skaitau Cveigo - Sirdies nerima - TOBULA!!!! jau taip patinka, kad neturiu zodziu

Laba diena

Ačiū labai visoms už sveikinimus

Buvau užėjus į Pegasą vakar, čiupinėjau dvi knygas, visai gundžiausi pirkti, bent sugalvojau, kad visgi man jų nereikia, bet jau už knygyno siūlomą kainą, gal kada pigiau rasiu kur pirkti, o gal iki to laiko noras jas turėti ir praeis. Kalbu apie Šantaramą ir apie trilogijos "Virpėjimas", "Laukimas" trečiąją dalį, nors ir baisiai banali ji man pasirodė, ale smalsumas neleidžia nurimti ir norisi iki galo sužinoti kaip viskas susiklostė

Ir, žinau, kad kažkas esate skaičiusios Mark Mills "Žiaurusis sodas", gal galite pasidalinti savo įspūdžiais apie šią knygą?

QUOTE(amber123 @ 2011 11 29, 23:27)
Tigriuke, gal planuosi netycia parduot Santarama?
ieskau vis pigiau..

Labukas visoms

amber ,aš dar neturiu Santarmo,juk rašiau,kad užsisakiau Knygų klube,dabar laukiu kol atsiūs. Soriukas,bet tikrai neparduosiu,jeigu tik pasiskolinti galėčiau jeigu esi vilnietė

Vakar pailsėjau nuo Dvidešimtos žmonos,bet pradėjau skaityti Daktarą Živago,kol kas neturiu nuomonės,mažai lapų perskaičiau,bet negaliu pasakyti,kad noriu mesti lauk ir nebeskaityti,šiandien pratęsiu skaitymą

Gero vakaro

Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 11 30, 17:06)
Užintrigavot,prašau pasidalinkit įspūdžiais apie Širdies nerimą

Dėl M.H. Clark, tai jos visos knygos labai panašios, visada veiksmas vyksta Niujorke, tarp turtingųjų, dažnai pagrindinė veikėja ar veikėjas turi teisinį išsilavinimą, bet autorė moka išlaikyt įtampą, todėl neatsibosta vis skaityt - o prirašius ji visą begalybę. Paskutinę iš jos skaičiau (atrodo, kad lietuviškai neišverstą) "You belong to me", patiko, nors kažkaip jau pradžioje atspėjau žudiką
"Mėgsta muziką, mėgsta šokti' jau laukia savo eilės, filmo taip pat nemačiau 
Beje, kodėl visi taip "išprotėjo" dėl tos Adamkaus knygos, nejaugi tokia intriguojanti? Knygų klubo puslapyje net į eilę dėl jos užrašo

Beje, kodėl visi taip "išprotėjo" dėl tos Adamkaus knygos, nejaugi tokia intriguojanti? Knygų klubo puslapyje net į eilę dėl jos užrašo

QUOTE(LEEja @ 2011 11 30, 16:06)
Oho... o man kažkaip nelabai jis... atsiprašau, kad taip grubiai, bet man ten buvo kiek per daug myžčiojimų

jo?

SS, su praejusiu

LEEja, o aš neturiu žodžių, kad tokia sentimentali knyga tau atrodo tobula.

Perskaičiau Mary Higgins Clark "Mėgsta muziką, mėgsta šokti"- detektyvą/ trilerį apie dėl šokių pamišusį serijinį žudiką, žudantį šokti mėgstančias merginas. Kaip jau rašiau, pradžia nelabai patiko ir pasirodė nuobodi, veikėjų (ypač vyrų) labai daug ir visi tokie panašūs, kad net ėmiau painiotis (o dar tie aprašymai, kas kokios spalvos ir medžiagos švarką apsivilkęs, kokias kelnes užsimovęs ir kokio rašto kaklaraištį užsirišęs

Šiaip galėčiau dar nemažai trūkumų išvardyti, bet nesikabinėsiu- visai tinkama knyga, kai norisi kokio nors lengvo trileriuko. O jei (kaip daug kas rašo) visos šios rašytojos knygos labai panašios, tai kitas skaityti (ir ypač pirkti) didelio noro neturiu, nebent netyčia pakliūtų į rankas.
Jazau jazau kaip niešti rankos ištaškyti gimtadieninius pinigėlius Knygų Klube, ojej ojej, jaučiu, kad galiu nesusilaikyti. Noriu net trijų knygų, kurios visos uj kokios nepigios, bet rankos labai labai niežti

QUOTE(Masako @ 2011 11 30, 18:42)
SS, su praejusiu
Aaaaaačiū 

QUOTE(LEEja @ 2011 11 30, 16:06)
OMG, kaip gera rasti giminingą sielą!

Tokios knygos nedažnai pasitaiko, bet kai perskaitai - bet kokių ir nebenori...
Niežulį numalšinau, spaudinėdama KK užsakymo mygtukus "Toliau, toliau, toliau"

Sveikos,
Sielos sparnai, su praėjusiu
Sielos sparnai, su praėjusiu

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 11 30, 20:35)
Niežulį numalšinau, spaudinėdama KK užsakymo mygtukus "Toliau, toliau, toliau"
Knygos užsakytos
Bus gimtadieninė-Kalėdinė dovana pačiai sau
Silpna aš, labai labai silpna 

Ką už dovaninius milijonus išsirinkai?