QUOTE(Eugi @ 2011 12 12, 19:27)
to Dinozaure
kaip suprantu klausimas yra kaip tapti tuom kas esu?
kaip tai dar kas? TU!
kaip keistai veikia musu protas, vat knyga parase, jis gavo apdavonojimu, jis baiges 3 universitetus, jo galiu pasitiket, o savimi?
kaip to pasiekti?
metodiskai dirbti. valytis, atsisakynet negativo, nutraukti rysius su tamsa ir blogiu. isileisti sviesa ir meile.nes kaip suprast save, jeigu tu tiki kad esi Dieviska esybe, o paskendus negative. kol neisivalysi nuo to, bus iliuziju ir klaidingu keliu, bus iskreipti tikslai, nes tikru tesiog nematisi.kaip pripildit pilna asuoti?
kaip daryt?
ketinimais,maldelem kolkas, po to atstatyt rysi su savo Dieviska komanda ir ten jau pati dirbi toliau, jokiu burtu
viskas tikrai paprasta.
as cia rases ka reik daryt pradziai..
tik reik suprasti, kad dvasingumas tai ne budas gyvent linksmiau, daugiau uzdirbti ar susirasti gera vyra
taip, tas be abejio viskas yra, Tevui to mums negaila. bet tai negali buti tikslas...
atsisakant visko, gausi viska
kaip suprantu klausimas yra kaip tapti tuom kas esu?
kaip tai dar kas? TU!

kaip keistai veikia musu protas, vat knyga parase, jis gavo apdavonojimu, jis baiges 3 universitetus, jo galiu pasitiket, o savimi?
kaip to pasiekti?
metodiskai dirbti. valytis, atsisakynet negativo, nutraukti rysius su tamsa ir blogiu. isileisti sviesa ir meile.nes kaip suprast save, jeigu tu tiki kad esi Dieviska esybe, o paskendus negative. kol neisivalysi nuo to, bus iliuziju ir klaidingu keliu, bus iskreipti tikslai, nes tikru tesiog nematisi.kaip pripildit pilna asuoti?
kaip daryt?
ketinimais,maldelem kolkas, po to atstatyt rysi su savo Dieviska komanda ir ten jau pati dirbi toliau, jokiu burtu

as cia rases ka reik daryt pradziai..
tik reik suprasti, kad dvasingumas tai ne budas gyvent linksmiau, daugiau uzdirbti ar susirasti gera vyra

atsisakant visko, gausi viska
Klausimas buvo ne toks. Klausiau, kaip JUMS asmeniskai toliau sekesi siekti.
Ka vadinate tamsa ir blogiu? Turejote su tuo kokiu rysiu?

Del to, kad taip sunku ta pagalba teikti - cia yra pavojus papult i EGO spastus - sunku, bet reikia, kaip gi be mano pagalbos, man taip sunku, o jie nepadekoja, pamirsta ir t.t. taip ir auga susireiksminimas.
O jus ne tas liudnai pagarsejes, Vaizgantes zynys su isventinimais?
P.S. Ar uz savo pagalba imate uzmonesti? Ar tai yra jusu pragyvenimo saltinis?