Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

QUOTE(lina_vid @ 2011 12 09, 10:16)
Labai labai grazus!!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kazi tokius ir nusipirkti galima? Ar cia tik lojaliems klientams dovanu deda?

yra gi pirkti http://www.knyguklub...ienorastis.html
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 08, 16:25)
O, tas "Gandrų skrydis' man turėtų patikti, rašytojo "Purpurines upes" tiesiog įsimylėjau. Vis dar neprieinu iki "Limbų priesaikos", pratęsinėju laukimo malonumą  wub.gif Kiek žinau, daugiau lietuviškai išverstos tik "Miserere" ir "Akmenų sinodas"? tikrai norėčiau perskaityt.

dar yra lietuviskai isversta ,,Juodoji linija" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 12 07, 15:47)
Lisa Gardner "Myliu dar labiau"

Esu vieną Gardner knygą angliškai skaičiusi, labai patiko ("Trečioji auka" vadinasi). Norėčiau ir daugiau.

QUOTE(abiga @ 2011 12 08, 17:25)
Dabar skaitau J. Verne "20,000 Leagues Under The Sea" - atvirai pasakius, nekabina, nors čia ir literatūros klasika. Gal per daug techninių detalių, nors stebina, knyga parašyta 19 - ame amžiuje, o čia tiek visko. Sakyčiau, ši nuotykinė knyga labiau tiktų berniukams, ne veltui čia MB rekomendacija smile.gif

Man ji, mergaitei, irgi patiko. Tiesa, skaičiau būdama keliolikos metų, tai visai įdomi buvo. Suaugusi nė vienos Verno knygos nebuvau pasiėmusi. Kažin ar dabar jos būtų tokios pat įdomios kaip anksčiau.

Ingėnai, mačiau, kad neseniai skaitei "Kelionių alchemiją" ir "Šokantį sušį". Kaip jos tau? Jei netingi, parašyk porą žodelių. smile.gif

Aš pradėjau kokias dvidešimt knygų, bet galiausiai apsistojau ties viena- Selindžerio "Apsakymais ir apysakomis". Labai nustebau pažiūrėjusi į turinį- kiek visko daug. Ne taip seniai norėjau pirkti keletą naujesnių jo knygų, o pasirodo, kad beveik viskas į šitą vieną sudėta.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 12 09, 17:44)
bet galiausiai apsistojau ties viena- Selindžerio "Apsakymais ir apysakomis".

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 12 09, 16:44)
Ingėnai, mačiau, kad neseniai skaitei "Kelionių alchemiją" ir "Šokantį sušį". Kaip jos tau? Jei netingi, parašyk porą žodelių.  smile.gif

Kažkaip nesirašo atsiliepimai apie jas blush2.gif
Tik tiek, kad abi patiko, abi pasilikau (kas reiškia, kad ketinu kada nors skaityti jas dar kartą). "Kelionių alchemijoje" yra labai įdomių pasakojimų, yra kiek mažiau įdomių, bet šiaip jau knyga tikrai skaniai susiskaitė thumbup.gif Juk penketuku abi ir įvertinau smile.gif
O va "Šokantis sušis" patiko dar labiau už Ivanauskaitės knygą. Labai išsamiai, įtraukiančiai parašyta, gražios skoningos iliustracijos. Ir rašymo stilius labai patiko.
"Šokantį sušį" statyčiau greta Užkalnio knygų (turiu omeny dvi jo pirmąsias, kurias pati perskaičiau) kaip pačias geriausias mano kada nors skaitytas kelionines knygas. Nes supratau, kad kelioninėse knygose mane visgi gal labiau domina ne kas ir kur, o apie smile.gif T.y. skaitydama apie svetimą kraštą pirmiausia noriu pabandyti suprasti tos šalies žmones, jų savitumą, mąstymo būdą, skirtumus nuo mūsų, jų papročius ir įpročius, o kažkokios detalės apie pačią šalį ( kurias galima būtų rasti ir turistinuose vadovuose ar internetinėje erdvėje ) man būtų jau antroje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 gruodžio 2011 - 17:54
QUOTE(Ingėnas @ 2011 12 09, 18:51)
Kažkaip nesirašo atsiliepimai apie jas blush2.gif
Tik tiek, kad abi patiko, abi pasilikau (kas reiškia, kad ketinu  kada nors  skaityti jas dar kartą).

Dėkojam už tokį greitą reagavimą. aciuks.gif
Dabar jau tikrai norėsiu "Šokančio sušio". Ir džiaugiuos, kad patiko "Kelionių istorijos" ir ypač "Kelionių alchemija"- man tai ji, net nežinau, kaip pasakyti, stovi aukščiau už eilinę, nors ir labai įdomią, kelionių knygą.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Žinokit baiginėju „Viešnia iš šiaurės“, labai patinka, nebedaug ir liko.
Atsakyti
Guillaume Musso Ar būsi ten? - ooo kaip man ji patiko smile.gif Nieko įmantraus,bet tokia jaudinanti meilės istorija.Ką norėtum pakeist,jei galėtum grįžt į praeitį?

Dabar įpusėjau Lavastės Skersgatvis dviems,visai nieko,interviu,istorijos.

Esu parsinešus Rushdie Šėtoniškos eilės.Turėtų būt sunkoka knyga,kiek esu skaičius atsiliepimus rolleyes.gif

Man prasidėjo skaitadieniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 12 10, 16:43)

Man prasidėjo skaitadieniai smile.gif

Man tas pats!! bet kaip džiaugiuosi!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 12 10, 16:29)
Sveikos smile.gif
Žinokit baiginėju „Viešnia iš šiaurės“, labai patinka, nebedaug ir liko.

Man irgi labai patiko drinks_cheers.gif
Bet kažkodėl galvojau, kad tu šią knygą jau seniai pradėjusi skaityti (ar jau perskaitei) mastau.gif Būsiu sumaišiusi tave su kažkuo kitu.

Beje, tavo tinklaraštyje užmečiau akį į tavo mėgstamus filmus, tai ne tiek jau daug iš jų ir mačiusi blush2.gif , bet tie, kuriuos iš tavo sąrašo mačiusi, irgi labai patiko drinks_cheers.gif Taigi gali būti, kad ir filmams turim panašų skonį smile.gif Kitus mano dar nematytus pasižymėjau, nemažai kurie iš aprašų net labai sudomino. O yra tokių, kuriuos jau seniai noriu pasižiūrėti, tik vis kažkaip neprisiruošiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 gruodžio 2011 - 17:05
Sveikos,kada žadat siųsti knygas dovanojimui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 12 10, 16:59)
Man irgi labai patiko drinks_cheers.gif
Bet kažkodėl galvojau, kad tu šią knygą jau seniai pradėjusi skaityti (ar jau perskaitei) mastau.gif Būsiu sumaišiusi tave su kažkuo kitu.

Beje, tavo tinklaraštyje užmečiau akį į tavo mėgstamus filmus, tai ne tiek jau daug iš jų ir mačiusi blush2.gif , bet tie, kuriuos iš tavo sąrašo mačiusi, irgi labai patiko drinks_cheers.gif  Taigi gali būti, kad ir filmams turim panašų skonį smile.gif  Kitus mano dar nematytus pasižymėjau, nemažai kurie iš aprašų net  labai sudomino. O yra tokių, kuriuos jau seniai noriu pasižiūrėti, tik vis kažkaip neprisiruošiu.

O, Ingėnai, aš jau labai seniai ją pradėjau. Bet vis numesdavau. Tik šiąnakt prisėdau ir labai daug perskaičiau.

O kas liečia visus filmus, tai labai keičiasi mano skonis ir nuotaika. Bet čia ne filmų tema, tai nespaminsiu.
Atsakyti