QUOTE(katilina @ 2011 12 09, 16:44)
Ingėnai, mačiau, kad neseniai skaitei "Kelionių alchemiją" ir "Šokantį sušį". Kaip jos tau? Jei netingi, parašyk porą žodelių.
Kažkaip nesirašo atsiliepimai apie jas
Tik tiek, kad abi patiko, abi pasilikau (kas reiškia, kad ketinu kada nors skaityti jas dar kartą). "Kelionių alchemijoje" yra labai įdomių pasakojimų, yra kiek mažiau įdomių, bet šiaip jau knyga tikrai
skaniai susiskaitė

Juk penketuku abi ir įvertinau
O va "Šokantis sušis" patiko dar labiau už Ivanauskaitės knygą. Labai išsamiai, įtraukiančiai parašyta, gražios skoningos iliustracijos. Ir rašymo stilius labai patiko.
"Šokantį sušį" statyčiau greta Užkalnio knygų (turiu omeny dvi jo pirmąsias, kurias pati perskaičiau) kaip pačias geriausias mano kada nors skaitytas kelionines knygas. Nes supratau, kad kelioninėse knygose mane visgi gal labiau domina ne
kas ir
kur, o
apie 
T.y. skaitydama apie svetimą kraštą pirmiausia noriu pabandyti suprasti tos šalies žmones, jų savitumą, mąstymo būdą, skirtumus nuo mūsų, jų papročius ir įpročius, o kažkokios detalės apie pačią šalį ( kurias galima būtų rasti ir turistinuose vadovuose ar internetinėje erdvėje ) man būtų jau antroje vietoje.