Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*68 Namučiai...

skaitau Cveigo - Sirdies nerima - TOBULA!!!! jau taip patinka, kad neturiu zodziu smile.gif
Atsakyti

Laba diena mirksiukas.gif

Ačiū labai visoms už sveikinimus 4u.gif Gimtadienis praėjo puikiai, tik be torto, bet su ledais biggrin.gif

Buvau užėjus į Pegasą vakar, čiupinėjau dvi knygas, visai gundžiausi pirkti, bent sugalvojau, kad visgi man jų nereikia, bet jau už knygyno siūlomą kainą, gal kada pigiau rasiu kur pirkti, o gal iki to laiko noras jas turėti ir praeis. Kalbu apie Šantaramą ir apie trilogijos "Virpėjimas", "Laukimas" trečiąją dalį, nors ir baisiai banali ji man pasirodė, ale smalsumas neleidžia nurimti ir norisi iki galo sužinoti kaip viskas susiklostė biggrin.gif

Ir, žinau, kad kažkas esate skaičiusios Mark Mills "Žiaurusis sodas", gal galite pasidalinti savo įspūdžiais apie šią knygą? 4u.gif Nu negaliu kokia ji man neįdomi, bet negaliu mest nebaigtos, toks jau įprotis pas mane, privalau pabaigti skaityti tai ką pradėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 30 lapkričio 2011 - 16:41
QUOTE(amber123 @ 2011 11 29, 23:27)
Tigriuke, gal planuosi netycia parduot Santarama?  biggrin.gif ieskau vis pigiau..

Labukas visoms mirksiukas.gif
amber ,aš dar neturiu Santarmo,juk rašiau,kad užsisakiau Knygų klube,dabar laukiu kol atsiūs. Soriukas,bet tikrai neparduosiu,jeigu tik pasiskolinti galėčiau jeigu esi vilnietė mirksiukas.gif
Vakar pailsėjau nuo Dvidešimtos žmonos,bet pradėjau skaityti Daktarą Živago,kol kas neturiu nuomonės,mažai lapų perskaičiau,bet negaliu pasakyti,kad noriu mesti lauk ir nebeskaityti,šiandien pratęsiu skaitymą book.gif
Gero vakaro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 11 30, 17:06)
skaitau Cveigo - Sirdies nerima - TOBULA!!!! jau taip patinka, kad neturiu zodziu smile.gif

Užintrigavot,prašau pasidalinkit įspūdžiais apie Širdies nerimą group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 30 lapkričio 2011 - 17:56
Dėl M.H. Clark, tai jos visos knygos labai panašios, visada veiksmas vyksta Niujorke, tarp turtingųjų, dažnai pagrindinė veikėja ar veikėjas turi teisinį išsilavinimą, bet autorė moka išlaikyt įtampą, todėl neatsibosta vis skaityt - o prirašius ji visą begalybę. Paskutinę iš jos skaičiau (atrodo, kad lietuviškai neišverstą) "You belong to me", patiko, nors kažkaip jau pradžioje atspėjau žudiką biggrin.gif "Mėgsta muziką, mėgsta šokti' jau laukia savo eilės, filmo taip pat nemačiau smile.gif

Beje, kodėl visi taip "išprotėjo" dėl tos Adamkaus knygos, nejaugi tokia intriguojanti? Knygų klubo puslapyje net į eilę dėl jos užrašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 11 30, 16:06)

Oho... o man kažkaip nelabai jis... atsiprašau, kad taip grubiai, bet man ten buvo kiek per daug myžčiojimų blush2.gif Gal pradžioje ir patiko, bet vėliau tas pats per tą patį... tik pabaiga reikalą pataisėsmile.gif
Atsakyti

jo? bigsmile.gif kazkada vos jos negavau - siule keistis, bet paskui sugriuvo planas...Turesiu omeny!

SS, su praejusiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

LEEja, o aš neturiu žodžių, kad tokia sentimentali knyga tau atrodo tobula. tongue.gif

Perskaičiau Mary Higgins Clark "Mėgsta muziką, mėgsta šokti"- detektyvą/ trilerį apie dėl šokių pamišusį serijinį žudiką, žudantį šokti mėgstančias merginas. Kaip jau rašiau, pradžia nelabai patiko ir pasirodė nuobodi, veikėjų (ypač vyrų) labai daug ir visi tokie panašūs, kad net ėmiau painiotis (o dar tie aprašymai, kas kokios spalvos ir medžiagos švarką apsivilkęs, kokias kelnes užsimovęs ir kokio rašto kaklaraištį užsirišęs rolleyes.gif ). Bet perskaičius kokį trečdalį knyga pradėjo įdomėti ir įtraukė iki pat pabaigos, netgi buvo ir truputis įtampos. Tik šiek tiek nusivyliau, kad gana anksti atspėjau žudiką (iš pradžių šokinėjau nuo veikėjo prie veikėjo, bet paskui apsistojau ties vienu, o tas ir pasirodė kaltasis).

Šiaip galėčiau dar nemažai trūkumų išvardyti, bet nesikabinėsiu- visai tinkama knyga, kai norisi kokio nors lengvo trileriuko. O jei (kaip daug kas rašo) visos šios rašytojos knygos labai panašios, tai kitas skaityti (ir ypač pirkti) didelio noro neturiu, nebent netyčia pakliūtų į rankas.
Atsakyti

Jazau jazau kaip niešti rankos ištaškyti gimtadieninius pinigėlius Knygų Klube, ojej ojej, jaučiu, kad galiu nesusilaikyti. Noriu net trijų knygų, kurios visos uj kokios nepigios, bet rankos labai labai niežti unsure.gif Mažu reikia dar palaukti Kalėdinių akcijų atrakcijų, ale iki jų gali visi pinigėliai kalėdinėms dovanoms išnykt. Ech, galėčiau taip nemylėti knygų ir nenorėti jų skaityti, tada galvos skausmo mažiau būtų biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 11 30, 18:42)
SS, su praejusiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aaaaaačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 30 lapkričio 2011 - 19:06
QUOTE(LEEja @ 2011 11 30, 16:06)

OMG, kaip gera rasti giminingą sielą! smile.gif Ir man ji tobulybė! thumbup.gif Skaitydama net nugarą ištiesindavau - gi tokis aristokratizmas, poelgių ir minčių subtilumas.
Tokios knygos nedažnai pasitaiko, bet kai perskaitai - bet kokių ir nebenori...
Atsakyti

Niežulį numalšinau, spaudinėdama KK užsakymo mygtukus "Toliau, toliau, toliau" hihihi.gif rolleyes.gif Knygos užsakytos bigsmile.gif Bus gimtadieninė-Kalėdinė dovana pačiai sau rolleyes.gif Silpna aš, labai labai silpna blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sielos sparnai, su praėjusiu thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 11 30, 20:35)
Niežulį numalšinau, spaudinėdama KK užsakymo mygtukus "Toliau, toliau, toliau" hihihi.gif rolleyes.gif Knygos užsakytos bigsmile.gif Bus gimtadieninė-Kalėdinė dovana pačiai sau rolleyes.gif Silpna aš, labai labai silpna blush2.gif

Ką už dovaninius milijonus išsirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti