Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Kamillota, nepyk laugh.gif Matau, kad seilėjiesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 11, 15:14)
Kamillota, nepyk laugh.gif Matau, kad seilėjiesi  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif ir nereikia man tu zagareliu, chalvos jau prikirtau bebe.gif beee.gif beee.gif liezuvis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš užvakar chalvą kapojau - nemėgstu jos, veu, bet nežinau, kas buvo užėję doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 10, 19:54)
Žodžiu taip, nustom tau dozes:

Ačiū už patarimus 4u.gif , bandysiu dirbt. Tikrai reik keist kažką, nes su mano senu planu š... gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 11 gruodžio 2011 - 14:47
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 11, 14:47)
su mano senu planu š... gaunasi.

O kas tau nustatė tokias dozes? Juk realiai nuo pat ryto iki vakaro be insulino sėdi, valgyt negali. Ir kokį insuliną leidiesi?
Atsakyti
Rašiau, kad Humalogus. Mano šeimos gyd. patarė didint ilgą.
O pietai man kažkaip nerimti gaunasi, nes nei apetito tuo laiku nėra, nei noriu per daug tų angliavandenių prisvalgyti. Vietoj bulvės geriau mėsos daugiau įsidedu. Bet matyt dar ir užkandžiai tarpiniai savo daro, kad ir po kąsnelį, bet matyt susideda tas popietinis nesąmoningas rezultatas.
Bet tikiuosi su palaikymo komanda išsikrapštyt iš tos duobės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 11, 15:42)
Aš užvakar chalvą kapojau - nemėgstu jos, veu, bet nežinau, kas buvo užėję  doh.gif

nekenciu cha;vos, vien nuo jos vaizdo skrandis atsako schmoll.gif

klaikiai jauciuos, labai daug acetonos siandien turiu, dusina kazkaip, isvis ner jegu, ant alpimo rubos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 11, 13:47)
Ačiū už patarimus  4u.gif , bandysiu dirbt.

Sekmes 4u.gif

Jauniute ka Prancuzijoje veiksi g.gif Sveikatytes tamstelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 11, 15:42)
Aš užvakar chalvą kapojau - nemėgstu jos, veu, bet nežinau, kas buvo užėję  doh.gif

Matyt, hormonai siautejo lotuliukas.gif arba ziemai galima nurasyti lotuliukas.gif

QUOTE(rasiux- @ 2011 12 11, 15:58)
nei noriu per daug tų angliavandenių prisvalgyti. Vietoj bulvės geriau mėsos daugiau įsidedu.
Bet tikiuosi su palaikymo komanda išsikrapštyt iš tos duobės  smile.gif

Negaleciau dabar be angliavandeniu schmoll.gif pas mane angliavandenis vos ne ant angliavandenio lotuliukas.gif
Palaikom palaikom thumbup.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 12 11, 16:10)
nekenciu cha;vos, vien nuo jos vaizdo skrandis atsako schmoll.gif

klaikiai jauciuos, labai daug acetonos siandien turiu, dusina kazkaip, isvis ner jegu, ant alpimo rubos verysad.gif

Skanu chalva tiek riesutu, tiek saulegrazu thumbup.gif Daug jos nereikia, sirdis apsala nuo saldumo blush2.gif

Nuo ko tau tas acetonas tai sukilo nenumanai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 11, 14:58)
Mano šeimos gyd. patarė didint ilgą.

Šeimos gydytojai dažniausiai neturi supratimo apie CD, jų supratimu: aukštas cukrus - didinam dozę. O apie insulino veikimą, visus niuansus nė velnio neraukia.
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 12 11, 15:14)
Jauniute ka Prancuzijoje veiksi  g.gif 

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 12 11, 14:41)

g.gif
Atsakyti
Pasižiūrėk, kiek ten visur išvažiuojančių lotuliukas.gif
Atsakyti