O visas kitas sveikinu su pirma žiemos dienele!
SS, su praėjusiu tortadieniu, tikiuos smagiai atventei ir gavai dauuuug knygų!!
SS ,su praejusiu
Beveik nebeskaitau forumo,tai vos neprazioplinau
Sveikutes
tos kurios turi blogus,gal kuri galetu man padeti? turiu siokiu tokiu klausimeliu: kaip man padaryti kad butu nuorodeles i kitus dienorascius? na pvz: as atsiverciu savo knygu sala,bet ten nera nuorodos i pvz.2012m privalau perskaityti. kaip man tai padaryti? ziuriu pas visas yra,o pas mane nea.
Sveikos
Negi nei viena neskaitėte Mark Mills "Žiaurusis sodas"? Ar tiesiog niekam mano klausimas neužkliuvo
QUOTE(adžani @ 2011 11 30, 20:05)
Sielos sparnai, su praėjusiu
Ačiū QUOTE(daite @ 2011 12 01, 00:33)
Ką už dovaninius milijonus išsirinkai?
Nieko baisiai ypatingo ar gilaus, bet suveikė principas "noriu čia ir dabar" QUOTE(Gegytė @ 2011 12 01, 00:43)
SS, su praėjusiu tortadieniu, tikiuos smagiai atventei ir gavai dauuuug knygų!!
Ačiū labai QUOTE(luiziana @ 2011 12 01, 02:40)
SS ,su praejusiu
Ačiū ačiū
Sveikos,
Sielos sparnai su parėjusiu tortadieniu
Sergame visi alei vieno
Perskaičiau Hemingvėjaus "Fiestą" , bet nieko gudro nagaliu apie ją parašyti tik tiek, kad ji matyt ne laiku man papuolė ir pasirodė tokia skysta ir nuobodi
. O vyras taip man ją gyrė ir į debesis kėlė
. Ai gripas matyt man
Gerų dienų
Sergame visi alei vieno
Perskaičiau Hemingvėjaus "Fiestą" , bet nieko gudro nagaliu apie ją parašyti tik tiek, kad ji matyt ne laiku man papuolė ir pasirodė tokia skysta ir nuobodi
Gerų dienų
sveikos
visai netikėtai šiandien bibliotekoj (Petkevičaitės) užtikau knygų ,,mugę'', kurioje buvo atvykę iš Versus Aureus ir Gimtojo žodžio leidyklų. Buvo tikrai pigių ir gerų knygų (pvz. Joanne Harris ,,Džentelmenai ir žaidėjai'' kainavo tik 6 Lt), o labiausiai akį traukė Knygų vagilė, tekainavusi 20 Lt
tu gal apie puslapį kalbi, o ne nuorodą (na, tokį kaip ,,apie mane'' )? Tai tuomet sukurk naują puslapį (yra toks pasirinkimas kaip ,,sukurti puslapį''). Ir jame galėsi surašyti visą tą informaciją
Gal padėjau
visai netikėtai šiandien bibliotekoj (Petkevičaitės) užtikau knygų ,,mugę'', kurioje buvo atvykę iš Versus Aureus ir Gimtojo žodžio leidyklų. Buvo tikrai pigių ir gerų knygų (pvz. Joanne Harris ,,Džentelmenai ir žaidėjai'' kainavo tik 6 Lt), o labiausiai akį traukė Knygų vagilė, tekainavusi 20 Lt
QUOTE(Ajamajame @ 2011 12 01, 08:57)
Sveikutes
tos kurios turi blogus,gal kuri galetu man padeti? turiu siokiu tokiu klausimeliu: kaip man padaryti kad butu nuorodeles i kitus dienorascius? na pvz: as atsiverciu savo knygu sala,bet ten nera nuorodos i pvz.2012m privalau perskaityti. kaip man tai padaryti? ziuriu pas visas yra,o pas mane nea. 
QUOTE(_Night_ @ 2011 12 01, 15:54)
nesiseke - numesta buvo
QUOTE(laTulipe @ 2011 12 01, 16:13)
sveikos
tu gal apie puslapį kalbi, o ne nuorodą (na, tokį kaip ,,apie mane'' )? Tai tuomet sukurk naują puslapį (yra toks pasirinkimas kaip ,,sukurti puslapį''). Ir jame galėsi surašyti visą tą informaciją
Gal padėjau 
dekui
QUOTE(Nerinha @ 2011 12 01, 13:13)
Ačiū
Labas vakarėlis
Su kalendorine žiemos pradžia
Aš dar su Dvidešimoji žmona ir daktaru Živago gyvenu lovoje
Gero vakaro
Papildyta:
Ne Sielos Sparnai,aš nesu skaičiusi šios knygos
Su kalendorine žiemos pradžia
Aš dar su Dvidešimoji žmona ir daktaru Živago gyvenu lovoje
Gero vakaro
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 12 01, 13:24)
Sveikos
Negi nei viena neskaitėte Mark Mills "Žiaurusis sodas"? Ar tiesiog niekam mano klausimas neužkliuvo
Ne Sielos Sparnai,aš nesu skaičiusi šios knygos
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 30, 20:00)
QUOTE(_Night_ @ 2011 11 30, 20:15)
Oho... o man kažkaip nelabai jis... atsiprašau, kad taip grubiai, bet man ten buvo kiek per daug myžčiojimų
Gal pradžioje ir patiko, bet vėliau tas pats per tą patį... tik pabaiga reikalą pataisė
QUOTE(Masako @ 2011 11 30, 20:42)
QUOTE(katilina @ 2011 11 30, 20:54)
QUOTE(bellete @ 2011 11 30, 21:04)
OMG, kaip gera rasti giminingą sielą!
Ir man ji tobulybė!
Skaitydama net nugarą ištiesindavau - gi tokis aristokratizmas, poelgių ir minčių subtilumas.
Tokios knygos nedažnai pasitaiko, bet kai perskaitai - bet kokių ir nebenori...
Tokios knygos nedažnai pasitaiko, bet kai perskaitai - bet kokių ir nebenori...
taigi staigi perskaiciau. jau ta pirma susizavejimo banga nuslugo, tai kiek realiau galiu pasisakyt:) bet kardinaliai nuomones nekeisiu - knyga gera ir labai patiko. aisku, kad sentimentali, aisku, kad vietomis naivi - parasyta 1963 metais, bet tikrai ne naivesne ir ne sentimentalesne uz Dzeine Eir ar Ciauskute.
nagrinejama gera tema - zmogaus apsisprendimas/neapsisprendimas, dvejones ir vidiniai priestaravimai, man asmeniskai labai gerai pazistami ir tureti ne karta, todel labiausiai ir patiko skaityti tas vietas, kur herojus samprotauja kaip jam elgis arba kodel jis vienaip ar kitaip pasielge. samprotavimai ne zanudiski, kaip pas Hesse, o labai tikroviski ir, sakyciau, taiklus.
patiko ir pats stilius, patiko pati istorija su herojais ir ju charakteriais, ir siaip, kazkaip tiesiog maloniai skaitesi ir tiek