Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas ir cista

QUOTE(Majaj @ 2012 01 01, 17:50)
Sveikos

Perskaiciau visa temute ir matau, kad vioms cistos neaiskios kilmes buvo ar vis dar yra. Man idomu kad turi patirties us cistom po persileidimu? Man rugpjuti buvo nesivystantis 7 sav, is antro ciklo vel pastojau, NT teigiami nesulausk mm dienos, ir 2 dienos po mm datos - kraujavimas. Antrasis labai ansktyvas persileidimas si kart. Ir ka jauciausi gerai, pradejau tirtis hormonus viskas ok, virusu irgi ner, nueinu pas nauja gine,  - padaro echo o man 7.cm cista, anot gydytojos greiciausiai tai likes geltonkunis. Idomu ar jie patys lengvai pasisalina, ar gali sukelti bedu?  unsure.gif
As stipriai jauciu jos buvima, pilve daznai maudzia, duria, viduriai sudurniave jau savaite, pilvas issiputes - atrodau kaip nestuke, o tokia nesu vis dar  verysad.gif sausio 7-9 laukiu mm ir po ju einu vel echo daryt ziuresim ar ji dar yra, labai tikiuosi nebebus, nes taip norisi pastot pagaliau sekmingai..

O tai tau skyre koki gydyma ar liepe palaukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 01, 21:47)
O tai tau skyre koki gydyma ar liepe palaukti? g.gif

Liepe laukti mm ir po ju pasirodyt
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 01, 21:17)
Liepe laukti mm ir po ju pasirodyt

Bet 7 cm tai didoka blink.gif As kai pastojau man atsirado geltonkunis, bet jau dingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 01, 22:25)
Bet 7 cm tai didoka blink.gif As kai pastojau man atsirado geltonkunis, bet jau dingo ax.gif

Geltonkunis atsiranda kiekviena cikla, vietoj folikulo is kurio iskeliauja kiausinelis, jei pastoji - jis gyvuoja ir gamina progesterona. Po keliu men dingsta.
Mano atveju jo vietoje liko cista, ir taip ji didoka, as ja jauciu, net pilvas labiau papustas, ir nebesusitraukia rytais, kaip anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 01, 23:02)
Geltonkunis atsiranda kiekviena cikla, vietoj folikulo is kurio iskeliauja kiausinelis, jei pastoji - jis gyvuoja ir gamina progesterona. Po keliu men dingsta.
Mano atveju jo vietoje liko cista, ir taip ji didoka, as ja jauciu, net pilvas labiau papustas, ir nebesusitraukia rytais, kaip anksciau.

Nu tikekimes, kad jis tau susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Praejo mano mm anksciau laiko ir cista niekur nedingo sad.gif Gine sake po 3 mm turi praeiti..as visai noreciau kokiu vaistu pagerti ir ja paskubinti isnykti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 06, 10:51)
Praejo mano mm anksciau laiko ir cista niekur nedingo sad.gif Gine sake po 3 mm turi praeiti..as visai noreciau kokiu vaistu pagerti ir ja paskubinti isnykti  unsure.gif

Tai tu ginei taip ir pasakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi rado cista, bet sake nieko tokio, tikt kai pagimdysi galesim ja salint (p.s. planuojam)
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 01 06, 11:38)
Man irgi rado cista, bet sake nieko tokio, tikt kai pagimdysi galesim ja salint (p.s. planuojam)

Man ji pati pasisalino iki 11 savaites ax.gif O sake ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 06, 12:51)
Man ji pati pasisalino iki 11 savaites ax.gif O sake ta pati ax.gif

O tai kokios jums tos cistos buvo? As skaiciau ju yra keliu rusiu, gal nuo rusies priklauso ar butina kad pasisalintu ar ne iki nestumo g.gif
As kol kas ar taip ar taip turiu susilaikyt nuo pastojimo bent jau si cikla.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 06, 13:02)
O tai kokios jums tos cistos buvo? As skaiciau ju yra keliu rusiu, gal nuo rusies priklauso ar butina kad pasisalintu ar ne iki nestumo  g.gif
As kol kas ar taip ar taip turiu susilaikyt nuo pastojimo bent jau si cikla.

man leido pastot netgi liepe dabar

apie cistas tai nieko nežinau
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 06, 10:51)
Praejo mano mm anksciau laiko ir cista niekur nedingo sad.gif Gine sake po 3 mm turi praeiti..as visai noreciau kokiu vaistu pagerti ir ja paskubinti isnykti  unsure.gif

Geriau pasakyk ginei, be vaistu nemanau kad jos praeina.

Na ka ir as sulaukiau mmm po duphastono kurso, kita sav keliausiu pas gine ziuresim kaip ten mano reikalai su cistom smile.gif
Atsakyti