QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 18:24)
Seimos vertybes:
1. Dvasine istikimybe
2. Draugisku santykiu puoselejimas
3. Pagarbiu santykiu vienas kitam ir vaikams ugdymas.
4. Supratimas, tolerancija
5. Bendras poziuris i daugeli dalyku.
6. Vienodas poziuris i vaiku auklejima.
7. Vienoda religija ir tradiciju laikymasis.
Labai grazus sarasas
Pasigedau tik vieno punkto: meiles... Ar jinai jau visai neieina i sektinas ir puoselejamas seimos vertybes?
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 08:46)
Visi vyrai per savo gyvenima nueina i "kaire". Visi iki vieno.
Ar ne perplaciai uzsimojote?
O jei as pasakysiu:
"Visos moterys per savo gyvenima nueina "i kaire". Visos iki vienos."
Ar sutiksite? Jei ne - tai kodel?
As gi turiu lygiai tokia pat teise spresti apie visas pasaulio moteris kaip ir Jus apie visus vyrus...
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 18:24)
Dauguma puoselejema seimos vertybe laiko SEKSA

Vadinasi, as tikrai labai jau senu paziuru, gal dar prieskario, matyt, nes man seksas-tai gal 10 svarbumo dalykas.
Nepykit, bet jei tai tiesa - man nuosirdziai Jusu kaip moters gaila.
Kazkodel prisiminiau:
Tarybiniu laiku pabaigoje, kazkur 80-ju antroj pusej, buvo laida: teletiltas su Amerika, kur tiesioginio eterio metu paprasti zmones is TSRS ir JAV uzdavinejo vieni kitiems klausimus. Tai vat ten i amerikietes klausima "o kaip pas jus su seksu?" viena tarybine moteris (mazdaug 35-40 metu) isdidziai atreze "pas mus salyje sekso nera!"
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 02, 17:45)
Visoms issiskyrusioms moterims iki vienos pradzioje gyvenimas smunka iki dugno.
Na ir megstate Jus apibendrinti...

Ir is kur tiek ziniu apie "visus iki vieno", "visas iki vienos"?
QUOTE(Elodie* @ 2011 12 02, 00:57)
Nesu jaunikle, bet dar tokio poziurio 'nepriejau'. Kazkur skaiciau, kad su amziumi moters riekalavimai vyrams stipriai mazeja. Maniskiai irgi mazeja. Bet bimbinejimo paskui sijonus dar nepateisinu. Dar daugiau, man tai atrodo norma, o ne maksimalizmas

Labai nenoreciau su amziumi nusivilti VISAIS vyrais ir mastyti kaip jus
ELODIE
Nenusimink
Ne visu moteru reikalavimai vyrams su amzium mazeja
Esu vyresne uz SP, bet man iki siol jokia "dvasine istikimybe" nepateisina neistikimybes tiesiogine to zodzio prasme.
Nei vyrais, nei savim irgi nenusivyliau, o mastymo budas ir pasirinktos gyvenimo spalvos nuo amziaus visai nepriklauso
Labas, panos :-)
-------------------
Giurza - labai rami ir neagresyvi gyvatė, niekuomet nepuola, kol jos nenuskriaudi...