Įkraunama...
Įkraunama...

Kas aš?

QUOTE(Eugi @ 2011 12 12, 19:27)
to Dinozaure
kaip suprantu klausimas yra kaip tapti tuom kas esu?
kaip tai dar kas? TU! smile.gif
kaip keistai veikia musu protas, vat knyga parase, jis gavo apdavonojimu, jis baiges 3 universitetus, jo galiu pasitiket, o savimi?
kaip to pasiekti?
metodiskai dirbti. valytis, atsisakynet negativo, nutraukti rysius su tamsa ir blogiu. isileisti sviesa ir meile.nes kaip suprast save, jeigu tu tiki kad esi Dieviska esybe, o paskendus negative. kol neisivalysi nuo to, bus iliuziju ir klaidingu keliu, bus iskreipti tikslai,  nes tikru tesiog nematisi.kaip pripildit pilna asuoti?
kaip daryt?
ketinimais,maldelem kolkas, po to atstatyt rysi su savo Dieviska komanda ir ten jau pati dirbi toliau, jokiu burtu smile.gif  viskas tikrai paprasta.
as cia rases ka reik daryt pradziai..

tik reik suprasti, kad dvasingumas tai ne budas gyvent linksmiau, daugiau uzdirbti ar susirasti gera vyra smile.gif taip, tas be abejio viskas yra, Tevui to mums negaila. bet tai negali buti tikslas...
atsisakant visko, gausi viska

Klausimas buvo ne toks. Klausiau, kaip JUMS asmeniskai toliau sekesi siekti.
Ka vadinate tamsa ir blogiu? Turejote su tuo kokiu rysiu? smile.gif Nuo kokio negatyvo issivalete? Kokiu budu? Maldeles jau paminejote.

Del to, kad taip sunku ta pagalba teikti - cia yra pavojus papult i EGO spastus - sunku, bet reikia, kaip gi be mano pagalbos, man taip sunku, o jie nepadekoja, pamirsta ir t.t. taip ir auga susireiksminimas.

O jus ne tas liudnai pagarsejes, Vaizgantes zynys su isventinimais?

P.S. Ar uz savo pagalba imate uzmonesti? Ar tai yra jusu pragyvenimo saltinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 12 gruodžio 2011 - 17:59
Dinazaure, pamiršai paklausti kokios spalvos apatinius jis nešioja.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 12, 18:45)
Klausimas buvo ne toks. Klausiau, kaip JUMS asmeniskai toliau sekesi siekti.

puikei!

Ka vadinate tamsa ir blogiu? Turejote su tuo kokiu rysiu?

tamsa yra tamsa, blogis yra blogis, kaip nebepavadintum.
be abejo turejau, kam tuos sipsenos? visi turi tamsiu savo pusiu ir blogio savije..

Nuo kokio negatyvo issivalete? Kokiu budu? Maldeles jau paminejote.

Jums kolkas tu maldeliu ir uzteks, o toliau bus matyt, viskas priklauso nuo jusu noru, ketinimu, sekiu, kolkas as jiu nematau,
nes kolkas as matau smalsuma ir tik, nematau noro kazka daryt.
kam jums tai is manes jeigu jus tuo iskarto abejojat ir netikit..
tai buvo pries 3savaites taip liko iki siol, kas trugdo apsisprest paciai?

Del to, kad taip sunku ta pagalba teikti - cia yra pavojus papult i EGO spastus - sunku, bet reikia, kaip gi be mano pagalbos, man taip sunku, o jie nepadekoja, pamirsta ir t.t. taip ir auga susireiksminimas.

kur as taip rasiau? nekopinkit kitu minciu. jus taip manot apie mane?galeciau paprasyt parodyt kokiu budu as ir kaip sukeliau tokias jums mintys apie save, bet tai neturi prasmes.
as parasiau, konstatavau fakta ir tik.
ar man lengva cia su jumis? linksma? bet man ka ieskot lengvu keliu, kai as savo turiu? smile.gif as matau ateiti ir ji nuostabi ,tas ir suteikia jegu.

jeigu skatytumet mano postus, zinotumet, kad as niekada nebuvau nekur isventinatas ir kazka panasiai, sektoi, religiniam bureli  ir t.t., ir kitems nerekomendoju.

P.S. Ar uz savo pagalba imate uzmonesti? Ar tai yra jusu pragyvenimo saltinis?

apie ka jus?
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 12, 18:19)
Dinazaure, pamiršai paklausti kokios spalvos apatinius jis nešioja.

Ale gerai, kad tamsta vis su priminimais išdygtate thumbup.gif Na kaip pasaulis be Jūsų wub.gif Labai įdomus klausimas, vienok ax.gif Atsakykite, Eugi, kokios spalvos apatinius dėvite wub.gif Ir dar mane labai domina šis bei tas blush2.gif Tiesiog gyvybės ir mirties klausimas...Kokį tualetinį popierių naudojate? wub.gif
Atsakyti
Na, tikrai - apie ka as? smile.gif Klausimai, atrodo labai konkretus. Norejau tik atsakymu, ne emociju.
O seniau raset, kad ir smalsumas gerai smile.gif
Bet vis tiek dekui. Galiu klausti, o jus turit teise ir neatsakyti. Jokios prievartos smile.gif

P.S.Ko uzteks ar neuzteks (pradziai ar pabaigai) sprendzia pats zmogus. Kaip ir jus kadaise klausetes tik savo vidinio balso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinazaure: 12 gruodžio 2011 - 19:11
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 12, 17:45)
Ar uz savo pagalba imate uzmonesti? Ar tai yra jusu pragyvenimo saltinis?

Eugi,į šį klausimą galėjot ir atsakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 12, 21:13)
Eugi,į šį klausimą galėjot ir atsakyt ax.gif

Oi, gal nesuprato, ten klaida padariau. Turi buti "uzmokesti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 12, 17:45)

Ar nepamislijai, kad anas yr lietuvis?
Visi žyniai mano. wub.gif Galit pavydėti. blush2.gif
Atsakyti
Pati tema ir jos pradzia labai idomi, toliau tik permeciau akimis, uzkliuvo jusu saltumas, ispudis-jus negerbiat vieni kitu nuomones.

Man labai patiko temos klausimai, tai puikus budas atrasti save, gauti atsakymus i rupimus klausimus, pazinti kitus zmones, dalintis gera ar bloga patirtimi, mokytis is klaidu ir pan. Nesipleciant pratesiu sia tema, pati atsakydama i uzduotus klausimus. Mes nezinome visko, bet galime stengtis kuo daugiau suzinot, imint didziausias paslaptis ir pagerinti savo dvasine busena, buti arciau Dievo.

1. Kas aš esu - Dievo kurinys, maza dalele visatoje, kurioje tokie kaip as sudaro visuma, man labiau patinka zodis "bakterija" (gera ar bloga- priklauso nuo zmogaus gyvenimo budo ir pan.). Kaip pavyzdys siam zodziui- bakterine liga, kai gerosios bakterijos gindamos organizma naikina blogasias. Zmones tai daro maldomis ir savo veiksmais.
2. Kodėl aš čia - Kad atgailauciau uz proteviu nuodemes ir apsaugociau savo vaikus nuo kanciu, kad ismokcau pati ir ismokyciau juos pazinti Dieva (geri, meile, laime, dzaugsma ir t.t.)
3. Ką turiu padaryti - pati dorai elgtis, ispirkti jau padarytas nuodemes ir uzauginti dorus vaikus. Kiek imanoma daugiau zmoniu "uzkresti" gerumu ir noru priarteti prie Dievo.
4. Kokiu budu tai darysiu - pradedama nuo saves, nuo savo tevu ir proteviu.
5. Koks mano planas - atrasti buda kaip tai pasiekti, kad mano troskimas apimtu ir kitus zmones.
6. Kaip tai darau (jeigu darau) - Atgailauju, meldziuos.
7. Kodel ir su kokiu tikslu, noreciau visa tai pazinti - Tam, kad ateinancios kartos galetu gyventi taikoje, ramybeje, meileje, t.y. su Dievu ir jame.

Atsakyti
QUOTE(Iksija @ 2011 12 13, 12:32)
Pati tema ir jos pradzia labai idomi, toliau tik permeciau akimis, uzkliuvo jusu saltumas, ispudis-jus negerbiat vieni kitu nuomones.

Man labai patiko temos klausimai, tai puikus budas atrasti save, gauti atsakymus i rupimus klausimus, pazinti kitus zmones, dalintis gera ar bloga patirtimi, mokytis is klaidu ir pan. Nesipleciant pratesiu sia tema, pati atsakydama i uzduotus klausimus. Mes nezinome visko, bet galime stengtis kuo daugiau suzinot, imint didziausias paslaptis ir pagerinti savo dvasine busena, buti arciau Dievo.

1. Kas aš esu - Dievo kurinys, maza dalele visatoje, kurioje tokie kaip as sudaro visuma, man labiau patinka zodis "bakterija" (gera ar bloga- priklauso nuo zmogaus gyvenimo budo ir pan.). Kaip pavyzdys siam zodziui- bakterine liga, kai gerosios bakterijos gindamos organizma naikina blogasias. Zmones tai daro maldomis ir savo veiksmais.
2. Kodėl aš čia - Kad atgailauciau uz proteviu nuodemes ir apsaugociau savo vaikus nuo kanciu, kad ismokcau pati ir ismokyciau juos pazinti Dieva (geri, meile, laime, dzaugsma ir t.t.)
3. Ką turiu padaryti - pati dorai elgtis, ispirkti jau padarytas nuodemes ir uzauginti dorus vaikus. Kiek imanoma daugiau zmoniu "uzkresti" gerumu ir noru priarteti prie Dievo.
4. Kokiu budu tai darysiu - pradedama nuo saves, nuo savo tevu ir proteviu.
5. Koks mano planas - atrasti buda kaip tai pasiekti, kad mano troskimas apimtu ir kitus zmones.
6. Kaip tai darau (jeigu darau) - Atgailauju, meldziuos.
7. Kodel ir su kokiu tikslu, noreciau visa tai pazinti - Tam, kad ateinancios kartos galetu gyventi taikoje, ramybeje, meileje, t.y. su Dievu ir jame.

ACIU JUMS!
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 13, 11:53)
ACIU JUMS!

Na gi na gi bigsmile.gif Ko tai šitas negeras dėdė mane ignoruoja nono.gif
Eugi, jei pasiryžote gelbėti pasaulį, tai būkite geras, atsakinėkite į visus klausimus wub.gif
O aš savuosius dar papildysiu ax.gif
Mane domina apsisaugojimo priemonės blush2.gif Esu tikra, kad jūs, kaip žmogus su patirtim, apie tai tikrai daug išmanote. Kokios jų geriausios g.gif Norint nepageidaujamo nėštumo išvengti g.gif
Ir dar, ką manot apie Durex lubrikantus? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 13, 13:53)
Na gi na gi bigsmile.gif Ko tai šitas negeras dėdė mane ignoruoja nono.gif

ne dede ir neignoroja (tikiosi bent geras), o pasileka teise but laisvu ir atsakynet tam kam nori ir kam reikia smile.gif

Eugi, jei pasiryžote gelbėti pasaulį, tai būkite geras, atsakinėkite į visus klausimus wub.gif

niekur nerasiau kad gelebeju pasauli..skaitikyt mano postus.
del  kad i visus klausimus atsakinet, izureti auksciau 2 eilutem,
del pacios jusu, kai jusu klausimai bus tikri ir tokie kurie jus kazkur nuves, kai as i jos atsakysiu, tada ir sulauksit atsakymo. (jokio susireiksminimo pas mane)
nes kolkas jus dar kryzkeli, ir as negaliu jums nieko duot.
o kaip turejot matyt as neplepu siaip sau..
tesiog nebeturiu tam laiko.

O aš savuosius dar papildysiu ax.gif
Mane domina apsisaugojimo priemonės blush2.gif Esu tikra, kad jūs, kaip žmogus su patirtim, apie tai tikrai daug išmanote. Kokios jų geriausios g.gif Norint nepageidaujamo nėštumo išvengti g.gif
Ir dar, ką manot apie Durex lubrikantus? bigsmile.gif  bigsmile.gif

ir beje jeigu cia jusu humoras as jo nesuprantu, atsiprasau.
ieskokit toliau!
aciu.
Atsakyti