Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras jau 4 metus turi meilužę

QUOTE(Mery_kery @ 2011 12 03, 00:05)
zinot as panasiai ir elgiuosi:) Taip jis geras tevas, bet geras abiems vaikams. Neseku jo ir netikrinu mobilaus, kompiuterio. Nors siaip ar taip visur uzdeti slaptazodziai bet man neidomu, kam nervintis ir taip yra del ko...

Kitus galima apgauti, save - sunkiau. Del ko nervinates, jei gyvenimas grazus ir vyras myli tiek jus, tiek vaikus? Mums atsiskaityti nereikia, bet atsakykite sau, nuosirdziai.
Mes jau per daug tokiu temu matem 'vyras nemyli, negerbia, eina pas kitas'. Pirmos zinutes netveria pykciu ir nuoskauda, toliau - pasiryzimu kazka keisti 'taip tikrai nesites', 'as jam parodysiu' ir pan. Galiausiai 'nera jis toks blogas', 'bet koks nuostabus jis tevas', 'issiskirti lengviausia'. Jusu tema ne isimtis. Puikiai suprantate, kokiame mesle sedite, ir suprantate tai, kad be jusu sprendimo niekas nepasikeis. Jei pastebejote, dauguma nieko ir nepatarineja, supranta, kad ne patarimu cia atejote. Ka benusprestumet, ramybes jums. Ir neapgaudinekite saves.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 12 03, 09:00)
Kitus galima apgauti, save - sunkiau. Del ko nervinates, jei gyvenimas grazus ir vyras myli tiek jus, tiek vaikus? Mums atsiskaityti nereikia, bet atsakykite sau, nuosirdziai.
Mes jau per daug tokiu temu matem 'vyras nemyli, negerbia, eina pas kitas'. Pirmos zinutes netveria pykciu ir nuoskauda, toliau - pasiryzimu kazka keisti 'taip tikrai nesites', 'as jam parodysiu' ir pan. Galiausiai 'nera jis toks blogas', 'bet koks nuostabus jis tevas', 'issiskirti lengviausia'. Jusu tema ne isimtis. Puikiai suprantate, kokiame mesle sedite, ir suprantate tai, kad be jusu sprendimo niekas nepasikeis. Jei pastebejote, dauguma nieko ir nepatarineja, supranta, kad ne patarimu cia atejote. Ka benusprestumet, ramybes jums. Ir neapgaudinekite saves.

Žiūriu jums labai smagu čia vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 02, 21:18)

Jei ziuriu i savo gyvenima-labai dziaugiuosi, kad issiskyriau. Gal ne kad isskyriau, o kad susituokiau su puikiu antru vyru. Kai imu ziureti i vaiku gyvenima-tada gailiuosi, nes man vaikai ir ju laime-svarbesni uz mano pacios egoistine savijauta.
Geresni radau, Feja, ir jus zinote, nes mane pazinojote ne tik virtualiai smile.gif Buvote pas mane sveciuose, kai rinkomes antrosios zmonos meetui. mirksiukas.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 02, 21:36)

2. Nu spekit mirksiukas.gif Ar tokia Sena Pazistama, kuri skelbia, kad seksas 10 vietoj po visu isvardintu 7 seimos vertybiu, galetu priimti i savo gyvenima jobari ir uz jo isteketi? biggrin.gif

aš jei gerai pamenu jus vyras paliko dėl kitos moters? jei klystu -atsiprašau
Atsakyti
nezinau, kas labiau nustebino-autores tema ar komentatoriu auksiniu minciu lietus kai kuriu. Konkreciai atsakant i sia tema-autore yra be galo skysta, be galo, negerbianti ir nemokanti pakoboti nei uz save, nei uz savo vaikus. ta tyli ramybe vyrui bledavojant ir dar ieskant jam bonusu kazkokiu papildomu, nes nu visgi jie tevas, vaikai yra, cia yra kaip valgyt suda, ir sakyt, kad cia super ledai. nespringstat? Del vaiku-mato puikiausia pavyzdi, kas yra nepagarba seimoj, tikiuosi ne mergaites auginat? Nes faktiskai jau ir joms tada sudirbot gyvenima, nes jau suformavot, kad turit viena vyra ir dvi moteris su vaikais yra legalu ir norma. Nu kam nepasitaiko, abe? Dabar del vyro-ne aktorius kartais is sudegusio teatro? geles, sliauziojimai ant keliu. Nejuokinga Jums? Be to, neturekit vilciu apie geresni gyvenima-apgaudineja Jus jau ne 5 metus taip suprantu, o nuo pat pazinties pradzios. JIS NEPASIKEIS. o priedo dar liurbis, kad leidzia savo meiluzem Jums rasinet biggrin.gif
Zodziu, gal laikas susitvarkyt savo gyvenima? Ir psichoterapeutas Jums tikrai padetu. Cia jau be izeidinejimu, bet darykit kazka.

Dabar del seimos issaugojimo vardan vaiku. Liuks, kai zmones nesidrasko del kiekvienos nuodemes, suseda prie vyno, brendzio ar arbatos ir sutaria, kaip toliau po visko gyvens. Ir to susitarimo likosi ABU. Va, cia pavyzdys vaikams. Issisprende, visi laimingi, auku ner.
Bet jau tik nereikia kaip idealo statyt NUOLAT lakstancio diedo, apsiverkusios isitempusios, jau isteriskos patapusios bobeliutes. O dar zinom, kad ir sveikatos neprideda tokie nervai.
Atsakyti
Ir dar, raset, kad esat priklausoma finansiskai nuo vyro. Tai gal kazka darykit? Kiek esate priklausoma nuo jo? Turit specialybe? Bandet dirbt? Taip ir zadate buti priklausoma nuo jo? Zinau moteri, kuriai taip susikloste gyvenimas, kad ji irgi gyveno su turtingu bledunu. Kai suzinojo, kad vyras toks ir suprato, kad jis nesikeis, bet tikrai neturejo kur eit, tai ji pasake-bent jau mokslus baigsiu uz jo pinigus. Ir baige. Kiek zinau jie nebekartu. Tai sakykim ji isnaudojo tokia situacija ir pasieme is jos bent jau kazka, nelikdama visiska auka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 04 gruodžio 2011 - 10:59
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 18:24)
Seimos vertybes:
1. Dvasine istikimybe
2. Draugisku santykiu puoselejimas
3. Pagarbiu santykiu vienas kitam ir vaikams ugdymas.
4. Supratimas, tolerancija
5. Bendras poziuris i daugeli dalyku.
6. Vienodas poziuris i vaiku auklejima.
7. Vienoda religija ir tradiciju laikymasis.

Labai grazus sarasas smile.gif
Pasigedau tik vieno punkto: meiles... Ar jinai jau visai neieina i sektinas ir puoselejamas seimos vertybes? verysad.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 08:46)
Visi vyrai per savo gyvenima nueina i "kaire". Visi iki vieno.

Ar ne perplaciai uzsimojote? g.gif
O jei as pasakysiu:
"Visos moterys per savo gyvenima nueina "i kaire". Visos iki vienos."
Ar sutiksite? Jei ne - tai kodel?
As gi turiu lygiai tokia pat teise spresti apie visas pasaulio moteris kaip ir Jus apie visus vyrus...
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 01, 18:24)
Dauguma puoselejema seimos vertybe laiko SEKSA bigsmile.gif Vadinasi, as tikrai labai jau senu paziuru, gal dar prieskario, matyt, nes man seksas-tai gal 10 svarbumo dalykas. irnesakyk.gif

Nepykit, bet jei tai tiesa - man nuosirdziai Jusu kaip moters gaila.
Kazkodel prisiminiau:
Tarybiniu laiku pabaigoje, kazkur 80-ju antroj pusej, buvo laida: teletiltas su Amerika, kur tiesioginio eterio metu paprasti zmones is TSRS ir JAV uzdavinejo vieni kitiems klausimus. Tai vat ten i amerikietes klausima "o kaip pas jus su seksu?" viena tarybine moteris (mazdaug 35-40 metu) isdidziai atreze "pas mus salyje sekso nera!" bigsmile.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 02, 17:45)
Visoms issiskyrusioms moterims iki vienos pradzioje gyvenimas smunka iki dugno.

Na ir megstate Jus apibendrinti... biggrin.gif
Ir is kur tiek ziniu apie "visus iki vieno", "visas iki vienos"? g.gif
QUOTE(Elodie* @ 2011 12 02, 00:57)
Nesu jaunikle, bet dar tokio poziurio 'nepriejau'. Kazkur skaiciau, kad su amziumi moters riekalavimai vyrams stipriai mazeja. Maniskiai irgi mazeja. Bet bimbinejimo paskui sijonus dar nepateisinu. Dar daugiau, man tai atrodo norma, o ne maksimalizmas  g.gif Labai nenoreciau su amziumi nusivilti VISAIS vyrais ir mastyti kaip jus  verysad.gif

ELODIE 4u.gif
Nenusimink smile.gif
Ne visu moteru reikalavimai vyrams su amzium mazeja biggrin.gif
Esu vyresne uz SP, bet man iki siol jokia "dvasine istikimybe" nepateisina neistikimybes tiesiogine to zodzio prasme.
Nei vyrais, nei savim irgi nenusivyliau, o mastymo budas ir pasirinktos gyvenimo spalvos nuo amziaus visai nepriklauso 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 12 01, 12:43)
Diedas yra sventas.. ir ne cypt pries juos.. mars katlietus kept ir plunksnas kedentis..vakarui  lotuliukas.gif

va cia tai moteris....
Atsakyti
ha ha hahahahaaaa!!!!!! kaip sujuokino!!! megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 12 04, 10:59)
Ir dar, raset, kad esat priklausoma finansiskai nuo vyro. Tai gal kazka darykit? Kiek esate priklausoma nuo jo? Turit specialybe? Bandet dirbt? Taip ir zadate buti priklausoma nuo jo? Zinau moteri, kuriai taip susikloste gyvenimas, kad ji irgi gyveno su turtingu bledunu. Kai suzinojo, kad vyras toks ir suprato, kad jis nesikeis, bet tikrai neturejo kur eit, tai ji pasake-bent jau mokslus baigsiu uz jo pinigus. Ir baige. Kiek zinau jie nebekartu. Tai sakykim ji isnaudojo tokia situacija ir pasieme is jos bent jau kazka, nelikdama visiska auka.

Vienos mokslus baigia, kitos dantis/papus susideda, kitos savo verslą susikuria ir jį puoselėja už diedo pinigus, perka NT savo vardu, deda juodai dienai krūvelę. Arba daro viską ir dar daugiau. Kol jis laksto. Jei gręžti, tai su daina. Irgi variantas, kodėl ne? Būti priklausomai, bet savo reikaliukus sukti. Ir tuo pačiu ieškotis kito varianto arba gyventi savo malonumui. Kartais ciniškumas ir nesiseilėjimas, ir ramesnis požiūris į "kitas bobas" duoda daug daugiau, nei marškinėlių drąskymas ir kalimas savęs prie kryžiaus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 04, 19:32)
Vienos mokslus baigia, kitos dantis/papus susideda, kitos savo verslą susikuria ir jį puoselėja už diedo pinigus, perka NT savo vardu, deda juodai dienai krūvelę. Arba daro viską ir dar daugiau. Kol jis laksto. Jei gręžti, tai su daina. Irgi variantas, kodėl ne?  Būti priklausomai, bet savo reikaliukus sukti. Ir tuo pačiu ieškotis kito varianto arba gyventi savo malonumui. Kartais ciniškumas ir nesiseilėjimas, ir ramesnis požiūris į "kitas bobas" duoda daug daugiau, nei marškinėlių drąskymas ir kalimas savęs prie kryžiaus.

čia jums visiškai pritariu. bet vienas skirtumas-tos kurios taip daro, nesikankina. dažniausiai pačios turi meilužius ir joms dzin visi diedo ėjimai. joms svarbu tik kad pinigų būtų. šitoj istorijoj taip nėra
Atsakyti
Taip, šioje istorijoje nėra. Bet gal tai bus dar vienas iš variantų, galbūt kažkam kitai, kas kaip tik kankinasi, bet yra priklausoma nuo vyro ir jis laksto. Tai gi, tampyti svertus savo naudai ir gyventi savo gyvenimą. Jei įmanoma. Arba bandyti tartis, ką čia siūlė, nors vėl gi, tie susitarimai toks slidus reikalas.. Žaidimai ir tiek. O jei neįmanomi jokie variantai, tai vienintelis kelias - skyrybos, juk nesudėtinga, kai pagalvoji.
Atsakyti
QUOTE(Mery_kery @ 2011 11 30, 17:41)
Sveiki,
aš kaip ir daugelis čia esančių moterų patyriau tai, ko nelinkėčiau nieko. Trumpai nupasakosiu istoriją.
Draugavau su vyru nuo mokyklos. Įstojom, mokemės, linksmai ir draugiškai gyvenom jau 10 metų iš jų 4 vedę.
Tekėjau jau budama nescia. Mums netrukus gimė vaikas. Atrodo vyras visapusiškai mane palaikė, lb rupinosi. Nepastebėjau nieko itartina. Pasitikėjau juo 100 proc. Kol pradėjo velai gristi, savaitgaliais kazkur tusintis ir negrisdavo namo. As jam leidau viska, nes nekontrolevom vienas kito. Kol karta is jo telefono gavau zinute is moters, kuri pareiske, kad mano vyras yra neistikimas ir MYLI kita. Nepatikejau ir vyras pasake, kad kazkokie draugai girti pajuokavo. Taciau ilgainiui viskas islindo is maiso. Buvau sokirtuota. Mano vyras ne tik turejo meiluze, kuri atsirado dar pries vestuves, bet ir ta meiluze teige, kad turi vaika - mano vyro.(veliau vyras ta pripazino)

Nenorejau niekuo tiketi. Vyras sliauzojo ant keliu, ginesi, kad kazkokia merga nori mus iskirti. Skire daugiau demesio. Taciau gavau daug nuotrauku, kurias man atsiunte ta meiluze, kuriuose jie buvo lovoje kartu. Vyras niekad neprisipazino del nieko. Kuri laika buvo tylu, taciau ta meiluze pradejo mane terorizuoti, kad paleisciau vyra.

Tai tesiasi jau penkti metai. Vyras nenori skirtis, vis dar daug demesio is jo gaunu, rupinasi vaiku, praleidzia daug laiko. Taciau kiek yra man zinoma bendrauja ir su ta kita moterim. Daznai darbo reikalais kazkur isvaziuoja ir manau tada buna su ja. Per tiek laiko jau susitakiau su tokiu gyvenimu, bet tikrai nesu laiminga.
Gal ir skirciausi, bet gaila vaiko, metu praleistu su tuo zmogumi, manau myliu ji vis dar, atleidziu viska. Bet laikau pykti savy...
Galvoju, kad atsibos jam ta moteris ir gris i seima...nors niekad jauciu jau nebus kaip galejo buti.
Kaip manot ar imanomi normalus santykiai ar tik laiko klausimas kada bus skyrybos?

tikrai įmanomi Jūsų tolesni santykiai, Jūs šeima, jam gera grįžti namo, jai taip nebūtų, jau būtų ne su Jumis, Jūs šeima, Jūs gyvenat daug metų kartu, tai Jus - Jis myli ir dėl Jūsų grįšta namo, o ji tik nuotykis, tegu ji būna, tegu būna kita, bet Jūs esat dėl to kad Jis gyventu !!!
Atsakyti