sudurniave jau savaite, pilvas issiputes - atrodau kaip nestuke, o tokia nesu vis dar